2015 Haziran Anneleri

Bebeğimin cinsiyeti

• Ankete Katılan
    487
İlk geldiğimde 2 cmdi, sabaha 3 cm.
Kesinlikle ev daha iyi. Ay bide serum bağladılar, yemek vermediler, tam uyucam hemşire gelio nst için, açıklık muayenesi yapıldı 3 kez (acıdı!) . Bi gecede perişan oldum yoruldum.

Ben servisteydim canım o kadar zorlanmadım ama yine de hastane sonuçta. Neyse hakkımızda hayırlısı olsun. Kuzular sağlıklı olsun da.

Kizlar beni hastaneye yatirdilar dua edin. Tansiyon ve protein kacagindan bi suru igne yapiyorlar dua edin
Cnm geçmiş olsun bebişin saglıkla doğacak allahtan bu durum erken haftalarda olmadı şukredelım cnm guzel haberlerını beklıyorum dualarım senınle.. Haberdar et durumunundan

Kizlar beni hastaneye yatirdilar dua edin. Tansiyon ve protein kacagindan bi suru igne yapiyorlar dua edin

Canım geçmiş olsun.

İlk hamileliğimde yaşadım tansiyon ve idrarda protein kaçağını benim değerim +1 di.

Senin kaç.

Çok çok dikkat et kendine yabana atılacak bir durum değil, engelleyemezlerse sezeryana alabilirler.

100 cikmisti dedi dr. Tansiyon um hep 9lardaydi simdi ilaclara ragmen 14.

Protein icin igne yapacaklar 12tane. Herbiri bi karış yemin ederim yapılırken ağlıyorum. Lutfen dua kizlar cvp yazamafiklarim..

100 cikmisti dedi dr. Tansiyon um hep 9lardaydi simdi ilaclara ragmen 14.

Protein icin igne yapacaklar 12tane. Herbiri bi karış yemin ederim yapılırken ağlıyorum. Lutfen dua kizlar cvp yazamafiklarim..

doğumdan sonra hemen düşüyor tansiyon ama doğum zamanı ve öncesi önemli. iyiki yatırmışlar.

dikaat et kendine.

benim de bu doğumumda heyecandan doğum anında 14 çıktı, sonra düştü şükür.

Dusmezse pzt sali bebeği aliriz dedi. Eve gtmek istedim hayr goze alamayız dedi.

Canım keşke kasmasaydın o kadar , eşinle bişiler yapmayı düşünebilirsin faydası olur bence benim de pazartesi yada salı kontrolüm var bizimki de anca 2700 civarı olmuştur bana da doktor ortalama 3 kilo doğar dedi sağlıklı olsunlar da 3 kilo da iyi sonuçta doğumda pek zorlanmayız doğduktan sonra da mis gibi bakarız meleklerimize

Endişe etme, zaten yapıyorsundur ama ben yine söyleyeyim, internetten belirli cümlelerin cevirisine bakıp öğrenebilirsin hem vakit geçer, bir de tabi ki vücut dili var :)

maşallahh kızına canımmbiraz evinde dinlen bakalım sancıların artarsa gidersin artık doktorun bişey dedi mi şu gün kontrole gel diye sonuçta nişanın da gelmişti

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…