- 27 Eylül 2014
- 1.005
- 797
- 158
- 36
- Konu Sahibi SirriEyvan
-
- #47.541
Allah yardımcın olsun canım merak etme bak bebeğin de doğum pozisyonu almış artık o da gelmeye hazırlanıyor ne güzel o kadar sıkıntı çekmişsin sonuna geldik artık inşallah sağlıkla bebeğini kucağına alırsın normal doğumdan korkma canım belkide açılman hızlı olur rahat bi doğumun olurİyiyim canım. Ben şimdiye kadar problemli bi hamilelik geçirdim. Hamileliğim boyunca çok hareketsizdim bebeği daha fazla tutabilmek için. Rahim ağzına da dikiş atılmıştı. Çok ilaç da kullandım rahim kasılmalarını engellesin diye. İşte dün kontrole gittim doktorum ilaçlarımı kesti artık. Haftaya da dikişlerim alınacak acayip korkuyorum. Normal doğum olabilir dedi bebeğim doğum pozisyonu almış. Ama ben şimdiye kadar nerdeyse yatarak geçirdim hamileliği normal doğumdan çok korkuyorum o yüzden
benimki bebek hala ters durduğu için zorunlu sezeryan gibi görülüyor bende sezeryandan korkuyorumSenin belli mi doğum şekli?
o işe yarıyomuymuşki ben hiç duymadım bi zararı olmasın canımEvet işte benim de daha gelmedi. Humana çay aldım doğuma birkaç gün kala içmeye başlıcam belki gelir
canım onlar seni düşünmüyorsa sende hiç düşünme bak sinir oldum şimdiYaa ben kendimi zor cekiyorum aksama abimle esi gelip bende kalcaklarmis. Insanlar niye dusuncesiz bukadar simdi onlara yemek yap cay yap oooffzaten esimde bi pazar gunu ewde onada ettiler
Canım emziren anneler için yazıyor üzerinde. Tam araştırmadım ama sütün erken gelmesini sağlıyor diye duydumo işe yarıyomuymuşki ben hiç duymadım bi zararı olmasın canım
bende alıyım ozaman canım belki ihtiyaç duyarım belli olmaz inşaALLAH kullanmamıza gerek kalmazCanım emziren anneler için yazıyor üzerinde. Tam araştırmadım ama sütün erken gelmesini sağlıyor diye duydum
Isten cikamamislar cok sukur gelmiyolar. Ohhh serildim bi guzel yalnizlik huzur ya amann. Napicagimi sasirmistim yoksa. Simdi rahatladimcanım onlar seni düşünmüyorsa sende hiç düşünme bak sinir oldum şimdihazır bişeyler alsın eşin yda dışarıdan söyleyin sende sadece çay yap yeter şurda doğuma sayılı günler kalmış uyuz oluyorum şöyle düşüncesiz insanlara eğer beğenmezlerse de doğumdan sonra gelsinler yapamadım sancım var filan dersin
Bende de tik yok olmasi mi gerekiyo ya ilk hamileligimde de olmadiEvet işte benim de daha gelmedi. Humana çay aldım doğuma birkaç gün kala içmeye başlıcam belki gelir
Geçmiş olsun canım ya inşallah kötü bşy yoktur nasıl oldun şimdi?Kizlar beni hastaneye yatirdilardua edin. Tansiyon ve protein kacagindan bi suru igne yapiyorlar dua edin
Bu arada kızım bi kaç gün daha durursa doğuramayacağım sanırım :/ 3688gr olmuş bizim sıpa. Sıkışmış iyice içerde ultrasonda bi gorseniz eciş büzüş olmuş zar zor sığmış
Dunku doktor da dedi doğurabilecek misin 3600olmuş diye. Dedim ki inşallah
Ohhh iyi olmus gelmesinler tabi sen git onlaraIsten cikamamislar cok sukur gelmiyolar. Ohhh serildim bi guzel yalnizlik huzur ya amann. Napicagimi sasirmistim yoksa. Simdi rahatladim
canım nasılsındoğumdan sonra hemen düşüyor tansiyon ama doğum zamanı ve öncesi önemli. iyiki yatırmışlar.
dikaat et kendine.
benim de bu doğumumda heyecandan doğum anında 14 çıktı, sonra düştü şükür.
Sancım var canım dolanıyorum evin içinde de işte ne kadar olursa :)doğurursun kız bnm ki son kontrolde 3900 çıktı dr hala normal doğurcan diyip duruyor. yürü bol bol
Ewet en mantiklisi. Ayy mumkunse doguma kadar kimse gelmesin, cekemeyizOhhh iyi olmus gelmesinler tabi sen git onlaraben normalde bile ne yapcami sasiriyorum valla simdi biri gelcem dese bu halde hic ugrasmam hazir alip koyarim bide çay bu kadar basit
Aynen bende sabahtan beri sokaklardayım hafiften de sancılar vuruyor ama sabah gittiö doktora bizimkinin keyfi pek yerindeydi gelesi yok hiçKızlaaaar 9 saattir dışardayım, alışveriş yaptık son eksikler, bebek şekeri ıvır zıvır, eğer bgn de doğurmazsam bidaha doğurmam :))
Mesele Yalnızlık canım keşke lisan olsa..Endişe etme, zaten yapıyorsundur ama ben yine söyleyeyim, internetten belirli cümlelerin cevirisine bakıp öğrenebilirsin hem vakit geçer, bir de tabi ki vücut dili var :)
bi ara dışardayken vajinamda baskı hissettim yürüyemedim, karnım taş gibi oldu, ama şuan uzandım sancım felan yokAynen bende sabahtan beri sokaklardayım hafiften de sancılar vuruyor ama sabah gittiö doktora bizimkinin keyfi pek yerindeydi gelesi yok hiç
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?