- 14 Ekim 2014
- 150
- 123
- 48
- 41
- Konu Sahibi SirriEyvan
-
- #4.701
Mecbur iciyoruz sut gunluk sut kullanmayı tercih ediyorum.guvenilir acik sut bulmak zor.hic bir sey organik degilki yedigimiz herseyde hormon var tavugundan tut sebzenr meyvene kadar .hayatimiZ yapaylik olmus dogal yasamak icin köye yerlesmek lazim oda zor malesef .
Tercihten öte maddi olarak imkan gerektirir... Her açıdan...yaşadığın yerde öyle bir imkan olmalı en baştan, sonra durumun iyi olmalı...bunları ordan temin etmek için araban olmalı :)Anlıyorum canım, ama istersek her şey yaparız. Bunu biz talep edicez, başka yolu yok. Bizim evimize marketten, kasaptan aldığımız tavuk girmez, Kafkas dağlarında yetişen, daha henüz yumurtlamamış piliçleri kestiririz.
Saymaya kalksam daha neler neler de. Demem o ki, bu bir tercihtir.
Kolay değil tabiki, ama kendim için çocuğum için yapmak zorundayım.
O pastorize sütü içmektense aç kalmayı tercih ederim. O tavuğu yemektense 3 adet hurma yerim ve inan ki, çok çok daha iyi beslenmiş olurum.
İnşallah bu bilinci her kes kazanır
Merak ettim cnm hangi ildesin hangi hastane bnm doktorum cinsiyet konusunda henuz bisey solemedi haftaya ikili testimiz var orda goremezse senin gittigin doktora giderim :)
Ay acıkınca ağzımın içinde tükürük artıyo midem bulanıyor kusacak gibi oluyorum.Kızlar sizdede acıkınca bi fenalık geliyor gibi oluyor mu? çok şiddetli acıkıyorum ben başıma ağrılar giriyor mideme ağrılar giriyor resmen
Ben de 1,5 Yıldır evliyim ve başka bir ülkedeyim. Eşimle evlenmek için çok çabaladık 3 sene uğraştık bu yüzden ailemi arkadaşlarımı Ülkemi okulumu bile bıraktım. Tek Başıma bir yere gidemiyorum bilmiyorum. Hiç kimsem yok burda sadece eşimin ailesi.sanki yeni konuşmaya çalışan bi çocuk gibiyim. Bugüne kadar hiç zorlanmamıştım ama şu hamilelik yok mu? Memleketim gaziantep in yemeklerini canım çekiyo burda bulamıyorum en kötüsü çok hassas oldum hep babamı özlüyorum. Annemin kokusu geliyo. Kardeşlerimin sıcaklığını güvenini arıyorum. Tv izleyemiyorum izlediğim her aile tablosuna ağlıyorum. Ama geçecek bebeğim gelsin o bana her şeyi unutturacak...bu kadar kendını uzme canım .Ben de aılemden tum akrabalarımdan uzagım.Esımi cok sevdım evlendık hayatta aılemı bırakmam dıyordum.Evlendıgımız yıl ısle alakadar esım kendı ulkesıne donmek zorunda kaldı,ben de tabıı aılemı tum arkadaslarımı orda bırakıp geldım.Suan burda kımsem yok esımın aılesı bı tek onlarla da haftada bır gorusuyoruz.Bı arkadasım yok burda kımseyı tanımıyorum,hıc bır yerı bılmıyorum sıl bastan her seyı kendım oyrenmeye calısıyorum.Ama hıc bı zaman ısyan etmedım hep hayırlısı neyse onu ıstedım Allahtan.Inan kı bazen bızım gucendıgımız seyler aslında bızım hayrımıza ,sımdı bide bebegımız olursa bıze arkadas olacak zaten,hayat bıraz olsa da kolaylasacak
Ayağını sıcak tut bol su iç canım bende enfeksiyon var hem de çok fazlaymış.içimden gelmese de mecbur antibiyotik kullanıyorum.bayanlar idrardan sonra yanma başladı şu 1 saattir sürekli de sıkışıkmışım gibi enfeksiyon mu kaptım acaba yaçok da dikkat ediyordum kii her sene olurum mutlaka çok üzüldüm şuann..
Dünya'da duyduğum duyacağım en güzel sesti. Ben çok ağlamıştım. Acayip bi mutluluk.selam kızlar yrn kontrolümüz var. inşallah duyucaz kalp atışlarını
çok heyecanlıyım ne görücem ne duyucam cok merak ediyorum
Anladim cnm bana baya uzakmis ama bu doktorum solemezse haftaya ikili testte yada 4.ayda belli olur felan derse merakima yenik duser senin gittigin doktora giderimistanbul büyükçekmecede doktorum canım kendi muayenehanesi var 40 lira ücreti ikili testi de 90 a yaptırıcaz
Siz nerde yasiyorsunuz cnm ben istanbulda yasiyorum bir arkadas cok guzel demis imkan meselesi diye katiliyorum. Simdi mesala yavrunu istedigin sekilde yediriyosun ne guzel .emin ol belli bir yastan sonra fast food ta yicek kolada iccek ..dondurmada yiycek cikolata yiycek ve bu da yine o begenmedigimiz sutleurden yapiliyor eyerki ekmeginden tut meyvene sebzene giysine kadar organik yyaşıyorsanız helal olsun size.ben kocami yan markete ekmek almaya yollayamiyom kafkas dagina nasil gitsin cnm .bizde isteriz hetseyin dogalini yemek imkan yok malesefAnlıyorum canım, ama istersek her şey yaparız. Bunu biz talep edicez, başka yolu yok. Bizim evimize marketten, kasaptan aldığımız tavuk girmez, Kafkas dağlarında yetişen, daha henüz yumurtlamamış piliçleri kestiririz.
O pastorize sütü içmektense aç kalmayı tercih ederim. O tavuğu yemektense 3 adet hurma yerim ve inan ki, çok çok daha iyi beslenmiş olurum.
Anlıyorum canım, ama istersek her şey yaparız. Bunu biz talep edicez, başka yolu yok. Bizim evimize marketten, kasaptan aldığımız tavuk girmez, Kafkas dağlarında yetişen, daha henüz yumurtlamamış piliçleri kestiririz.
ınsallah canım hayırlısıyla b bebeklerımızı alalım da kucagımıza her sey daha da guzel olacak.Yemeklerden hıc konusma bu hamılelıkte canım o kadar kendı ulkemın yemeklerını ya da bı meyvesını ıstıyor Istanbulda marketten tut pazarlara kadar hıc bı yerde bulamıyorum .Ama esım yanımda ,bı de skypla aılem yanımda ıdare edıyoruz ısteBen de 1,5 Yıldır evliyim ve başka bir ülkedeyim. Eşimle evlenmek için çok çabaladık 3 sene uğraştık bu yüzden ailemi arkadaşlarımı Ülkemi okulumu bile bıraktım. Tek Başıma bir yere gidemiyorum bilmiyorum. Hiç kimsem yok burda sadece eşimin ailesi.sanki yeni konuşmaya çalışan bi çocuk gibiyim. Bugüne kadar hiç zorlanmamıştım ama şu hamilelik yok mu? Memleketim gaziantep in yemeklerini canım çekiyo burda bulamıyorum en kötüsü çok hassas oldum hep babamı özlüyorum. Annemin kokusu geliyo. Kardeşlerimin sıcaklığını güvenini arıyorum. Tv izleyemiyorum izlediğim her aile tablosuna ağlıyorum. Ama geçecek bebeğim gelsin o bana her şeyi unutturacak...
Mesele imkan değil sadece, gün içinde 3 hurma yetiyor insana. Ben bunu denedim, bu yolu seçtim. Rasulullah s.a.w bize örnektir, günde 6 öğün yeyin, çeşit çeşit yeyin. Hastalıkların sebebi işte bu.
Günde 1 en fazla 2 öğün beslendim, tek çeşit yemek yedim.
Salata bir çeşittir, çorba 1 çeşittir. Neyse, yani bu uzun konu.
Sünnete uygun yaşamadım
Esinizde sizinle ayni goruste ise sıkıntı yok benim esim urfali mesala corbayi yemek olarak gormez illa 3 cesit yemek olcak tatlisi olcak.o yuzden bizde sıkıntı ben de canan Karatayi okudum meyve kismi beni sıkıyor o yuzden yapamadım. Siz köklü bir yeme düzeninde n bahsediyordiniz bizim aile için zor.herkesin kendine gore bir duzeni var.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?