2015 Haziran Anneleri

Bebeğimin cinsiyeti

• Ankete Katılan
    487
Kızlar selam. Bugün doktora gittik benim oğlanın gelesi yok . Çatı muayenesi olduk yine 2 cm açılma var nst de sancı çıkmadı yürüyüş ve ilişki önerdi sık sık banyo yap dedi kaldık yine haftaya yine gitcem bakalım sıpam yerini çok sevdi galiba gelmek istemiyor

Keşke. Benim doktorum da ayni seyleri önerse 4 ayliktan bu yana tik. Olmadığından eşim korkak.cikti

Keşke. Benim doktorum da ayni seyleri önerse 4 ayliktan bu yana tik. Olmadığından eşim korkak.cikti

Canım açılma olması için gerekliymiş yoksa gunu geçer sezaryene başvururuz dedi. İlişkide bulunabiliyorsan bulun dedi bide kuvete su doldurup çomelmemi söyledi oda açılmaya yararlıymış vajinana duş alırken su tut dedi dediklerini uygulamaya başlıycam bakalım

relaks ol canım annem yeni ilk 3-4 gün kaldı da evelsi gün zorla yolladım. bnm de huyum mu ters ne yalnızken daha iyi hissediyorum. çocukla baş başa kalınca daha rahat oynuyorum onla. karnımda ayaklarını kovalıyorum mıncırıyom

kızlar ya amma kasma problemi var. dr sonuçta ve doğum yapacaksın. psikolojik olarak rahatlat kendini bnm bebişin kafası 103 mm onu bile yürü kafa sıkışsın kafatası kemiği üst üste binsin li cm i küçülsün çıksın dedi. inş. sıkıntı olmazsa doğururuz.

Yok canım eşim yabancı ama Türkçe çok iyi Konuşuyor ana dili gibi. Umarım vaktinde yetişir...

Uygula tabi ise yararsa bizlerde uygulariZ

Yani senin sancın İyice artmalı doğumun başlamalı ki suni Sancı ile desteklensin. Daha ortada bişey yokken suni sancıyı dayarsan Boşa acı çekeceksin sonra da sezeryana alacaklar. Zaten kesmeye meraklı çok doktor var.

Yarın son gün ve hala hiçbir şey yok, ne olacak bilmiyorum. Bugün yürüdüm baya, bir de sıcak duş alayım bari, hurma da yemeye başladım, bol su içmeye de devam...

şu anda 2500 sularında dedi doktorumuz. 2700 gibi doğar dedi kuzucum. biz de öpüyoruz sizii

Buradan yazmak zor geliyor bana artik cnm whatshapp face kolayima geliyor net çok yavaş oradan hamislerle konuşuyoruz... Bnm doğum pazartesi inş cnm :)
ayy çok az kalmış canım seninde inşallah sağlıkla kavuşursun oğluna güzel haberlerini bekliyoruz

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…