- Konu Sahibi SirriEyvan
-
- #46.681
Bende hiç sancı yoktu canım dünSelam canlar, ben hastaneden dönüyorum şuan, ama bana misin demiyo tosunum, nst de cikan minik minik sancilar var,tabi ki benim hic hissetmediğim sancilar bunlar, acaba yandaki hastaya mi bagliyolar benim sonucu diye düşünmedim değil zira hic aci sanci hissetmiyordum, ama ben de inat ettim bu hafta dogurucam bu hergeleyidonuste yemeklik alisveris yaptim sebzeler yesillikler aldim yürüdüm bol bol, o da acikti kurdurdu simdi depiniyo icerde
sizlerde ne var ne yok bakmadim geçmişe
SAATİ BELLİ OLMAYAN BİR BEN KALDIM SANIRIM :)kızlar benimde 11 hazıranda olucak doğum sabah 8 gibi :)
Canım biz senin ile yakınız bakalım hangimiz yapacak.En azından herhalde doğuma giderken gidiyorum filan yazabilirim.Bu arada yedek batarya çantamda dolu.Elimde sürekli telefon şarjı bitiyor çünkü.Yahu bugün kimsecikler yok noliyor toplu doğum falan mı yapmaya karar verdi herkes
hayır haber vereydiniz bizde doğururduk belkim
Bende varımmmmm.SAATİ BELLİ OLMAYAN BİR BEN KALDIM SANIRIM :)
Canım biz senin ile yakınız bakalım hangimiz yapacak.En azından herhalde doğuma giderken gidiyorum filan yazabilirim.Bu arada yedek batarya çantamda dolu.Elimde sürekli telefon şarjı bitiyor çünkü.
Bnde yakin siznle bklm kim once dgrckkYaz canım yaz :) bende yazabilmeyi umuyorum :) Telaştan telefonumu falan unutmazsam evde inşallah :))
En sona ben kalicam heraldeBnde yakin siznle bklm kim once dgrckk
Ayy kizlaar ne bogucu bi havaabulasiklari falan yavas yavas hallettim. Arada girim mesajlari okudumm. Bende ablamla yengemi bekliyorum bugun gelip temizlik yapcaklardi ve ben hala dogum cantami hazirlamadim benim gibi rahat davranan war mi hamisler
bazı kadınlarda su gelmiyormuş. nişan da gelmediği oluyor diyorlar. neye göre gitcem ben doktora. evde de yalnızım. ne hissedince gitmeliyim doktora
Meraba kizlar
Ben de daha dogurmadim
Ama geceleri oglum tplaniyor karnimda saga sola donunce geciyor
Yalanci kasilmalari yasiyorum artik hep geceleri
Gecemi doguracam acaba
Bakalim ne zaman gelecek oglusum
:)) hareketleri de artık daha zorlanarak yaptığını hissediyorum. o bile acaba gitmem mi gerekiyor diye düşündürüyor beni. bazen de sanki hiç doğurmayacakmışım hep böyle kalacakmışım gibi hissediyorum. bir ben değilimdir herhalde böyle olan :))Hahah aynı şeyyi bende düşünüyorum canım. Tam diyorum aha sancı geldi sonra geçiyor eskisinden daha iyi hissediyorum deliricem
:)) hareketleri de artık daha zorlanarak yaptığını hissediyorum. o bile acaba gitmem mi gerekiyor diye düşündürüyor beni. bazen de sanki hiç doğurmayacakmışım hep böyle kalacakmışım gibi hissediyorum. bir ben değilimdir herhalde böyle olan :))
Yok canım. Benim kızım da çok yavaş hareket etmeye başladı. Tekme falan neredeyse yok yer değiştiriyor kayıyor sağa sola.
Ben artık nerdeyse 40 haftalık olduğum için zaten 2 günde bir nstye gireceğim. Dün gitmiştim yarın tekrar gideceğim. Doktor bana günde 10 kere hareket etmeli say hareketlerini demişti. Yanlış hatırlamıyorsam.
benim sezaryen günüm haftaya perşembe. gün yaklaştıkça korku da var ama ne biliyim bir an evvel de çıkmasını istiyorum. karmakarışık duygular içindeyim. cumartesi de kontrole gitcez inşallah sorunsuz bekleriz günümüzü
İnşallah canım. Neden sezeryan olacaksın? Bir problem mi vardı, yoksa planlı mı ?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?