2015 Haziran Anneleri

Bebeğimin cinsiyeti

• Ankete Katılan
    487
Canım maşallah nası yürüdün 4 saat? Ben dün 13 dk yürüdüm, bgn 18 dk yürüdüm die nası mutlu oldum :))
çatı muayenesi ne zaman yapıldı sana? Bana son hafta bakarız dedi, ama tipime bakarak sanki geniş gibi dedi, nası anladı bilmiyom :)) boyun var dedi, ama burda çatının böyle alakası yok diyn de var

Bana da yapılmadı canım. Doğum hastanesinde ebe ultrasondan bakıyorlar ya da doğum zamanı bakılır demişti canım.

Kızlaaar aynı anda hem vajinamda hem kaburgalarımda baskı hissediyorum geriniyo mu napıyo :) sanki benimki 1-2 haftaya gelcek gibi hissediyorum ama nasip bakalım , ay çook heyecanlı :) bikaç ufak işim var, misafir şikelerini yastıklarını yıkayıp hazırlıyorum, son hazırlıklarımı tamamlayım artık heyecansızca beklerim
Bu arada bizim hastanede normal doğum 1080, sezeryan 980 miş, enteresan deil mi ben normali daha ucuz olur diye düşünüyodum

Şöyle bir geçmişe göz gezdirdim de beklemek gerçekten çok zor rabbim kolaylıkla sağlıkla kucaklarınıza almanızı nasip etsin.

Beklerken zaman geçmiyor ama doğunca çabuk geçiyor biz bugün sabah tam 1 haftalık olduk bile, işitme testimiz yapıldı, topuk kanımız alındı, 26 Haziranda ikinci aşımız ve kalça çıkıklığı kontrolümüz var.

Geçen hafta bende sizler gibi bekliyordum şimdi ise ele avuca gelmesini bekliyorum. :)

Benimde öyle vajinamda bi batma oluyo kaç saattir nefesim kesiliyo kaburgamı öyle ittiriyoki

Kizlar kan tahlilimde sedimantasyon 70 crp'de 9 çıkmış.tahlilinde bunlardan yüksek çıkan oldu mu.kötü hastalıklara bağlamışlar yüksek olmasını.moralim çok kotu

Epidural normal doğum ' mu acaba canım

topuktan kanı 4.gün alınacağını söylemişti sağlık ocağındaki ebe..birde hem hastanede hem de sağlık ocağında alınması işkence bebek içinde..ama gelmek şart dedi..

Yok canım bildiğin nopnormal doğum :)
güya sağlık bakanı normal doğuma teşvik amaçlı sezaryana göre daha fazla para veriyor doktorlara.. ama geç kalınmış çoğu kişiyi yıllarca sezaryan yaptıktan sonra neye yarar..bundan sonra da ssvd doğumu çoğu dr. kabul etmiyor etse dünyanın parasını alıyor...

Allah sabır versin valla canım ne diyim ben yine de 38' den sonra diye umut ediyorum hala inşaAllah senin bebiş de sürpriz yapar da bugün yarın gelir , doktorun ne diyor peki sezeryan istemiyorsun sanırım
İnşallah bekliyorum hala :) doktorum 40+0 dan beri sezeryan diyor ve bu yuzden çok soğudum doktorumdan

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…