2015 Haziran Anneleri

Bebeğimin cinsiyeti

• Ankete Katılan
    487
Stres oldum, ilkinde bu kadar agrimamisti acaba esimle cilginlik mi yapsak diye dusunuyorum sakincasi war midir careler ariyorum

Kizlar beni hastaneye yatirdilar dua edin. Tansiyon ve protein kacagindan bi suru igne yapiyorlar dua edin
birsey olmaz canım korkma hastanede güvenilir ellerdesin.en kötü doguma alırlar. bebeğinde büyüdü artık zaten. ama sen hiç farketmedin mi protein kaçağını şişmemişmiydin.

Cati muayeneni nasil oldun canim biseyler soyle haftaya bidaha yapicak bana hazirlan gel dedi

Cati muayeneni nasil oldun canim biseyler soyle haftaya bidaha yapicak bana hazirlan gel dedi
Canim bir sekilde olup bitecek kendini ona sartlandir 2 dk bakar gecer kizim dogum nasil yapcan kilosu kac olmus kuzunun 1 haftada ne kdr almis ve ne kdr almasi lazimmis son haftalarda yavaslar niymis kilo alimi amma soru sordum

Canim bir sekilde olup bitecek kendini ona sartlandir 2 dk bakar gecer kizim dogum nasil yapcan kilosu kac olmus kuzunun 1 haftada ne kdr almis ve ne kdr almasi lazimmis son haftalarda yavaslar niymis kilo alimi amma soru sordum
Ben oncedende yaptirdim catima baktilar ama ozaman bsy hissetmedim. Dogumda vucut hazirliyo kendini bi sekilde tabiki cokcok daha agriliymis ama bilmiyorum aklim duygularim karmakarisik 8 gunde 200 gr almis 2700 kilosu boyu 49 cm. Ama ben onu bile dusunmuyorum simdi zayif aslinda. Dr artik kiloyla ilgili bsy soylemedi kostu doguma

Canim bana doktor artik fazla almaz dedi de bazisi da son haftalarda alir diyo sali gunu gorcez bakalim ya catin dar mi degil mi anlayamadi mi daha mi ileri bakmasi gerekiyo niye yarim kaldi

Doktordan çıktık şimdi 3400gr 52cm bekleyeceğiz dedi doktor.her an olabilir diyor.haftaya cumartesi kontrole kadar gelmez ise.pazartesi salı için gün ayarlayıp artık başlatacağız doğumı yada en kötü sezeryan artık.artık haftaya cumartesi 40+3 gün olacağım.

Kizlar instagramda takip ettigim bi sayfa var, hamile okulu diye, bi ebenin egitiminden fotolar paylasmislar ekran goruntusu aldim belki icimizden biri gorur de aklindaki bi soru gider diye paylasayim dedim

Eklentiler

• Screenshot_2015-06-06-15-49-51.webp
    18,6 KB · Görüntüleme: 102
  • Screenshot_2015-06-06-15-50-04.webp
    16,6 KB · Görüntüleme: 113
Canim bana doktor artik fazla almaz dedi de bazisi da son haftalarda alir diyo sali gunu gorcez bakalim ya catin dar mi degil mi anlayamadi mi daha mi ileri bakmasi gerekiyo niye yarim kaldi
Bana 2900-3kilo olablir dedi. Uc dort kere denedi ama ben hic rahat olamadiim ayy parmak degistiriyo bide ozaman daha cok yaniyo en sonunda derine kadar gitti ses cikardim kesti haftaya hazirlikli gelmen lazim dedi. Napicam bilmiyorum. Ablamda basimi yiyo astimin war ne kendine iskence ettiriyosum diye

Vala canim senin ve bebegin sagligi icin hangi dogum sekli uygunsa o olsun insallah

Ultrasonda bakan idare eder suyun demişti canım. Rapora da normal yazmıştı.
Nişan gelmeye devam ediyordu bu sabaha kadar. Daha gelir mi bilmem koyu sarı uzayan bi akıntı şeklindeydi.
Canım yaa bizim kızlar çok nazlı baksana takvimimiz bile kalkmış.cumaya kadar geldi geldi kuzucuk gel diyorum yoksa anneyi ameliyat edecekler diyorum yok dinlemiyo

Yok canım eve geldim rahatladım valla. Duşumu falan aldım. Sancılarım da çok seyrek hafif ağrım var iyiyim yani :)
Canım ben de senin gibi hastaneye yatıp çıktım bugün. Benim de bikaç gün önce nişan gelmişti, dün arabayla düğüne giderken doğuruyom sandım. Hastaneye vardığımızda 90dı sancım, saatler geçtikçe azaldı. Suni sancı vercektiler istemedim, çıktım evdeyim.

Canım yaa bizim kızlar çok nazlı baksana takvimimiz bile kalkmış.cumaya kadar geldi geldi kuzucuk gel diyorum yoksa anneyi ameliyat edecekler diyorum yok dinlemiyo
Gelirler gelirler inşallah :) olmadı biraz sunş yeriz, daha da olmadı ameliyat canım napalım artık sağlıklı olsunlar da :)

Açılman falan var mıydı canım. Tecrübe edindiğim kadarıyla evde beklemek kesinlikle daha iyi. Gelen geçen seni niye yatırdılar diyodu bana sinir oluyordum. Sanki ben bayılıyorum hastanede yatmaya. Değişikler.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…