- Konu Sahibi SirriEyvan
-
- #46.741
Canım devlete gittiğim için büyük ihtimalle suni verecekler. Tabii bebek iri olmazsa. Doktor iri olursa ameliyat gerekir demişti. Ben korkmuyorum açıkçası suniden ne bileyim. Ameliyat daha çok korkutuyor beni.Canim peki 41 e kadarda gelmezse suni sancimi vericekler sezeryanmi olacak. Benim bebegin basi asagida suni sanci vermelerinden cok korkuorum sezeryani da doktorum istemiyor
Şimdi bebehin bir.yere toplanması sancı mi.benim.bir.saga bir.sola toplanıyor çok sık ve Canim acıyor . Bugün sabahtan benimde. Kasiklarim. Ağrıyor bıçak. Kesigi sürekli VC deyim. Ama şiddeti aynı. Bilemedim pazartesi her şey yolunda. Dedi ama.doktorum nst den sonra
Neden çıkarmış peki idrarrda şeker? Senin kaç haftalikgi çıktığında? kadın doğum uzmanı mi normal dedi? Allah razi olsun senden ya.yarın sabahah kaç vericem stres olmuştum çokİdrarda şeker çıkması normalmiş canım. Benim de çıkmıştı, doktor normal dedi.
Unutur muyum hiç aşk olsun :) hemşeri sayılırız :)Unutmuşsundur sandım, ben çalışıyorum hala iş yerinde haftaya cuma son günüm işyerinde bilgisayarda siteyi yasaklamışlardı o yüzden giremiyordum yeni açtılar canım.. seni sayfana girdim merak ettim bayağıdır gelmemeiş yaramaz kızın inşallah en kısa sürede kavuşursun benimde sancılarım var çok uzun sürmez inşallah biraz da korkuyorum açıkçası ama inşallah güzel bir doğum olacak hep böyle diyorum .. sende var mı korku
şuan inanılmaz moralim bozulduVarmış canım,
bi arkadasımın doktoru catı muayenesi sonrası ilişkide de canın hep böyle acıyormu diye sormuş,
Bakalım yarın ne diyecek benim doktorum.
aynen şık bi anne olmak istiyorum en, zatençook spor giyinen bi insan deilim, kot bile gitsem şifın gömlek ve topuklu ayakkabıyla klasikleştiririm ona göre bi çanta almak istiyorumBende almadım daha canım. Aynen internette 150tlden asagısı yok güzel olarak. O çirkin olanları da ben istemiyorum ayıcıklı mayıcıklı.
Unutur muyum hiç aşk olsun :) hemşeri sayılırız :)
Geçen listeye bakıyordum adını gördüm orada aklkmdan geçirmiştim acaba ne yapıyor doğurdu mu diye :)
Çok büyük korkum yok şükür ama sancı gibi olduğu zaman telaş olmuyorum diyemem içime sıkıntı basıyor ama artık doğsun diyorum yani
Nstye girerken inşallah sancı çıkar diyerek girmeye başladım :)
Senin de tarihin varmış daha işten çık hazırlıkların varsa tamamla da öyle gelsin kuzun inşallah :)
topuktan kanı 4.gün alınacağını söylemişti sağlık ocağındaki ebe..birde hem hastanede hem de sağlık ocağında alınması işkence bebek içinde..ama gelmek şart dedi..
Evet canım. 41e kadar bekleriz dedi devlette gittiğim doktor.ona devam edeceğim inşallah. Yarın tekrar nstye gireceğim. Bakalım :) bebek iri olursa ameliyat gerekir dedi doktor.Artık çıkmak istiyorum ama son 1 hafta sabır diyorum canımcım.. az kaldı şükür yoruluyorum ve zorlanıyorum artık...
İnşallah artık doğurursun cidden beklemek zordur anlıyabiliyorum seni.. en olmadı suni verirler öyle mi?
Hmm anladım hayırlısı olsun :) fazile hanımı duymuştum çok detaycı pipirikli Bİ drmuş:) ben sezeryan yada normal doğum demedim bu listeyi verdiler bende nolur nolmaz diye kendime de bebişe de bol bol bez koydum. Bebek hemşiresiyle görüşmedim doğumhaneye çıkıyorum her gittiğimde odalara hastalara falan bakıyorum dediğim gibi kimseden bi şikayet duymadım cumartesi gidicem yine merak ettiğin bişi varsa sorarım açıkçası benim aklıma gelmiyor mesela bebek hemşiresiyle görüşmeyi hiç düşünmemiştimDerya yasara gidiyorum ben. İlk fazile hanıma gitmiştim. Kendisi çok bilgili ve tecrübeli bi doktor ama elektriğim tutmadı benim:) bi gece acile gittiğimde derya hanım nöbetçiydi çok sevdim onda devam ediyorum. Benim sıkıntım şu aslında mecburi sezeryan olucamspinal istiyorum.. Anestezi doktoru nasılki??? Biraz korkuyorum açıkçası sen bebek hemşiresiyle görüştünmü hiç? Bide bu liste normal dogum içinmi? Sezeryanda 2-3 bez ne bebeğe yeter ne 2-3 ped bana yeter:)
Hahaha benimkide geçen sordu hiiiç dedim güldü tamam anlaşıldı dediHahah eşim az önce doğum hediyesi olarak ne istiyorsun dedi bişey isteyemedim ya aklıma gelmedigönlünden ne koparsa dedim heheh
Yaklasik bir aydir bugun hazirlicam diyorumKelebekcim canımcım sen hep böyle yazıyorsun.sonra yazacaksın kızlar ben unuttum şunu diye.seni görünce ben telaşa.kapılıyorum.gelip hazırlıcam çantanı
Hahah bizimki de şaşırdı hakkaten istediğin bişey yok mu diyo dedim aklıma gelmiyor kiHahaha benimkide geçen sordu hiiiç dedim güldü tamam anlaşıldı dedihuyu kurusun hep sorar sana ne alıyım diye bikerede sormadan alsa ölür o sorar bende hep hiiiççç derim
Geçen gün hastaneden kağıt almıştım hastane çantasına neler koyulacak diye belki size yardımı olur pek bişey istememişler gerçi
Benimde yukarı çıkmak hiç gelmemişti aklımaHmm anladım hayırlısı olsun :) fazile hanımı duymuştum çok detaycı pipirikli Bİ drmuş:) ben sezeryan yada normal doğum demedim bu listeyi verdiler bende nolur nolmaz diye kendime de bebişe de bol bol bez koydum. Bebek hemşiresiyle görüşmedim doğumhaneye çıkıyorum her gittiğimde odalara hastalara falan bakıyorum dediğim gibi kimseden bi şikayet duymadım cumartesi gidicem yine merak ettiğin bişi varsa sorarım açıkçası benim aklıma gelmiyor mesela bebek hemşiresiyle görüşmeyi hiç düşünmemiştim
Bende doğurmadımmmm
Gerçi daha var takvime göre ama artık sağlıkla gelsin diyorumm
Yarın kontrol var, çatı muayeneside yapcak çooooook korkuyorum.
Ama büyük ihtimal sezeryan diyecek bebeğin başı 2 hafta önde gittiğinden, zaten normalden korkuyorum.
Eminim ki çatım da müsait değil, çünkü ilişki de bile çok canım yanıyor, zorlanıyorum
Gerçi onu bile unuttum hamile olduğumu öğrendiğimden beri yapmadığımız için
Depresyona girip girip çıkıyorum bikaç gündür, iyice psikopata bağladım sonumuz hayır olsun
Sendende razı olsun canım benim zevkle ilgilendim :) inşaallaahhkuzularım ben geldiiimmm...
ay ne zor bu son günler yahu... mide yanmam çok kötü oldune yesem ne içsem içerisi kaynıyor genzime kadar...
yatıp kalkmak , yatakta dönmek zaten çok zor , daha çok bekletmese bu bebişler ne güzel oluuur ....
herkes sorup duruyor zaten , sanki doğurmak benim elimde
yarın kontrolumuz var , inşaAllah bir sürü sancı çıkar düzenli olarak iki üç güne doğuracaksın desinler
sizler iyisiniz inşaAllah..
pofuduk18 kuşum Allah razı olsun listeyle ilgilendiiinnn.... bir avazda bu gece doğur inşaAllaaahhhhh
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?