- 2 Ağustos 2014
- 4.149
- 3.204
- 178
- Konu Sahibi SirriEyvan
-
- #46.641
Evet bir yerde toplanmasına karnın tai gibi olmasına kasılma deniyor.sonra yumuşuyor karın.tabi ben sancı hissetmiyorum dediiğimde doktorum işte doğum sırasında 1000 katı olacak bunun şiddeti
Aynıııı ben işte:)) uyuyamadın mı yine? Bu gece bende fenayım yaa. Çalışırken hep bu günlerin hayalini kurardım, izne ayrılalı hem sabah erken uyanıyorum, hem öğlen uyumuyorum hem de böyle geceliyorum :/ azcık daha deneyim uyuyamazsam kalkcam artık
dr. da ne güzel moral vermiş doğuracak olanlar doğurmaz artık..sanırım sezaryan yanlısı..Evet bir yerde toplanmasına karnın tai gibi olmasına kasılma deniyor.sonra yumuşuyor karın.tabi ben sancı hissetmiyorum dediiğimde doktorum işte doğum sırasında 1000 katı olacak bunun şiddeti
Ay kızlar uyumayanlar ben uyusam. Benoit saat başı vc ye kalıyorum. Bazen yarım saatte bir. Yataktan kalkmam bu haliyle dk sürüyore zaten.yataga yatmamda göbeğinde altina çarşaf koy. Ayağın arasına yastik sıkıştır .. üstünü örmeye çalış. Baya sürüyor
Hast gider gitmez acilma kont yaptilar.serum taktilar suyum sabah 6 da gelmisti bebegimi 9:30 da aldilar.sezeryan olcaklara tavsiyem alt ust pijama yerine elbise gecelik goturun.ben sadece elbiseyle rahat ettimMaşallah canım kilosu çok iyi, peki hastaneye gider gitmez doğum yaptın mı? Ay çok heyecanlandım ya günlerimizde aynı sayılır
19 gün öne gelmiş paşa maşallah :) Allah size bağışlasın canım
devlet hastanesine de bir görünsen? gittiğin özel diye düşünüyorum doktor bu kadar sezaryen yanlısı olduguna göre?Yok demedi alttan baktı hiç açılman yok suni sancı fayda etmez dedi, normal doğum adına hiç umut vermiyo hatta ben beklemek istiyorum diye bana kağıt imzalattı daha 40+1 ken tedaviyi redediyo diyebu kadar güvenimi kaybetmişken bide sezeryan olmak zorundayım kendisine, cesaretim olsa hastanemi değiştirirdim
Hala hastanedeyim canim suni sanci veriyolar bugun kavusucam insallah oglumaCanım doğum yaptın mı?
Hastanede aldirmaknzorunlu değilmiş devlet gecersiz sayiyormus. Saglik ocagindaki sart. Ben sadece saglik ocaginda aldracagimtopuktan kanı 4.gün alınacağını söylemişti sağlık ocağındaki ebe..birde hem hastanede hem de sağlık ocağında alınması işkence bebek içinde..ama gelmek şart dedi..
bende uyandığımda bile daha yorgun hissediyorum kendimi, saatlerce taş taşıdım sanki :/ben yatsam uyuyacağım ama dolanıyorum nedense. yatınsa dönemediğimden o ağrı çok moralimi bozuyor
gerçi dün aklıma gelen bu yorgunlukla sancı gelse sancı odasında uyurum veya bir şey yoktur ya diye vuruo kafayı uyur hastaneye gitmem gibi geliyor. çünkü uykusuzken hamile değilken 2-3 gece uyumadan işe gitmişim gibi olan yorgunlukta hissediyorum kendimi.
Sen ona bakma canım ya, manyak mı ne hasta böyle korkutulur mu?? Sezeryan yanlısı heraldeEvet bir yerde toplanmasına karnın tai gibi olmasına kasılma deniyor.sonra yumuşuyor karın.tabi ben sancı hissetmiyorum dediiğimde doktorum işte doğum sırasında 1000 katı olacak bunun şiddeti
:)))Aynıııı ben iştecem yılmaz gibi evet evet kaynımda da var..
Ben de o hayallrr kurardım ama nerdee tersine sabah işe gidemeyen ben 7-8 de.şak ayaktayım.
Hoş işyerindekilr filan izne ayrıdığımı unutuyorlar.ben hee gün pc açk evde çalışıyorum.
Yok demedi alttan baktı hiç açılman yok suni sancı fayda etmez dedi, normal doğum adına hiç umut vermiyo hatta ben beklemek istiyorum diye bana kağıt imzalattı daha 40+1 ken tedaviyi redediyo diyebu kadar güvenimi kaybetmişken bide sezeryan olmak zorundayım kendisine, cesaretim olsa hastanemi değiştirirdim
Kaderdaşııım. Bizimkiler gelmeyecek heralde.Günaydın kızlarr.dün akşam sancı oldu gibi oldu dedim tamam bu sefer geliyor kızım.1 2 saat sonra turp gibiydim yineartık son 3 gün.cuma günü nedicek bakalım doktor bey.beklemek ne zormuş yaa son günler geçmek bilmiyor
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?