2015 Haziran Anneleri

Bebeğimin cinsiyeti

• Ankete Katılan
    487
Şimdi bebehin bir.yere toplanması sancı mi.benim.bir.saga bir.sola toplanıyor çok sık ve Canim acıyor . Bugün sabahtan benimde. Kasiklarim. Ağrıyor bıçak. Kesigi sürekli VC deyim. Ama şiddeti aynı. Bilemedim pazartesi her şey yolunda. Dedi ama.doktorum nst den sonra

Benimde bebegin başı aşağıda ama büyükkafali bi yyerlesmiyor ondan sancida olmuyor 41 e kadar bizde beklicez suni mi verir sezeryanami alır bilmem

İdrarda şeker çıkması normalmiş canım. Benim de çıkmıştı, doktor normal dedi.

Ayy hic sormaa, ben hurma yemeye basladimm. Hazirliklarida bugun bitircem artik yoksa bende korkmaya basladim dogumlari gordukce

Derya yasara gidiyorum ben. İlk fazile hanıma gitmiştim. Kendisi çok bilgili ve tecrübeli bi doktor ama elektriğim tutmadı benim:) bi gece acile gittiğimde derya hanım nöbetçiydi çok sevdim onda devam ediyorum. Benim sıkıntım şu aslında mecburi sezeryan olucam spinal istiyorum.. Anestezi doktoru nasılki??? Biraz korkuyorum açıkçası sen bebek hemşiresiyle görüştünmü hiç? Bide bu liste normal dogum içinmi? Sezeryanda 2-3 bez ne bebeğe yeter ne 2-3 ped bana yeter:)

Ayy kizlaar ne bogucu bi havaa bulasiklari falan yavas yavas hallettim. Arada girim mesajlari okudumm. Bende ablamla yengemi bekliyorum bugun gelip temizlik yapcaklardi ve ben hala dogum cantami hazirlamadim benim gibi rahat davranan war mi hamisler
Kelebekcim canımcım sen hep böyle yazıyorsun.sonra yazacaksın kızlar ben unuttum şunu diye.seni görünce ben telaşa.kapılıyorum.gelip hazırlıcam çantanı

Unutmuşsundur sandım, ben çalışıyorum hala iş yerinde haftaya cuma son günüm işyerinde bilgisayarda siteyi yasaklamışlardı o yüzden giremiyordum yeni açtılar canım.. seni sayfana girdim merak ettim bayağıdır gelmemeiş yaramaz kızın inşallah en kısa sürede kavuşursun benimde sancılarım var çok uzun sürmez inşallah biraz da korkuyorum açıkçası ama inşallah güzel bir doğum olacak hep böyle diyorum .. sende var mı korku

Bende almadım daha canım. Aynen internette 150tlden asagısı yok güzel olarak. O çirkin olanları da ben istemiyorum ayıcıklı mayıcıklı.
mobil.e-bebek.com/bellotte-bebek-bakim-cantasi_14GBELUCNT4047MAV
mobil.e-bebek.com/bellotte-bebek-bakim-sirt-cantasi_14GBELUCNT4050PEM
Bence bu marka çok hoş fiyatıda diğerlerine gore uygun bi bakın isterseniz hanimlar

Ayy hic sormaa, ben hurma yemeye basladimm. Hazirliklarida bugun bitircem artik yoksa bende korkmaya basladim dogumlari gordukce
Alemsin aynı günüz canım biz ben mi panihim açana herseyi hazırladımev bitti ..kendi ve bebisin çantasını da hazirladim. bebeğin besini sevdim tülu hersyi yikandi utulendi e her şey tamam e ben.dogurayim o.zaman

Bende ayni korkulari yasiyorum yalnz oldgm icin

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…