2015 Haziran Anneleri

Bebeğimin cinsiyeti

• Ankete Katılan
    487
Aynıııı ben iştecem yılmaz gibi evet evet kaynımda da var..

Ben de o hayallrr kurardım ama nerdee tersine sabah işe gidemeyen ben 7-8 de.şak ayaktayım.
Hoş işyerindekilr filan izne ayrıdığımı unutuyorlar.ben hee gün pc açk evde çalışıyorum.

Evet bir yerde toplanmasına karnın tai gibi olmasına kasılma deniyor.sonra yumuşuyor karın.tabi ben sancı hissetmiyorum dediiğimde doktorum işte doğum sırasında 1000 katı olacak bunun şiddeti
dr. da ne güzel moral vermiş doğuracak olanlar doğurmaz artık..sanırım sezaryan yanlısı..

kalkabilmen bile büyük başarı. iyice duramayacak gb olmadıkça kalkamıyorum. çok zorlanıyorum

Hast gider gitmez acilma kont yaptilar.serum taktilar suyum sabah 6 da gelmisti bebegimi 9:30 da aldilar.sezeryan olcaklara tavsiyem alt ust pijama yerine elbise gecelik goturun.ben sadece elbiseyle rahat ettim

devlet hastanesine de bir görünsen? gittiğin özel diye düşünüyorum doktor bu kadar sezaryen yanlısı olduguna göre?

topuktan kanı 4.gün alınacağını söylemişti sağlık ocağındaki ebe..birde hem hastanede hem de sağlık ocağında alınması işkence bebek içinde..ama gelmek şart dedi..
Hastanede aldirmaknzorunlu değilmiş devlet gecersiz sayiyormus. Saglik ocagindaki sart. Ben sadece saglik ocaginda aldracagim

Yok bacım nerdeee hala ayaktayım sen niye yatamadın ağrın falan mı var[/QUOTE] yok canım ağrıdan deil, kanald de bi filmvardı çok dıygusaldı etkisinde kaldım uyuyamadım, şuna bak bu saatte de ayaktayım tekrar uyumaya çalışıyorum ama nerdeeee

bende uyandığımda bile daha yorgun hissediyorum kendimi, saatlerce taş taşıdım sanki :/

Evet bir yerde toplanmasına karnın tai gibi olmasına kasılma deniyor.sonra yumuşuyor karın.tabi ben sancı hissetmiyorum dediiğimde doktorum işte doğum sırasında 1000 katı olacak bunun şiddeti
Sen ona bakma canım ya, manyak mı ne hasta böyle korkutulur mu?? Sezeryan yanlısı heralde
:)))
Açma bari telefonları, alışsınlar yokluğuna

Günaydın kızlarr.dün akşam sancı oldu gibi oldu dedim tamam bu sefer geliyor kızım.1 2 saat sonra turp gibiydim yineartık son 3 gün.cuma günü nedicek bakalım doktor bey.beklemek ne zormuş yaa son günler geçmek bilmiyor

Off canım kötü olmuş yaa , sinir oluyorum böyle doktorlara inşaallah kendi sancıların başlar dua edicem

günaydın kızlar.
benim bebeğin dün duruşu değişmişti. sırtını tam göbeğe dayıyor. gzl yanıgece dönebilmek yatıp kalkabilmek. garip yanı hareketleri iç organlarda.
acaba son hafta yan yatarken kolunu bacağını fazla mıncıklamam mı acaba sakladı içe doğru onları

Günaydın kızlarrr

Bugun Doğum bekleyen anneler inşalah kolayca bi avazda saglıkla kucagınıza alırsınız bebişlerinizi :)

ben öncesinde bir düşük yaşadım ve 8 saat sancı çekerek düşürdüm o yuzden sezaryen istiyorum başından beri. İş bu ya sezaryen istiyorum diye normal doğum pozisyonunu almış sırtı poposu kaburgalarıma yaslayıp duruyo. Kaç arkadaşım normal doğum istedi ne açılma oldu ne sancı, bebek tehlikeye girmesin diye mecbur sezaryen oldular.

Kaderdaşııım. Bizimkiler gelmeyecek heralde.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…