- 5 Ocak 2015
- 562
- 316
- 48
- 38
- Konu Sahibi SirriEyvan
-
- #47.461
Noldu pofuduk olmadi mi acilman?Veee evimdeyim çok şukuur :)
Keşke. Benim doktorum da ayni seyleri önerse 4 ayliktan bu yana tik. Olmadığından eşim korkak.ciktiKızlar selam. Bugün doktora gittik benim oğlanın gelesi yok . Çatı muayenesi olduk yine 2 cm açılma var nst de sancı çıkmadı yürüyüş ve ilişki önerdi sık sık banyo yap dedi kaldık yine haftaya yine gitcem bakalım sıpam yerini çok sevdi galiba gelmek istemiyor
Keşke. Benim doktorum da ayni seyleri önerse 4 ayliktan bu yana tik. Olmadığından eşim korkak.cikti
Yok canım, hala üç cm di. Doktor biraz uğraştı tetikliyeyim dedi. Çıkış yaptık bizde yarın nst içim gidicem. Pazartesi gelirsin tekrar dediler.Noldu pofuduk olmadi mi acilman?
Hehe aynen canım :)pofuduk18 canım senin kız pek nazlı çıktı anne karnını çok sevdi galiba :)
Doğum tüm Dünya'da aynı. Haklısın. Ama işte yalnız olduğunu düşünsen ne eşin ne annen aileden kimse olmasa bana hak verirsin.
Deli cesareti mi cahil cesareti mi yoksa aşktan gelen cesaret mi ülkemden uzaklara gittim. Pişman Değilim sadece eşimin yokluğundan olsa gerek psikolojim çok bozuldu.( mesele lisandan çok Yalnızlık.
Kizlaar ,yeni geldik hastaneden. Nst ye girdim iki tane sancim cikti, sonra doktorun yanina gittik. Karnimin asagiya indigini soyledim bakalim hadi uktrasondan dedi. Bebegimin kafasi hala sag kasigimda kanala girmemis. Pozusyon degistirdigi icin kuculmus gibi gelmis sana dedi vee catina bakicam dediiesimi yan tarafa aldilar hazirlandim ve Ciktim. Derin nefes al wer dedi ilk basta rahattim sonra baktim bi parmagini soktu, ikinciyide soktu sikmisim cok kendimi geri cekti. Bidaha ayni seyi yapti yine cok siktim cekti bi daha bidaha ve en sonunda bayagi ilerletti elini ama ben cok sikmisim kendimi ve cekti. Boyle olursan bsy yapamayiz dedi olcemedi. Haftaya bi daha gel yine denicem dedi Sonra oturduk esime anlatti, bebegin kafasi 9cm olcam nasil cikacak yawrucak ben parmaklarimla olcmeye calistim ona bile kasti kendini Allah korusun oksijensiz kalir bebek cektigi sanciyla kalir mecbur sezaryene aliriz dedi. Ne yap ne et kendini rahatlat haftaya cumartesi gel dedi. Ve telefn geldi doktro kosakosa gitti doguma. Suan hala yaniyorum ve moralim cok bozuk agliyorun
Yok canım eşim yabancı ama Türkçe çok iyi Konuşuyor ana dili gibi. Umarım vaktinde yetişir...Ay canım yha tabiki yanlız Olmaz Allah sana kolaylik versin inşallah hersey gönlünce olur. Ben bir buçuk saatlik yol uzaklıkta bile.kendimi yanlız hissediyordum sana çok. Hak.veriyirum o.yuzden doğum iznine çıkınca hemen annelere geldim kalmaya . Inşallah esin gelir de öyle olur dogumun esin Türk değil mi canım. Bu arada
Uygula tabi ise yararsa bizlerde uygulariZCanım açılma olması için gerekliymiş yoksa gunu geçer sezaryene başvururuz dedi. İlişkide bulunabiliyorsan bulun dedi bide kuvete su doldurup çomelmemi söyledi oda açılmaya yararlıymış vajinana duş alırken su tut dedi dediklerini uygulamaya başlıycam bakalım
Yani senin sancın İyice artmalı doğumun başlamalı ki suni Sancı ile desteklensin. Daha ortada bişey yokken suni sancıyı dayarsan Boşa acı çekeceksin sonra da sezeryana alacaklar. Zaten kesmeye meraklı çok doktor var.Bebeğim ve kendim için en iyisini yapmaya çalışıyorum. Dr bozuldu kabul etmeyince ama napim. Bide kağıt imzalattılar tedaviyi kabul etmediğim için mesuliyet bana ait die. İster istemez tereddüte düşürüyorlar insanı.
Annem beni suni sancıyla doğurmuş. Suyu bitmiş, epey zorlu olmuş doğum. Dediğin gibi (Allah korusun)bebiş tehlikede olmadığı sürece herşeyin doğalı güzel.
şu anda 2500 sularında dedi doktorumuz. 2700 gibi doğar dedi kuzucum. biz de öpüyoruz siziicanımm hayırlısı olsun biliyorum seninde ne kadar normal doğum istediğini ama nasip iste olmayınca olmuyor sağlıkla gelsin ece hanım bu arada bizde ece ismini koymayı düşünüyoruz bu eceler hep böyle inatçı mı oluyor acabaşu anda kilosu ne kadardı peki canım günlerimiz de yakın seninle güzel haberlerini bekliyorum bizi merakta bırakma fırsat buldukça yaz canım bizde seni ve minik kızını öpüyoruz
Canim tansiyonun yuksek mi protein kacagi ne ki cok gecmis olsun canim dogum mu yapacaksinKizlar beni hastaneye yatirdilardua edin. Tansiyon ve protein kacagindan bi suru igne yapiyorlar dua edin
hayırlı olsun canım inşallah bizim de doğumumuz kolay olur doğumun nasıl oldu normal miydi pekibenim kızım 1 haziran pazartesi doğdu arkadaşlar.
inşallah siz de benim kadar rahat kavuşursunuz bebeklerinize.
ayy çok az kalmış canım seninde inşallah sağlıkla kavuşursun oğluna güzel haberlerini bekliyoruzBuradan yazmak zor geliyor bana artik cnm whatshapp face kolayima geliyor net çok yavaş oradan hamislerle konuşuyoruz... Bnm doğum pazartesi inş cnm :)
Kizlar beni hastaneye yatirdilardua edin. Tansiyon ve protein kacagindan bi suru igne yapiyorlar dua edin
Olsun kuzum cikacak nasilsa bir sekilde nazli yaren gel artikkYok canım, hala üç cm di. Doktor biraz uğraştı tetikliyeyim dedi. Çıkış yaptık bizde yarın nst içim gidicem. Pazartesi gelirsin tekrar dediler.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?