2015 Haziran Anneleri

Bebeğimin cinsiyeti

• Ankete Katılan
    487
Çok teşekkürler kızlar. tatlikedi sana da çok geçmiş olsun canım. Bu arada doktor bana ayakta ılık duş almam gerektiğini söyledi.Sıcak su zararlıymış. Dikkat etsinler kanama geçirenler. İnşallah hepimiz sağlıkla kucağımıza alırız.Ben ilkinde de kanama yaşamıştım ama bu kadar yoğun değildi.

Merhaba arkadaşlar bugun doktor kontrolüm vardı 11+3 günlüktüm maşallah büyümüş bebeğim.Hareket ediyordu kalp atışını dinledik.Bebek Şekline benziyor artık.Cinsiyeti kız gibi dedi çok sevindik bir oğlum var zaten.Sadece plesanta aşağıdaymış yukarı çıkması lazım rahim ağzında duruyor çok ağır kaldırma perde asma çok çömelik vaziyette kalma ve ilişki yasak dedi.Kalbi durdu diye boşuna vesvese yapmışım gidince rahatladım.Darısı hepinizin başına.

bunu yasakladiklari donem genel olarak ne zaman oluyor? bana dusuk tehliken yok dedi normal hayatina devam et dedi

Arkadaşlar duyurruuuuuu !!!

Hatm-i Şerif başlatmak istiyoruz... 30 günde bir hatim yapabilirsek harika olur düşüncesindeyim...
Eğer yeterli sayıya ulaşabilirsek... He oldu da 30 kişiyi geçtik veyahut bir arkadaşımız birden bir kaç cüz alır belki bir ayda 2 hatime de çıkabiliriz , orası takdir-i ilahi
Katılmak isteyenler mesajımı altıntılayıp kaçıncı cüzü almak istediklerini belirtsinler inşaAllah :)

Öpüyorum güzel anneleri

Katılacak olanlar : ElaBilge16 , mecik , N nahdax , gulsah1489 , Gamze0634 , mirac75 , Serpil94 ,@jnaz , countryrose ,@luckystar_34
H hayalimbenim G gznn

Duyuruyu Paylaşmıştım...
Artık cüzleri dağıtma vakti derim... :) Bismillah...

1.Cüz: SirriEyvan okundu
2.Cüz: G gznn
3.Cüz: mirac75
4.Cüz: @jnaz
5.Cüz: @jnaz
6.Cüz: @jnaz
7.Cüz: mecik
8.Cüz: countryrose
9.Cüz: S skelebeks
10.Cüz: seyma2009 okundu
11.Cüz @luckystar_34
12.Cüz meleklerimbenim
13.Cüz N nahdax
14.Cüz PaytiPo
15.Cüz PaytiPo
16.Cüz: ElaBilge16
17.Cüz: SADEANNE
18.Cüz: mehtaphk
19.Cüz: SirriEyvan
20.Cüz: @spring_0
21.Cüz: Bst1608
22.Cüz: Bst1608
23.Cüz:
24.Cüz:
25.Cüz:
26.Cüz:
27.Cüz:
28.Cüz: Gamze0634
29.Cüz: moon83
30.Cüz: moon83

Canim benim...bebis iyiyse stres yapma..arada korkutuyorlar bizi böyle...progestani kullan dinlen bir şeyin kalmayacak Allahimin izniyle...dualarimdasin canim benimm...

Geçmiş olsun... Bol bol dinlen tatlim... Bebisin sağlıkla büyüsun insaAllah...

yani şimdilik herşey yolunda gidiyor çok şükür o yüzden çok üzerinde durmamaya çalışıyorum fakat söylediğin gibi görüş almakta fayda olabilir fakat şu an ultrasonla tanı koyma olasılıkları ne onu bilmiyorum işte o yüzden emin olamıyorum, 27 kasımda randevum var o zaman doktorumla durumumu daha detaylı konuşup farklı doktorlardan da görüş alırım en güzeli bu olur sanırım

Herkese Merhaba,

Dün bebeğimizin kalp atışlarını gördük ultrason ekranından, ve 30 haziranda aramıza katılacağını öğrendik. Ucundan Haziran ayını yakalayarak ben de grubunuza katılma kararı aldım. Şimdiden, bütün hamilelik sürecimi sizlerle birlikte takip edeceğim için çok heyecanlıyım. Ve bu yolculukta hepimize keyifli ve unutulmaz bir macera dilerim :)

Sevgiler..

Canım ben akşamları bakabiliyorum buraya. Doktorum yoğurdu, yumurtayı doğal al. Marketlerde satılanlarda katkı maddeleri var demişti. Süt için hatırlamıyorum ama zaten köy sütünü içemem. Sütü pastörize tüketiyorum. İnşallah zarar vermez

Her dr farkli bisey diyo benim dr da kesinlikle acik sut alma pastorize gunluk sise sut al diyo cnm ne yapacağımızı şaşırıyor uz

Merak ettim cnm hangi ildesin hangi hastane bnm doktorum cinsiyet konusunda henuz bisey solemedi haftaya ikili testimiz var orda goremezse senin gittigin doktora giderim :)

superisi_artik. post: 37795421 .!.:
Kesinlikle şaşırıyoruz artık ama içemem zaten açık sütü. Markası iyi olanları tercih edersek sıkıntı olmaz sanırım
Evetoyle yapariz artik.keciboynuzu pekmezinde suttendaha fazla kalsiyum varmis gel gor onuda zor yiyorum.

Her dr farkli bisey diyo benim dr da kesinlikle acik sut alma pastorize gunluk sise sut al diyo cnm ne yapacağımızı şaşırıyor uz
Bana doktoum ilk üuç ay ne yemek konusunda bilgi vermedi sunu te bunu te denildiğinde istahsizlik oluyor mide bulantisi oluyor baski da hissederler diye söylemiyorum dedi ama benim arastirdigim kadari la pastörize deniliyor bende ilk baslari günlük süt aldim hatta süt aldim sütçü den doğal ooln o diye mantıken bence o ama tiksindigim den kokusundan ki daha önce hic öyle bir şey olmazdi bundan dolayi pipet le kutu süt iciyirum yaninda kraker yiyerek

Bende yarın gidicem hemen hemen doğum aynı zamanda olucak hatırlı olsun hepimize

Geçmiş olsun canım...

14 de mi ay çok heycanlı ya inşallah bizde erken öğreniriz ona göre hazırlık yaparız kızlar bebklerinize hiç bişey aldınızmı?
Ben ufaktan ufaktan almaya başladım Eşim çok istekli zaten bir süredir alalım alalım diyordu. İki cinsiyete de olabilecek kıyafetler aldık :)

bu arada ben 2,cuz u okudum..İLGİLİ ARKADASİM bilgin olsun..telden girdigimden.alinti zor yapiyorum

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…