2015 Haziran Anneleri

Bebeğimin cinsiyeti

• Ankete Katılan
    487
Bende hiç sancı yoktu canım dün Yarın bi daha gidiciim. Hareketleri epey yavaşladı benimkinin.

Yahu bugün kimsecikler yok noliyor toplu doğum falan mı yapmaya karar verdi herkes
hayır haber vereydiniz bizde doğururduk belkim
Canım biz senin ile yakınız bakalım hangimiz yapacak.En azından herhalde doğuma giderken gidiyorum filan yazabilirim.Bu arada yedek batarya çantamda dolu.Elimde sürekli telefon şarjı bitiyor çünkü.

Canım biz senin ile yakınız bakalım hangimiz yapacak.En azından herhalde doğuma giderken gidiyorum filan yazabilirim.Bu arada yedek batarya çantamda dolu.Elimde sürekli telefon şarjı bitiyor çünkü.

Yaz canım yaz :) bende yazabilmeyi umuyorum :) Telaştan telefonumu falan unutmazsam evde inşallah :))

Meraba kizlar
Ben de daha dogurmadim
Ama geceleri oglum tplaniyor karnimda saga sola donunce geciyor
Yalanci kasilmalari yasiyorum artik hep geceleri
Gecemi doguracam acaba
Bakalim ne zaman gelecek oglusum

bazı kadınlarda su gelmiyormuş. nişan da gelmediği oluyor diyorlar. neye göre gitcem ben doktora. evde de yalnızım. ne hissedince gitmeliyim doktora

Ayy kizlaar ne bogucu bi havaa bulasiklari falan yavas yavas hallettim. Arada girim mesajlari okudumm. Bende ablamla yengemi bekliyorum bugun gelip temizlik yapcaklardi ve ben hala dogum cantami hazirlamadim benim gibi rahat davranan war mi hamisler

Neyi bekliyorsun kız acaba

bazı kadınlarda su gelmiyormuş. nişan da gelmediği oluyor diyorlar. neye göre gitcem ben doktora. evde de yalnızım. ne hissedince gitmeliyim doktora

Hahah aynı şeyyi bende düşünüyorum canım. Tam diyorum aha sancı geldi sonra geçiyor eskisinden daha iyi hissediyorum deliricem

Hahah aynı şeyyi bende düşünüyorum canım. Tam diyorum aha sancı geldi sonra geçiyor eskisinden daha iyi hissediyorum deliricem
:)) hareketleri de artık daha zorlanarak yaptığını hissediyorum. o bile acaba gitmem mi gerekiyor diye düşündürüyor beni. bazen de sanki hiç doğurmayacakmışım hep böyle kalacakmışım gibi hissediyorum. bir ben değilimdir herhalde böyle olan :))

Yok canım. Benim kızım da çok yavaş hareket etmeye başladı. Tekme falan neredeyse yok yer değiştiriyor kayıyor sağa sola.
Ben artık nerdeyse 40 haftalık olduğum için zaten 2 günde bir nstye gireceğim. Dün gitmiştim yarın tekrar gideceğim. Doktor bana günde 10 kere hareket etmeli say hareketlerini demişti. Yanlış hatırlamıyorsam.

benim sezaryen günüm haftaya perşembe. gün yaklaştıkça korku da var ama ne biliyim bir an evvel de çıkmasını istiyorum. karmakarışık duygular içindeyim. cumartesi de kontrole gitcez inşallah sorunsuz bekleriz günümüzü

İnşallah canım. Neden sezeryan olacaksın? Bir problem mi vardı, yoksa planlı mı ?

İnşallah canım. Neden sezeryan olacaksın? Bir problem mi vardı, yoksa planlı mı ?

planlı diyebiliriz. Aslında ben normal doğumdan çok korkuyorum. Bu yüzden istedim sezaryen. spinal için planlama yaptık doktorumla. ben daha önce hiç ameliyat olmadım. bu yüzden sezaryenden de tedirginim. Eşimi istedim yanıma ona da izin vermediler. Biliyorum bir anda geçecek ama böyle de bir karmaşada var içimde

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…