- 27 Eylül 2014
- 1.005
- 797
- 158
- 36
- Konu Sahibi SirriEyvan
-
- #47.261
Hayirli olsun canim insallah bi an önce iyilesip cikarsiniz Allah anali babali büyütmeyi nasip etsin..Kizlar dun spinal sezaryen oldu. Agrim var. Oglum da ben de iyiyiz hastanedeyiz. Herkese kolay dogumlar diliyorum
Cok sukur canim insallah bi daha gerek kalmaz kuveze girmeye25 mayısta çıktık canım eve çok şükür kavuştuk kuzumla,ama çarşamba günü kontrolü vardı gaz ve kabizliktan dolayı solunumu hızlanmış gene yavrumun,gene aldılar kuveze çarşamba günü. Dun iyiydi en geç bir haftaya cikicak inşallah doktoru öyle söyledi.
Ayni gün doguracagiz hayirlisiyla:) korma yaa ben bebeğim e kavusacagim gunu korkuyla beklemiyorum snde oyle yap:)Herkese merhaba. Buraya ilk defa yazıyorum ama neredeyse hepinizi çok iyi tanıyorum. Hamileliğimin başından beri forumu takip ediyorum. Ben de 16 Haziran'da sezeryan olacağım Allah kısmet ederse. Normal doğumdan korktuğum için ben tercih ettim ama bundan da çok korkuyorumBakalım inşallah her şey yolunda gider.
2 gün önce gittiğim doktor kontrolünde hastane çantamıza ne koymalıyım, eksik bir şey var mı diye baş hemşireyle konuştum. Belki sizlere de yardımcı olurum diye paylaşmak istedim. Başhemşire bana gecelik yerine 2 takım pijama getirmemi tavsiye etti. Çünkü gecelik bel kısmında toplanıyor ve zaten ameliyatlı olduğunuz için düzeltemiyoruz, anneye çok sıkıntı veriyor dedi. Tabii normal pijama değilde beli göğüse kadar olan lohusa pijamasını önerdi. Bu arada benim hastanem artık sezeryan doğum yapanları 1 gece yatırıyormuş. Çünkü normal doğumdan hiç bir farkı kalmadı dedi doktorum. Aynı anda ayağa kalkıp yürümeye başlıyorsunuz, bu nedenle bir sağlık sorununuz olmazsa ertesi gün taburcu ederim dedi. Bunun dışında kişisel bakım ürünleri (saç fırçası, makyaj malzemesi vs.), göğüs kremi, göğüs pedi, emzirme sütyeni, emzirme atleti koymamı önerdi. Bebek için de iç zıbın koymamızı çünkü giydirmediklerini onun dışında 3-4 adet alttan çıtçıtlı badi ve zıbın, bebek bezi, pişik önleyici krem (pişik kremi değil pişik önleyici krem olduğunu özellikle belirtti) 2-3 adet battaniye, çorap, eldiven, şapka getirmemi söyledi. Biberon veya emzik koymana gerek yok dedi. Bebeğin midesi ilk doğduğunda bilye kadarmış, bir kaç damla süt yeterli olacaktır dedi. Eğer hiç süt gelmezse zaten kan şekerini ölçüyoruz ve o zaman biz şırıngayla mama veriyoruz dedi. Son olarak bir de tırnak makası getirmemizi istedi ilk tırnaklarını biz keseriz sizin için daha iyi olur dedi. Şimdilik aklıma gelenler bunlar. Başka bir şey hatırlarsam yine yazarım. Doğum yapmış anneleri tebrik ediyorum, kalan herkese de hayırlı ve kolay doğumlar diliyorum:) Hoşçakalın.
Aynen hakkimizda hayirlisi neyse o olsun. Benim doktor sukadar bekleriz soyle boyle yapariz diye hic bizey demedi sali tekrar bakalim dedi sadece. Ya bide cati muayenesi yaptiramadim cok moralim bozuk kendimi okadar ayarlayip gidiyorum ama doktorun onune gecince bi kasiliyorum rahat olamiyorum nasil dogurcam diyorum sonra epidurali dusunuyorum insallahGittim geldim yeni eve.valla baktı nst normal perşembeye kadar vakit verdi perşembe sabah vajinal muayene yapıcak açıklık varsa doğumu başlatıcak.ama eğer yoksa cuma günü zorunlu sezeryenle almamız lazım dedi çünkü kızımın suyu anca 1 hafta yeter daha fazla bekletemem dedi.öyle işte canım cumaya kadar geldi geldi yoksa sezeryenle alcak:))sağlıklı olsunda artık herşeye razıyım.kısmetimizde ne varsa o olcak
Maşallah canım. Hayırlı ugurlu olsunKizlar dun spinal sezaryen oldu. Agrim var. Oglum da ben de iyiyiz hastanedeyiz. Herkese kolay dogumlar diliyorum
Yemek yiyorum canım serviste yatıyorum doğumhanede değil rahatım yani gezip dolaşabiliyorum :)yatıp uyuyabiliyorsundur bari inş. ben aç aç uzun süre sancıdan ve uykusuz kalmaktan korkuyorum
İnşallah canım benim :) Allah razı olsun :)Canım su gıbı kolay doğumun olsun inşş.. Yurusen oturup kalsan faydası olr belkı yatma sureklı oturma cnm.. Sureklı gırıyorum ii haberlerını beklıyıruz mujdeyı ver artık hadi
Canım hani toplu dua okuma sayfasında sen de varsın ya, geçen seni soruyorlardı nerelerde okumuyo ama hamile die çıkartmayalım nasiplensin die, bi uğra istersenYok bende dayanamiyorum artik . gecen annem serbetli tatli yapmis sifa Allahtan dedim yaladim yuttum yarasin bebegime:)
Ya sorma canim ya pat diye dogurcaz ortalikta bi yerde :)
hadi artık bi avazda açılır da doğurursun inş, kontrolün olmasaydı zaten farketmezdin bgn nişanın gelene kadar gitmezdin, vardır bunda da bi hayırYok canım. Sabah da doktor seni niye yatırdılar dedi bana. Şimdi de başka doktor var bi de o bakacakmış. Ultrason çektiler suyu biraz azalmış, idare eder dedi çeken. Muayene edecekler yine açılma için sanırım ondan sonra verirler heralde duruma göre sancı. Bekliyoruz canım.
bende aldım hazır ettim bekliyorum bakalım :)sitelerde gezerken buldum
Arabistan’da satılan “Fatıma anamızın eli” (ışbe Meryem) denilen ot sancılar başlayınca ılık suyun içerisine koyulur. Rahmin açılması için koyarken bir defa Yasin suresi, 3 defa Ihlas, 1 defa Fatiha, Felak ve Nas sureleri okunup üflenir, sudan bir miktar içilir. Bu otun dalları açıldıkça rahimde açılır ve böylece Allah-u Teala’nın izni ile doğum kolay olur.
gözün aydın canımm Allah analı babalı büyütsünn..darısı isteyen herkeseeSonunda bnde bebegimi kucagima aldim. Sezeryan olacak olanlar hic korkmasinlar. O kadar korkacak bisey yok.
Cok sukur bebegimi de saglikla kucagima aldim, 3.540 grm. 50 cm. Simdi uyuyor.. Allahim hepinizin saglikla kucaginiza almasini nasip etsin insallaahhh.. :)
nerden buldun canım ve ne kadara aldın ?Canım hani toplu dua okuma sayfasında sen de varsın ya, geçen seni soruyorlardı nerelerde okumuyo ama hamile die çıkartmayalım nasiplensin die, bi uğra istersen
hadi artık bi avazda açılır da doğurursun inş, kontrolün olmasaydı zaten farketmezdin bgn nişanın gelene kadar gitmezdin, vardır bunda da bi hayır
bende aldım hazır ettim bekliyorum bakalım :)
Canım kendini kasma muayene olurken zaten 3 5 saniye sürüyo çatıya bakması.bana bakmadı henüz çünkü benim ilk doğum normaldi ama perşembe günü bakacak açılma varmı diye.sezeryan kısmı ise aslında hiç planda olan ve istediğim birşey değildi ama mecbur kalırsam cumaya kadar gelmicem derse bebişim spinal istiyorum.doktorum nasıl istersen benim için farketmez dedi.inşallah gerek kalmazda normal normal yaparım doğumumu.biraz daha sabretcez yapcak bişey yok.sende sabırlı ol biraz ve çatı muayenesinden korkma lütfen.normal doğumu yaşamış biri olarak korkulacak birşey olmadığını söyleyebilirim.hepsi gelip geçicek ve biz kuzucuklarımıza kavuşcaz inşallahAynen hakkimizda hayirlisi neyse o olsun. Benim doktor sukadar bekleriz soyle boyle yapariz diye hic bizey demedi sali tekrar bakalim dedi sadece. Ya bide cati muayenesi yaptiramadim cok moralim bozuk kendimi okadar ayarlayip gidiyorum ama doktorun onune gecince bi kasiliyorum rahat olamiyorum nasil dogurcam diyorum sonra epidurali dusunuyorum insallah
Sağol canım doktoruma sormayı unuttum:))ızaman spinal yaptırırım uyutuyo olsalardı dikerken bikerede genel anestezimi diye düşünmüştüm bir an.gerek kalmaz inşallah sezeryana.Ben cevaplıyim, dikerken hissetmiyosun bile , o yüzden bayıltmıyolar.Ama heyecanlanırsan sakinleştirici yapıyolar.
nişan da gelmiş hadi hayırlısı.yarına kadar inşallah kavuşursun prensesineKızlar 2saat kadar önce nişanım geldi. Açıklığım iki parmakmış kaç cmye denk geliyor bilmiyorum da. Sancı da çok çıkmadı ama ağrım var biraz. Takipte tutacaklarmış aktif hale gelince sancı vereceklermiş. Yatışa devam yanii.
Allah yardimcin olsun canim saglikla kavus bebegine kac kilo bebegin 38 haftadasin haftan da iyiKızlar nst de kalp atışları yine aynı çıktı sancı araliklarim çok siklastigi için riske atmak istemedik bu akşam alicaz dedi doktor yatisimi yapıyoruz simdi dualarinizi eksik etmeyin
Canım günümüz aynıBugün 38. Haftama girdiiiimmm :) şafak 20) ama ozamana kalmıcak bence, yani inş )
9 cm açılmaya rağmen 18 dikiş miiiiiiKizlaar, az once ablamla konustum. Merak ettim nasil oldu hastaneye gittin diye. Oda 40gunluk taze annedogumdan iki gun once nişani gelmis ertesi gunude kuzenin dugunune gitti, oynamis bisuru, gece sancisi olmus ama kocasinada annemede soylememis. Sancisi belinden vurmaya baslamis. Ve o gunun sabahi hastaneye gittiklerinde doktor inanamamis 7 cm acilmis 1 saat sonra 9 cm olmusdoguma almislar ve yarim saatte dogdu paşamiz. Bende ewde biraz cekim dedim ama ablam oyle bsy ypma dayanamayabilirsin astiminda war dedi. Bol bol oksijen gerekiyomus.insallah sikinti cikmaz ama ablam sunu soyledi keske doktorumu dinleseydimde sezaryen olsaydim, cunku doktor normal dogumcok zor olur catin cok dar demis ve 18 dikis atilmis o dikisler beni mahwetti diyo.
onlinehelal die bi site var canım, burda söylemişti arkadaşlar, küçüğü 15, büyüğü 25 tl idi, ben küçüğünü aldım kargo da 5 tlnerden buldun canım ve ne kadara aldın ?
yok canım belim çok yorulduğumda ağrıyo, bi ara sırt ağrım çoktu ama bebek aşağı indikte azaldı. 2 gündür de vajinamda iğne batması gibi ani sancılar oluyo ama saniyelik yani
Canım günümüz aynı
Senin de bel ağrın var mı? Belim çok ağrıyor.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?