- Konu Sahibi SirriEyvan
-
- #46.701
Daha neyi bekliyosun acaba, doğum yapıp eve dönünce mi hazırlıcan?? :) benim bikaç eksiğim kaldı, zemzem, hurma , makyaj malzemelerim. Onları almaya gidemedim die telaştayımAyy kizlaar ne bogucu bi havaabulasiklari falan yavas yavas hallettim. Arada girim mesajlari okudumm. Bende ablamla yengemi bekliyorum bugun gelip temizlik yapcaklardi ve ben hala dogum cantami hazirlamadim benim gibi rahat davranan war mi hamisler
canım benim annemin 3 çocukta da gelmemiş :/ ama sancısı çok olmuş, anlaşılmıcak gibi deil Diobazı kadınlarda su gelmiyormuş. nişan da gelmediği oluyor diyorlar. neye göre gitcem ben doktora. evde de yalnızım. ne hissedince gitmeliyim doktora
Allah kolaylık versin canım inşallah hiç birşey anlamadan olur biter.planlı diyebiliriz. Aslında ben normal doğumdan çok korkuyorum. Bu yüzden istedim sezaryen. spinal için planlama yaptık doktorumla. ben daha önce hiç ameliyat olmadım. bu yüzden sezaryenden de tedirginim. Eşimi istedim yanıma ona da izin vermediler. Biliyorum bir anda geçecek ama böyle de bir karmaşada var içimde
ya ilişkide benim de çok canım acır, onun çatı ile alakası var mı yani? Ozaman ben sittin sene normal doğuramamBende doğurmadımmmm
Gerçi daha var takvime göre ama artık sağlıkla gelsin diyorumm
Yarın kontrol var, çatı muayeneside yapcak çooooook korkuyorum.
Ama büyük ihtimal sezeryan diyecek bebeğin başı 2 hafta önde gittiğinden, zaten normalden korkuyorum.
Eminim ki çatım da müsait değil, çünkü ilişki de bile çok canım yanıyor, zorlanıyorum
Gerçi onu bile unuttum hamile olduğumu öğrendiğimden beri yapmadığımız için
Depresyona girip girip çıkıyorum bikaç gündür, iyice psikopata bağladım sonumuz hayır olsun
benim sezaryen günüm haftaya perşembe. gün yaklaştıkça korku da var ama ne biliyim bir an evvel de çıkmasını istiyorum. karmakarışık duygular içindeyim. cumartesi de kontrole gitcez inşallah sorunsuz bekleriz günümüzü
Allah bağışlasin,bol bol sütun olsunArkadaslar epidural sezeryanla cumartesi gunu kizimi kucagima aldim sukurler olsun.2790 gr dogdu minigim.cok sukur ikimizde iyiyiz.biraz agrilarim var tabi zorlaniyorum oturup kalkarken ama genel anlamda iyiyim.rabbim hepinizi hayirlisiyla bebislerinize kavustursun saglikla hayirlisiyla.biz 3 gunluk olduk bile
ya ilişkide benim de çok canım acır, onun çatı ile alakası var mı yani? Ozaman ben sittin sene normal doğuramam(
Bende almadım daha canım. Aynen internette 150tlden asagısı yok güzel olarak. O çirkin olanları da ben istemiyorum ayıcıklı mayıcıklı.Kızlaaaar bebe çantası aldınız mı? İstediğim gibi bulamadım, int den bikaç model beğendim 250-300 tl diyo manyak mı bunlar yaa :/
pofudukçum selamlar sana birkaç bişey sormak istiyorum , çatı muanesi nasıl acıyormu haftaya cumartesi yapacak doktorum biraz korkuyorum da
:) ben de evde duramam sanırım. inşallah sağlıkla kavuşuruz bebeklerimizeCnmm kaldi 8 gun bende cok tuhafim ya agliyorum sebepsiz yere cars aksami arkdaslarimla plan yapiim bari gec saatlere kadar kafa dagitiyim diyorum zaten uyuyamam
Kızlar ben.normal.bel.cantasi aldım çok. Rahat olur diye memnunum bebesimin her şeyi. SigdiKızlaaaar bebe çantası aldınız mı? İstediğim gibi bulamadım, int den bikaç model beğendim 250-300 tl diyo manyak mı bunlar yaa :/
Walla bende anlamadim. Yatagin tullerini bile yikamadim. Ablam deli oldu simdi. Cabuk yapilcak diyoNeyi bekliyorsun kız acaba
Öyle görünüyo canım yaa napalım bizim kızlar inat çıktı.keçi sütü yoğurdu yedim geçenlerde sence inatçı ondan olmuş OlmasınKaderdaşııım. Bizimkiler gelmeyecek heralde.
Canim peki 41 e kadarda gelmezse suni sancimi vericekler sezeryanmi olacak. Benim bebegin basi asagida suni sanci vermelerinden cok korkuorum sezeryani da doktorum istemiyorBen de perşembe gideceğim nst için bakalım :) doktorumuz 41e kadar bekleriz demişti :)
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?