- 10 Nisan 2013
- 361
- 333
- 83
- Konu Sahibi SirriEyvan
-
- #4.661
bunu yasakladiklari donem genel olarak ne zaman oluyor? bana dusuk tehliken yok dedi normal hayatina devam et dediMerhaba arkadaşlar bugun doktor kontrolüm vardı 11+3 günlüktüm maşallah büyümüş bebeğim.Hareket ediyordu kalp atışını dinledik.Bebek Şekline benziyor artık.Cinsiyeti kız gibi dedi çok sevindik bir oğlum var zaten.Sadece plesanta aşağıdaymış yukarı çıkması lazım rahim ağzında duruyor çok ağır kaldırma perde asma çok çömelik vaziyette kalma ve ilişki yasak dedi.Kalbi durdu diye boşuna vesvese yapmışım gidince rahatladım.Darısı hepinizin başına.
Canim benim...bebis iyiyse stres yapma..arada korkutuyorlar bizi böyle...progestani kullan dinlen bir şeyin kalmayacak Allahimin izniyle...dualarimdasin canim benimm...Sabah herşey yolundayken tuvalete gidince kanamam olmuş onu gördüm, hemen doktorumu aradım gel dedi saolsun gittim herşeyi kontrol etti çok şükür bebeğim iyiydi inanılmaz rahatladım..
Bu arada ikili test için ölçümünüde yaptı, iki hafta sonra gidicem diye beklerken bugün yaptık ense ölçümünü.. İki haftada rapor yazdı dinlenmem için.. Haberler böyle benden, umarım bidaha olmaz kanamam.. Progesteron verdi onu kullanıcam..
Geçmiş olsun... Bol bol dinlen tatlim... Bebisin sağlıkla büyüsun insaAllah...Selam yeniden.Dün hastaneden kendi isteğimle çıktım.Kanamam durdu.Doktorum da gördü.Bebeğin durumu iyi.Düşen parçalar kan pıhtısıymış sanırım. Bi gün fazladan kalmak istemedim hastanede.Serumlar da bitmişti zaten.Serumun içine mide bulantısı için ilaç ve vitamin falan koymuşlardı.Şimdi 200 lük progestan kullanıyorum.Endol fitil de kullanıyorum.Mide bulantısı ilacıma ve folik asite de devam ediyorum.Dün sabahta ultrasona girdim yine.Bebeği gördüm.Durumu iyi. 1 hafta sonra kontrolüm var.3 hafta sonrada zeka testim var.Yatarak dinlenmem gerekiyomuş bi süre.Bizden haberler bu kadar.
yani şimdilik herşey yolunda gidiyor çok şükür o yüzden çok üzerinde durmamaya çalışıyorum fakat söylediğin gibi görüş almakta fayda olabilir fakat şu an ultrasonla tanı koyma olasılıkları ne onu bilmiyorum işte o yüzden emin olamıyorum, 27 kasımda randevum var o zaman doktorumla durumumu daha detaylı konuşup farklı doktorlardan da görüş alırım en güzeli bu olur sanırımRahimde perde olupta doğum yapanlar var ama takiple ve sezeryanla doğum oluyormuş. Serklaj ile bu durum önlenebiliyorsa çok iyi... Bende Ankaralıyım Gazi'nin Dr iyidir de danışma amaçlı bir kaç Dr daha görüş almanı öneririm. Hacettepe ve Atatürk eğitim araştırma olabilir... Hani kadın doğumda sivrilmiş nam yapmış bir hastane yok ama iki hastaneyide beğeniyorum.
Canım ben akşamları bakabiliyorum buraya. Doktorum yoğurdu, yumurtayı doğal al. Marketlerde satılanlarda katkı maddeleri var demişti. Süt için hatırlamıyorum ama zaten köy sütünü içemem. Sütü pastörize tüketiyorum. İnşallah zarar vermezGünaydın Herkese,
çok teşekkür ederim yazdıklarınız için akşam gezdik gezdik kötüydüm ama dün bütün gün ılık çaylar içtim akşamda ıhlamur ve sirkeli suyla gargara çok şükür bugün iyi gibiyiz :)
bu arada size sorum doktorunuz sütü nasıl tüketmeniz gerektiğini söyledimi eşim çiftlikten getirmiş % 100 doğal ama bazıları pastorize içmelisin diyor yoğurt içinde bir bilgisi olan var mıı???
Her dr farkli bisey diyo benim dr da kesinlikle acik sut alma pastorize gunluk sise sut al diyo cnm ne yapacağımızı şaşırıyor uzCanım ben akşamgkabiliyorum buraya. Doktorum yoğurdu, yumurtayı doğal al. Marketlerde satılanlarda katkı maddeleri var demişti. Süt için hatırlamıyorum ama zaten köy sütünü içemem. Sütü pastörize tüketiyorum. İnşallah zarar vermez
Merak ettim cnm hangi ildesin hangi hastane bnm doktorum cinsiyet konusunda henuz bisey solemedi haftaya ikili testimiz var orda goremezse senin gittigin doktora giderim :)Cevabin icin tesekkurler canim
Bende hic duymamistim kafama takiliyordu
Bu arada doktorumuz en son 8+3 te gittigimizde 10. Haftada cinsiyeti goruruz demisti
Biz ikili testle beraber olsun diye yarin 11+5 te gitmis olucaz bakalim gorunecek mi
Saglikli olsunlarda erken ogrenmesekte olur
Kesinlikle şaşırıyoruz artık ama içemem zaten açık sütü. Markası iyi olanları tercih edersek sıkıntı olmaz sanırımHer dr farkli bisey diyo benim dr da kesinlikle acik sut alma pastorize gunluk sise sut al diyo cnm ne yapacağımızı şaşırıyor uz
Evetoyle yapariz artik.keciboynuzu pekmezinde suttendaha fazla kalsiyum varmis gel gor onuda zor yiyorum.superisi_artik. post: 37795421 .!.:Kesinlikle şaşırıyoruz artık ama içemem zaten açık sütü. Markası iyi olanları tercih edersek sıkıntı olmaz sanırım
Canım ben akşamları bakabiliyorum buraya. Doktorum yoğurdu, yumurtayı doğal al. Marketlerde satılanlarda katkı maddeleri var demişti. Süt için hatırlamıyorum ama zaten köy sütünü içemem. Sütü pastörize tüketiyorum. İnşallah zarar vermez
Bana doktoum ilk üuç ay ne yemek konusunda bilgi vermedi sunu te bunu te denildiğinde istahsizlik oluyor mide bulantisi oluyor baski da hissederler diye söylemiyorum dedi ama benim arastirdigim kadari la pastörize deniliyor bende ilk baslari günlük süt aldim hatta süt aldim sütçü den doğal ooln o diye mantıken bence o ama tiksindigim den kokusundan ki daha önce hic öyle bir şey olmazdi bundan dolayi pipet le kutu süt iciyirum yaninda kraker yiyerekHer dr farkli bisey diyo benim dr da kesinlikle acik sut alma pastorize gunluk sise sut al diyo cnm ne yapacağımızı şaşırıyor uz
Bende yarın gidicem hemen hemen doğum aynı zamanda olucak hatırlı olsun hepimizeCevabin icin tesekkurler canim
Bende hic duymamistim kafama takiliyordu
Bu arada doktorumuz en son 8+3 te gittigimizde 10. Haftada cinsiyeti goruruz demisti
Biz ikili testle beraber olsun diye yarin 11+5 te gitmis olucaz bakalim gorunecek mi
Saglikli olsunlarda erken ogrenmesekte olur
Geçmiş olsun canım...Sabah herşey yolundayken tuvalete gidince kanamam olmuş onu gördüm, hemen doktorumu aradım gel dedi saolsun gittim herşeyi kontrol etti çok şükür bebeğim iyiydi inanılmaz rahatladım..
Bu arada ikili test için ölçümünüde yaptı, iki hafta sonra gidicem diye beklerken bugün yaptık ense ölçümünü.. İki haftada rapor yazdı dinlenmem için.. Haberler böyle benden, umarım bidaha olmaz kanamam.. Progesteron verdi onu kullanıcam..
Ben ufaktan ufaktan almaya başladım14 de mi ay çok heycanlı ya inşallah bizde erken öğreniriz ona göre hazırlık yaparız kızlar bebklerinize hiç bişey aldınızmı?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?