2015 Haziran Anneleri

Bebeğimin cinsiyeti

• Ankete Katılan
    487
Kızlar kızlar. Benim kızım yola çıkmış geliyormuş :) 1-2 cm açıklığım varmış akşama yatış yapacağız hastaneye :)

Ayyyy pofuduk çok sevindim canım hadi bakalım yarına sende doğum yaparsın inşallah Rabbim bir avazda doğum nasip etsin sağlıcakla al kucağına :) hadi bakalım bizde sıramızı bekliyoruz :)

Bu arada su an hissettiğim sancı adet ağrısının aynısı diyebilirim kızlar hafif hafif belimden yokluyor
Ayni seyleri sali gunundn beri ben de hissediyorum ama bir atraksiyon yok hala dun sirrieyvan sineknisirigi gibi birseyler hissetmis o da oluyor mu, kolayca kavus insaallah kzina sancisini cekmek bile guzeldir dimi

Ayni seyleri sali gunundn beri ben de hissediyorum ama bir atraksiyon yok hala dun sirrieyvan sineknisirigi gibi birseyler hissetmis o da oluyor mu, kolayca kavus insaallah kzina sancisini cekmek bile guzeldir dimi
Yok canım bende olmuyor o adet sancısının aynısı yani bendeki adet olduğum zaman da böyle oluyordu ağrım :) çatı muayenesinden de korkmayın kızlar baskı hissi oluyor çook çook hafif ağrı duydum yani abartıldığı gibi değil :)

Gelsin de artik catiyi da oluruz Allahin izniyle eger nisanin gelmediyse peygamber efendimiz(sav) in fatima anamiza dogum icin soyledigi duayi oku belki aklindadir ama heyecandan unutabilirsin diye soyliyim dedim

Hayırlı sabahlar kızlar SirriEyvan ve pofuduk18 çök Sevindim kızlar sizin kızlar sizin adınıza Allah kolay doğumlar ve sağlıklikla kucağına almayi nasip etsin. Bu arada gece 12 de ben de hastaneye gittim dayanamadım meraktan sürekli aynı şiddette kasiklarimda ağrı var ve sık lava boya gidiyordum yha meğerse idrar yollarında enfeksiyonu varmış iki adet popomdan iğne vuruldum önce nst ye aldılar bir şey cikmayinca test yaptilar en azindan içim rahatladı

Kızlar kızlar. Benim kızım yola çıkmış geliyormuş :) 1-2 cm açıklığım varmış akşama yatış yapacağız hastaneye :)
Aşkolsun beni yanlızmı bırakıyosunşaka tabi çok sevindim canımm hadi hayırlısı olsun.banada dua et nolur bende kavuşayım kızıma.haberdar et merakta bırakma.

Hadi bakalım hayırlısı canım. Sancın da çıktı mı nstde? Benim de son kontrolümde 1cm açıklık var demişti dr, 3-4 cm olsaydı suni sancıyla doğuma alcaktı. Sana da suni mi vercekler, nasıl olcak?

Ayyyyy pofuduk çok sevindim canim.
Demek ki SirriEyvan i beklemis senin kiz
Hadi inşallah senin de kolay ve su gibi akan dogumun olur..
Benim oğlusum neyi bekliyor ki günü de doldu aglicam yeaaa

Gunaydin annislerr bugün ise gitmeden önce giyinirken bi karnima bakayim dedim malum alt taraflari göremiyorum solda kasigimda 4-5 tane catlak olusmus bi kac gündür kasiniyodu kasimadim ona ragmen catladim ya puffff
Sen beni gorsen haline sukredersin dünya haritasi gibiyim

Ayy hadi bakalim sonunda gelmeye karar verdi demekki minik yaren rabbim yardimcin olsun bizlere de dua et canim insallah saglikla kizini kucagina alirsin darisi basimiza

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…