- 23 Şubat 2013
- 31
- 45
- 38
- Konu Sahibi SirriEyvan
-
- #47.501
Bende o da yok şu an çok rahatım valla uyku sorunum falan da yok bizim bebis lerin gelmeye hiç niyeti yok anlasilanKzlar szi grnce bnde endslniym bnmde az kldi ama sadece bel agrm var. Ck rahttta yatabiliym
İlk geldiğimde 2 cmdi, sabaha 3 cm.Açılman falan var mıydı canım. Tecrübe edindiğim kadarıyla evde beklemek kesinlikle daha iyi. Gelen geçen seni niye yatırdılar diyodu bana sinir oluyordum. Sanki ben bayılıyorum hastanede yatmaya. Değişikler.
Insallah canim benim su surecide bi atlatip yawrularimizi kucagimiza alsaydik deein bi ohh cekicem wallaVala canim senin ve bebegin sagligi icin hangi dogum sekli uygunsa o olsun insallah
Gelsn die ne ypsak ki sancm glsn die bkymmmBende o da yok şu an çok rahatım valla uyku sorunum falan da yok bizim bebis lerin gelmeye hiç niyeti yok anlasilan
Ben servisteydim canım o kadar zorlanmadım ama yine de hastane sonuçta. Neyse hakkımızda hayırlısı olsun. Kuzular sağlıklı olsun da.İlk geldiğimde 2 cmdi, sabaha 3 cm.
Kesinlikle ev daha iyi. Ay bide serum bağladılar, yemek vermediler, tam uyucam hemşire gelio nst için, açıklık muayenesi yapıldı 3 kez (acıdı!) . Bi gecede perişan oldum yoruldum.
Aynen öyle canım bende akışına bıraktım zaten.herşeyde vardır bir hayırGelirler gelirler inşallah :) olmadı biraz sunş yeriz, daha da olmadı ameliyat canım napalım artık sağlıklı olsunlar da :)
Cnm geçmiş olsun bebişin saglıkla doğacak allahtan bu durum erken haftalarda olmadı şukredelım cnm guzel haberlerını beklıyorum dualarım senınle.. Haberdar et durumunundanKizlar beni hastaneye yatirdilardua edin. Tansiyon ve protein kacagindan bi suru igne yapiyorlar dua edin
Geçmiş olsun canım. Tansiyonun mu yükseldi?Kizlar beni hastaneye yatirdilardua edin. Tansiyon ve protein kacagindan bi suru igne yapiyorlar dua edin
Kizlar beni hastaneye yatirdilardua edin. Tansiyon ve protein kacagindan bi suru igne yapiyorlar dua edin
100 cikmisti dedi dr. Tansiyon um hep 9lardaydi simdi ilaclara ragmen 14.Canım geçmiş olsun.
İlk hamileliğimde yaşadım tansiyon ve idrarda protein kaçağını benim değerim +1 di.
Senin kaç.
Çok çok dikkat et kendine yabana atılacak bir durum değil, engelleyemezlerse sezeryana alabilirler.
100 cikmisti dedi dr. Tansiyon um hep 9lardaydi simdi ilaclara ragmen 14.
Protein icin igne yapacaklar 12tane. Herbiri bi karış yemin ederim yapılırken ağlıyorum. Lutfen dua kizlar cvp yazamafiklarim..
Dusmezse pzt sali bebeği aliriz dedi. Eve gtmek istedim hayr goze alamayız dedi.doğumdan sonra hemen düşüyor tansiyon ama doğum zamanı ve öncesi önemli. iyiki yatırmışlar.
dikaat et kendine.
benim de bu doğumumda heyecandan doğum anında 14 çıktı, sonra düştü şükür.
Ben oncedende yaptirdim catima baktilar ama ozaman bsy hissetmedim. Dogumda vucut hazirliyo kendini bi sekilde tabiki cokcok daha agriliymis ama bilmiyorum aklim duygularim karmakarisik8 gunde 200 gr almis 2700 kilosu boyu 49 cm. Ama ben onu bile dusunmuyorum simdi zayif aslinda. Dr artik kiloyla ilgili bsy soylemedi kostu doguma
Dusmezse pzt sali bebeği aliriz dedi. Eve gtmek istedim hayr goze alamayız dedi.
Endişe etme, zaten yapıyorsundur ama ben yine söyleyeyim, internetten belirli cümlelerin cevirisine bakıp öğrenebilirsin hem vakit geçer, bir de tabi ki vücut dili var :)Merhaba kızlar ben 3 cm açılmayla bel Ağrısı düzensiz kasılmalarla 1 haftadır geziyorum. Hep erken doğurmak isterdim yerimde oturmadım. Ama şu 2 haftadır yatıyorum. mümkün olduğunca geç istiyorum. Biliyorum gelirse durduramam. Ama yapamayacağımı hissediyorum. Çünkü yurtdışındayım. Buranın dilini yeterli seviyede bilmiyorum. Eşim iş için başka bir ülkeye gitti. Ailem Yanımda değil. Planımız bu hafta ailemin yanına gitmekti ama eşim 2 haftadır gelemedi. Çok mutsuzum. Her sabah Ağlayarak uyanıyorum. Bi gün daha yaklaştı diye. 19 yaşındayım çok bilgisizim ve korkuyorum. Bir şey olsa Kayınvalidem var ama onun dilini bilmiyorum..
maşallahh kızına canımmBu arada kızım bi kaç gün daha durursa doğuramayacağım sanırım :/ 3688gr olmuş bizim sıpa. Sıkışmış iyice içerde ultrasonda bi gorseniz eciş büzüş olmuş zar zor sığmış
Dunku doktor da dedi doğurabilecek misin 3600olmuş diye. Dedim ki inşallah
ayy süper nasıl yaptın ya bende yapmak istiyorumKizlar kendi tacimi kendim yaptim nasi olmus
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?