2015 Haziran Anneleri

Bebeğimin cinsiyeti

• Ankete Katılan
    487
Canim peki 41 e kadarda gelmezse suni sancimi vericekler sezeryanmi olacak. Benim bebegin basi asagida suni sanci vermelerinden cok korkuorum sezeryani da doktorum istemiyor
Canım devlete gittiğim için büyük ihtimalle suni verecekler. Tabii bebek iri olmazsa. Doktor iri olursa ameliyat gerekir demişti. Ben korkmuyorum açıkçası suniden ne bileyim. Ameliyat daha çok korkutuyor beni.

Kızlar bende merak ediyorum bunu biri cevaplayabilir mi ?

İdrarda şeker çıkması normalmiş canım. Benim de çıkmıştı, doktor normal dedi.
Neden çıkarmış peki idrarrda şeker? Senin kaç haftalikgi çıktığında? kadın doğum uzmanı mi normal dedi? Allah razi olsun senden ya.yarın sabahah kaç vericem stres olmuştum çok

Unutur muyum hiç aşk olsun :) hemşeri sayılırız :)
Geçen listeye bakıyordum adını gördüm orada aklkmdan geçirmiştim acaba ne yapıyor doğurdu mu diye :)
Çok büyük korkum yok şükür ama sancı gibi olduğu zaman telaş olmuyorum diyemem içime sıkıntı basıyor ama artık doğsun diyorum yani
Nstye girerken inşallah sancı çıkar diyerek girmeye başladım :)
Senin de tarihin varmış daha işten çık hazırlıkların varsa tamamla da öyle gelsin kuzun inşallah :)

Varmış canım,
bi arkadasımın doktoru catı muayenesi sonrası ilişkide de canın hep böyle acıyormu diye sormuş,
Bakalım yarın ne diyecek benim doktorum.
şuan inanılmaz moralim bozuldu

Bende almadım daha canım. Aynen internette 150tlden asagısı yok güzel olarak. O çirkin olanları da ben istemiyorum ayıcıklı mayıcıklı.
aynen şık bi anne olmak istiyorum en, zatençook spor giyinen bi insan deilim, kot bile gitsem şifın gömlek ve topuklu ayakkabıyla klasikleştiririm ona göre bi çanta almak istiyorum

Artık çıkmak istiyorum ama son 1 hafta sabır diyorum canımcım.. az kaldı şükür yoruluyorum ve zorlanıyorum artık...

İnşallah artık doğurursun cidden beklemek zordur anlıyabiliyorum seni.. en olmadı suni verirler öyle mi?

topuktan kanı 4.gün alınacağını söylemişti sağlık ocağındaki ebe..birde hem hastanede hem de sağlık ocağında alınması işkence bebek içinde..ama gelmek şart dedi..

Hastanede alınan kanla kan grubuna ve şekerine de baktılar canım.

7 gün gitmemizi de hastane söyledi.

Evet canım. 41e kadar bekleriz dedi devlette gittiğim doktor.ona devam edeceğim inşallah. Yarın tekrar nstye gireceğim. Bakalım :) bebek iri olursa ameliyat gerekir dedi doktor.

Kizlr 37+2 haftadayım .kanda ve idrarda şeker çıkarsa bebeği erken mi alırlar yoksa rejim mi verirler

Hmm anladım hayırlısı olsun :) fazile hanımı duymuştum çok detaycı pipirikli Bİ drmuş:) ben sezeryan yada normal doğum demedim bu listeyi verdiler bende nolur nolmaz diye kendime de bebişe de bol bol bez koydum. Bebek hemşiresiyle görüşmedim doğumhaneye çıkıyorum her gittiğimde odalara hastalara falan bakıyorum dediğim gibi kimseden bi şikayet duymadım cumartesi gidicem yine merak ettiğin bişi varsa sorarım açıkçası benim aklıma gelmiyor mesela bebek hemşiresiyle görüşmeyi hiç düşünmemiştim

Hahah eşim az önce doğum hediyesi olarak ne istiyorsun dedi bişey isteyemedim ya aklıma gelmedi gönlünden ne koparsa dedim heheh
Hahaha benimkide geçen sordu hiiiç dedim güldü tamam anlaşıldı dedi huyu kurusun hep sorar sana ne alıyım diye bikerede sormadan alsa ölür o sorar bende hep hiiiççç derim

kuzularım ben geldiiimmm...

ay ne zor bu son günler yahu... mide yanmam çok kötü oldu ne yesem ne içsem içerisi kaynıyor genzime kadar...
yatıp kalkmak , yatakta dönmek zaten çok zor , daha çok bekletmese bu bebişler ne güzel oluuur ....

herkes sorup duruyor zaten , sanki doğurmak benim elimde

yarın kontrolumuz var , inşaAllah bir sürü sancı çıkar düzenli olarak iki üç güne doğuracaksın desinler

sizler iyisiniz inşaAllah..

pofuduk18 kuşum Allah razı olsun listeyle ilgilendiiinnn.... bir avazda bu gece doğur inşaAllaaahhhhh

Benimde yukarı çıkmak hiç gelmemişti aklıma doğumhaneye bikere çıktım oda acile gittiğimde orda muayne olduğum içindi:) mesela bebeği yıkayacaklarmı? Bebek yanımızdamı kalacak yoksa sadece emzirme içinmi getirecekler? Merak ediyorum bunları:) ya o kagıtta mama getirmeyin demişte ben sezeryan olcam 2-3 gün sütüm gelmezse nolcak

benimde yarın kontrolüm var bende çatı muayenesi olacam ilk defa olunca gerildim biraz ama kendimi rahatlatmaya çalışıyorum napalım gülü seven diknine katlanır inşallah acımaz

Sendende razı olsun canım benim zevkle ilgilendim :) inşaallaahh

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…