2015 Haziran Anneleri

Bebeğimin cinsiyeti

• Ankete Katılan
    487
Bende hiç sancı yoktu canım dün Yarın bi daha gidiciim. Hareketleri epey yavaşladı benimkinin.
Kiz benimkinin harEketlerinde yavaşlama yok tam tersi kuduruyo hele aksam babası gelince bi oynuyor ona bi oynuyor, çok rahat icerde sanki cikmicakmis da ömrü boyunca orda kalcakmis gibi karnimi yuvasi belledi iyice

Yahu bugün kimsecikler yok noliyor toplu doğum falan mı yapmaya karar verdi herkes
hayır haber vereydiniz bizde doğururduk belkim
Haber verseler de biz doguramazdik pofudukcum biz senle na böyle kalakaldik bebişler de içerde

herkes sorup duruyor zaten , sanki doğurmak benim elimde
Ufff bu dert bende de var kaynanam her gün arayip "sancin var mi" diyor.. O kadar ama.. Vardi annecim hatta ben dogurdum eve geldik ama sizi aramadik diycem bi gün cat diye, o olucak
Hayir zaten gerginiz bi daha niye ekstra geriyolarsa insani...
Gebe eğitimi değil de "gebe yakini" eğitimi diye biseydi olmali bence anneler ve kaynanalar gonderilmeli!

Canım devlete gittiğim için büyük ihtimalle suni verecekler. Tabii bebek iri olmazsa. Doktor iri olursa ameliyat gerekir demişti. Ben korkmuyorum açıkçası suniden ne bileyim. Ameliyat daha çok korkutuyor beni.

cesaretinden dolayı tebrik ediyorum seni.

Hahahah doğru canım haklısın

Canım inan doğum yapar yapmaz ne mide yanması kalıyor nede başka bir şey çok az kaldı, biraz daha sabır.

Maşallah kaçırdığım bütün arkadaşlarımı tebrik ediyorum.

benimde yarın kontrolüm var bende çatı muayenesi olacam ilk defa olunca gerildim biraz ama kendimi rahatlatmaya çalışıyorum napalım gülü seven diknine katlanır inşallah acımaz

ben malesef kendimi rahatlatamıyorum canım.
az önce banyo yaptım, temizlendim falan, işkence gibiydi.
ben yarın dr.a direk çatı muayenesine gerek yok, sezeryan olsun dersem şaşırsam, sizde sasırmayın anlatınca

Zaten benım kızımın başıda 2 hafta önde, hiç riske girmek istemem.

Hakkımızda hayırlısı canım.

Kızlar sabahtan beri ara ara adet sancısı çekiorum böyle doğum olmaz dimi ya hiç olmamıştı böyle bişey?

yok kız deme sakın akışına bırak bi kaç saniye dişimizi sıkacaz artık

Normal doğum düşünüyorsan çatı muayenesinden korkma canım çünkü doğum zamanında en az 5-6 kere bakıyorlar açılmanı kontrol etmek için.

kızlar oğlum bazen içerde farklı şeyler yapıyo hani tekme değil kayma değil ittirme de değil böyle pat pat diye hissediyorum içten içe kalp atışı gibi ama hızlı değil ne olabilir ki

Doğum sancıları adet sancısı gibi başlıyor canım.

Ama düzenli değil bi geliyor uzun sürüyor bi yok hani adet olurken ağrı çekeriz bütün gün ya aynı o ağrılardan değildir heralde daha erken diye düşünüyorum 36+0 çünkü

Evet tatlim ya herkes haka dogurmadin mi diyornkiziyorum bende Allah yardimcisi olsun hepimizin

Kızlar bugün benim de kontrolüm vardı nst ye girdim 68 ile 40 arası gitti geldi sancı normalde kaç olması gerekiyo ki sancı var demek için başkalarının ki on onbeş falandı. Birde kaç kilo olması gerekiyo bebeğin 37. Haftada devlet benimki pek bilgi vermiyorlar normalde usg den eksik öi çıkar fazla mı

hahaha aynen yaaa
çok güzel tespit tatlım... bize değil onlara verilmeli bu eğitim :)))

beni de her gün arayan var resmen

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…