2015 Haziran Anneleri

Bebeğimin cinsiyeti

• Ankete Katılan
    487

Hala abartiyosunuz , nerde kutsal gostermisim ? Benim bildigim hamilelikte zararli, bana soylenen bu. O zaman kimse burda doktorunun soylediklerini de , kendi dusuncelerini de soylemesin.kimse kimseye bilgi vermesin . Butun doktorlar ayni fikirde olmuyo, ona dogru gelen baskasina yanlis geliyo. Ayrica doktorlarin sütçülerle ne alip veremedigi var ki ? Iki doktor ayri fikirlerde olunca hangisine inanmaliyiz ? O kadar abartarak yaziyosunuz ki gorende beni pastörize süt isinde calisiyorum sanicak.

merhaba anneler benim bulantım geçti gibi bir şey ama acayip yorgun ve uykusuzum günlerce yatırsalar yatarım valla cumartesi hala işteyim eve gidip hemen yatasım var peki siz bu yorgunluk için ekstradan bir şeyler yiyip içiyormusunuz bilgi verirseniz çok sevinirim...

Sunnete uygun yaşamak apayrı arkadaşım... Yani o konuyla imkan meselesi olan organik beslenmek çok farklı... İkisi karistirilmamali..
Peygamber efendimiz her konuda önderimiz elhamdülillah...

Canim çok sert yazıyorsun...sana burda hiç kimse antipatik yaklaşmadi.. herkes artık bu konuda bilinçli..azcik okuyan tv izleyen insanlar yani...senin imkanin varsa organik beslenmek için müthiş güzel... Kullan sonuna kadar... Benim de var imkanım..kayinvalidem köyde oturuyor bahçeleri var..inekleri... Ama ya olmayanlar... Bir organik tavuğun fiyatı belli.. sen böyle yazdıkca onlar üzülür bu çok normal.. sanki onlar bilmiyorlar bilerek çocuklarını ZEHİRLİYORLAR, tavsiyem bu kadar sert yaklaşma..
Peygamber efendimizin yaşantısıni örnek almansa çok güzel , herkes bu konuda bilinçlenmeli , sağlığın başıdır bu..

Neyse :)
Ben köye gittim 2 günlüğüne mide bulantim gitti... Bitti galiba dedim şehre geri döndük hemen başladı bulantılar...hehe , mis gibi hava iyu geldi galiba... Ne yapalım az kaldı inşaAllah :)
Ohhhh mis yillar oldu köye gitmeyeli babamla r izmir merkezde yaşıyor koye onlar da gitmiyo.havasi bir başka suyu başka. ..inşallah yaza dogru bir arsamiz var Çanakkale de oraya yazlik yapmak istiyoruz bizde ufak bir tarla yapicaz en azindan yilin uc ayi organik yaşarız; )bulantilar geçer artik az kaldi

Evet canim bambaska... Ben evlenince köy hayatıni tattım...eşim çok şanslı çocukluğundan beri organik her yönden :)
Bende seviniyorum ben yarı organik olurum en azindan diye :):):)
Ohh inşaAllah yaparsi niz harika olur... ,
Evet az kaldı şükür bakalim...:)

Canım Benim iştah hep var ama sağlıklı seçimler yaparak 10.haftaya kadar aynı kiloda kalbildim Ama ciddi uyku yapıyor akşam 9 dan sonra uyku geliyor bende iş yerindede herp uyukluyourm .Sende benim gibi Cumartesi günü çalışıyorusn hemde 18:00 kadar çalışıyorum ben

%70 olmakla beraber doktorun deyimi ile prenses annesi oluyorum hep erkek hissetmiştim ama minik nergiz önce gelmek istedi demek
canım hayırlı olsun benim 12 gelse de gitsem ama doktor değişiyor diye umutlanmayalım diye söylemeyecek galiba 16. hafta yı bekleyecez ..

%70 olmakla beraber doktorun deyimi ile prenses annesi oluyorum hep erkek hissetmiştim ama minik nergiz önce gelmek istedi demek

Gözün aydın canım, öğrenmişsin cinsiyeti.Bana da ilk çocuğumda doktor %70 kız demişti 13. haftada. Doğru çıkmıştı.
şimdi heyecanla 2. nin cinsiyetini öğrenmeyi bekliyorum.

senin secimin ve hayatın tabi ki canım imkan olsa da hepimiz o kitaplardaki gibi kusursuz yaşayabilsek... sen 3 hurmayla durursun da bebeğine yazık. çocuklarını da tek tip besinle besleyemezsin. onlar senin gibi yetişkin değiller ki

canim banada doktorum cig sut icme dedi cig et cig yumurta falan da var. sutte yada peynirden falan gecebilecek hayvan hastaliklarini onleyebilmek icin ornegin burusella gibi . ben doktorumun tavsiyelerine uyuyorum ve de guveniyorum

haaa bir de sunu soylim yeri geliyo insanlarin semt pazarindan yada marketten erzak alacak sebze meyve alacak parasi olamayabiliyo kaldi ki organik tavuk kaldiki organik yumurta insanlar isinmaya yakacak bulamiyo yiyecegi gectim imkani olanlar icin evet bir tercih meselesi imkani olmayanlar icin ise zorunluluk gunu bitirebildigi icin sukur etmektir ayirt etmeksizin . konu komsu yatdim ettiginde ya da en basiti ramazan paketi verdiginde ac yavrularini gormezden gelip organik deilse kabul edemeyiz demek mi tercih meselesi anlamiyorum.koyde oturanlar bu konuda daha sansli olabilir maddi acidan

aaayy rabbim sağlıkla kucağına almayı nasip etsin canım..bende çok merak ediyorum ama benim daha 3 haftam var öğrenmek için ..cinsiyetler belli olmaya başladı çok heyecanlı yaa

Canım benimde bugün ve yarın sabah 9-akşam 5 arası eğitimim var. Bende 7 haftalık olana kadar aşırı yorgunluk hissediyordum. Doktoruma şikayetimi söylemeden zaten vitamin hapı verdi. Bana iyi geldi canım.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…