2015 Haziran Anneleri

Bebeğimin cinsiyeti

• Ankete Katılan
    487
Tuvalet zamanı!
İdrarınızı bir kaba yapın bunu doğum öncesi randevularda daha önce yapmıştınız zaten, yabancı değilsiniz değil mi? Bir çorba kaşığı kadar lavabo açıcıyı idrarınıza karıştırın ve meydana çıkan renge bakın. Yeşil, kız bebek, mavi ise erkek demek.

Esim duyduğunda ilk verdigi tepki şu :
Lavabo açıcı hangi marka olsun ?

Kizlarrrrr
Ne güldüm yaa...

Son düzenleme:
İnşallah bir daha bu sıkıntıları yaşamazsın canım. Bebek sağlıklı en önemlisi o.

Kızlar taze süt kullanmayın,ben alıyodum önceden.Yoğurt ve ayran yapıyodum.Hamileyken ayranı 2 kere içtim.ikisinde de ishal oldum. Süt kaynasada şok yöntemiyle soğutulmadığı için hamilelikte zararlı oluyo.Pastörize süt kullanın.

Darısı bizim başımıza artık. Ben 4 gün sonra gidiyorum. 10+2 olacağım. Cinsiyeti belli olmaz herhalde.

TE="mirac75, post: 37796059, member: 630785"]Tuvalet zamanı!
İdrarınızı bir kaba yapın bunu doğum öncesi randevularda daha önce yapmıştınız zaten, yabancı değilsiniz değil mi? Bir çorba kaşığı kadar lavabo açıcıyı idrarınıza karıştırın ve meydana çıkan renge bakın. Yeşil, kız bebek, mavi ise erkek demek.

Kizlarrrrr
Ne güldüm yaa...[/QUOTE]
Tobe tobe hayirlisi insanlar nelet buluyor yarebbim

Bir de bi arkadaşın bacağına kramp giriyodu, benim ilk bebeğimde de öyle oluyodu ama son aylardaydım.Doktor magnezyum vermişti.Toz halindeydi,suya döküp içiyodum. Süt ve süt ürünlerini bolca kullanmalısın.

Evetoyle yapariz artik.keciboynuzu pekmezinde suttendaha fazla kalsiyum varmis gel gor onuda zor yiyorum.
Ben sağlık ocağına kayıt yaptırmaya gittiğimde söylemişti hemşire canım. Keçiboynuzu özü, eczanelerde satılıyor. Sabahları bir kaşık ilaç niyetine alıyorum.

Bu uzun ömürlü sütlere nasıl süt diyorsun hala inanamıyorum doğrusu : )
O "süt"leri içmektense, marul, dereotu yerseniz çok daha iyi.

Okullarda bile çocuklara bu bilinç verilmiyor ya, buna üzülüyorum. Çocuğuma içirmiyorum, doğal yaşamak en güzeli

[Qgznn, post: 37795787, member: 437719"]kizlar ilk defa istahla isteyerek birsey yedim.. haslanmis patates ve tursu..ama.koca tabak yedim... ayy caniniz cekermiki..patates her yerde var ya ativerin.tencereye[/QUOTE]

afiyett olsun canim bebebeğe yarasin

Çok şükür iyisinizya hadi bakalım evinize geldiğine göre yat güzelce dinlen .. Sağlıkla inşallah

Çok güldüm yaaa, canım beni güldürdün rabbim senide güldürsün..

Hoşgeldin canım aramıza, 5 gün aramız var inş :)

Sonuna kadar katılıyorum cnm :) bi Prof demişti ki pastörize demek ölü demektir, onu içeceğinize hiç içmeyin.. Biz koca şehirde fellik fellik doğal süt arıyoruz..

Mecbur iciyoruz sut gunluk sut kullanmayı tercih ediyorum.guvenilir acik sut bulmak zor.hic bir sey organik degilki yedigimiz herseyde hormon var tavugundan tut sebzenr meyvene kadar .hayatimiZ yapaylik olmus dogal yasamak icin köye yerlesmek lazim oda zor malesef .

Çok saol canım sanada çok geçmiş olsun, Allah bidaha yaşatmasın inşAllah..

Evet sıcak suyu duymuştum bende, hamile kaldığımdan beri ılık suyla yıkanıyorum.. Dikkat etmek lazım :)

Tebrikler cnm,ne guzel cinsiyet tahmininde de bulunmus doktorun.ins kizin olacagina cok sevindim.allah bizlerede nasip etsin.ikili testi yaptirdin mi?bununla ilgili bisey dedi mi doktorun?

gunaydın kızlar dunden cok fena agrılarım var ama kanama falan yok cok sukur,doktorda 2 hafta sonra cagırmıs

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…