2015 Haziran Anneleri

Bebeğimin cinsiyeti

• Ankete Katılan
    487
Evet benimki de göbeğimi yarıp çıkacak sanki güya hareketleri azalacaktı.eşim bile şokta olmuş bu kız çıksa her işini kendi görür diyo
Aynen doktorum hareketleri azalır demişti ama hemm şiddetli hem sürekli.gerçi iyi güzel hareketli olması diyor ama bu hareketlilik daha bizi 42.haftayı buldurur diye düşünüyorum.

Selam kızlar. Bugün kontrolüm vardı bebisim 48 cm 2700 gr imis. Hala ters sıpam dönmedi. 20 haziranda spinal sezeryan olcam inşallah :)

Canım hayırlı olsun bebiş ters olduğu için mi sezeryan yoksa senin hastane uzaktı o yüzden riske mi atmak istemedin

Benim de öyle yaa o kadar ittiriyor ki kızım vajinama doğru , canım çok yanıyor ve yalancı sancılarım arttı 2 gündür , düzensiz sırtım belim ağrıyor

şu yalancı sancıları bir türlü anlayamadım. bazen belim ağrıyor. bir kaç gündür karnım ayakta kalınca kaskatı oluyor geriliyor. ama sancı değil gibi geliyor bana.

Canım ne kadar verdin doğuma, bi de normal doğumun fiyatını öğrendinçi?

şu yalancı sancıları bir türlü anlayamadım. bazen belim ağrıyor. bir kaç gündür karnım ayakta kalınca kaskatı oluyor geriliyor. ama sancı değil gibi geliyor bana.

Canım önce sırtın veya belin ağrımaya başlar , sonra karnın sürekli kasılır böyle karnın sıkışır gibi olur sancıların süresi az ve düzensiz gelip gider , bunlar yalancı doğum sancıları oluyor

Selam kızlar. Bugün kontrolüm vardı bebisim 48 cm 2700 gr imis. Hala ters sıpam dönmedi. 20 haziranda spinal sezeryan olcam inşallah :)

Madem sezaryen olacak neden o kadar erken? Doğumun takviminde 1 temmuz gözüküyor 11 gün erken neden alıyor ki doktorun sezaryene?

Kizlar son zamanlarda bebegin az hareket etmesi gerekmiyor mu yaa, benimkisi resmen pirt diye karnimdan cikacak sanki, o kadar hareket ediyorki anlatamam, karnim saga sola kayip gerilip duruyor, canimi bile acitiyor..son haftasinda olanlar hep boyle mi acaba??

Kızlar grip oldum. Burnum tıkalı ve çok rahatsız oluyorum. Önerebileceğiniz bişeyler var mı burun tıkanıklığı için

iki hafta önce çatı muayenesi yapıldı canım. benim boyum 1.74 boyla ilgisi yok demek ki. ama inşallah sende sıkıntı çıkmaz.bana da normal dogum imkansız demedi ama vakumla alırız dedi büyük ihtimal. onu da iki kereden fazla denemem sezeryana geçerim hemen dedi. bebek dogum kanalında olursa sıkışırsa riskli olur diye bende sezeryana karar verdim. vakumla ilgilide pek iyi
seyler okumadım internette aynı zamanda duymadım da.

Arkadaslar epidural sezeryanla cumartesi gunu kizimi kucagima aldim sukurler olsun.2790 gr dogdu minigim.cok sukur ikimizde iyiyiz.biraz agrilarim var tabi zorlaniyorum oturup kalkarken ama genel anlamda iyiyim.rabbim hepinizi hayirlisiyla bebislerinize kavustursun saglikla hayirlisiyla.biz 3 gunluk olduk bile

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…