2015 Haziran Anneleri

Bebeğimin cinsiyeti

• Ankete Katılan
    487
Allah yardımcın olsun canım merak etme bak bebeğin de doğum pozisyonu almış artık o da gelmeye hazırlanıyor ne güzel o kadar sıkıntı çekmişsin sonuna geldik artık inşallah sağlıkla bebeğini kucağına alırsın normal doğumdan korkma canım belkide açılman hızlı olur rahat bi doğumun olur
Senin belli mi doğum şekli?
benimki bebek hala ters durduğu için zorunlu sezeryan gibi görülüyor bende sezeryandan korkuyorum

Yaa ben kendimi zor cekiyorum aksama abimle esi gelip bende kalcaklarmis. Insanlar niye dusuncesiz bukadar simdi onlara yemek yap cay yap oooffzaten esimde bi pazar gunu ewde onada ettiler
canım onlar seni düşünmüyorsa sende hiç düşünme bak sinir oldum şimdihazır bişeyler alsın eşin yda dışarıdan söyleyin sende sadece çay yap yeter şurda doğuma sayılı günler kalmış uyuz oluyorum şöyle düşüncesiz insanlara eğer beğenmezlerse de doğumdan sonra gelsinler yapamadım sancım var filan dersin

kızlar sütünüzün gelmemesinden korkup kendinizi şartlandırmayın ayrıca illa herkesin hamileyken sütü gelecek diye bi kural da yok benim bugüne kdar hiç gelmedi bu arada doğum çantanıza süt arttırıcı gıdalar ve göğüs pompası da koyun belki faydası olur ben doğum çantama 1 şişe maltana koydumçevremde şu dönem emziren çok arkadaşım var tek yapman gereken bol su içmek dediler bide psikolojinizi bozmayın kendinizi üzmeyin buda sütün gelmemesine sebep olabilirmiş

Isten cikamamislar cok sukur gelmiyolar. Ohhh serildim bi guzel yalnizlik huzur ya amann. Napicagimi sasirmistim yoksa. Simdi rahatladim

TE="derinsuuu, post: 41279628, member: 492338"]Cnm arda bey de centrale hasta yonlendırıyor doğum için. Ben iyi oldugunu dusunuyorum anestezı dr unun. Guvenmeseler hastalarını oraya tasımazlardı hiç aklın karısmasın cnmm.. Ben 11 hazırana gun aldım pers gunu bebısıme kavusuyorum. Ptrsı sana da gun verırler sanırım haberlerını beklıyorum..[/QUOTE]
İnşallah gelir artık ben de yoruldum artık beklemekten Central a gidip konuşacağım anestezi doktoruyla.Bebek için doktor buldun mu sen

doğurursun kız bnm ki son kontrolde 3900 çıktı dr hala normal doğurcan diyip duruyor. yürü bol bol

Isten cikamamislar cok sukur gelmiyolar. Ohhh serildim bi guzel yalnizlik huzur ya amann. Napicagimi sasirmistim yoksa. Simdi rahatladim
Ohhh iyi olmus gelmesinler tabi sen git onlaraben normalde bile ne yapcami sasiriyorum valla simdi biri gelcem dese bu halde hic ugrasmam hazir alip koyarim bide çay bu kadar basit

MMerhaba arkadaşlar. Benim kızım da daha gelmedi. Son kontrolde doktorum yine kafası büyük dedi. Sanırım sezaryen olacağım ben de. Ama çok korkuyorum sezaryen olmaktan. Rabbim hepimizi bir avazda kurtarsin inşallah.

canım nasılsın ECD75 pek giremiyorum öyle bakıp çıkıyorum arada kızların nasıl herşey yolundadır umarım. Bizim de az kaldı bakalım bekliyoruz hayırlsıyla ne zaman gelecek pofuduğun yaren hanım gibi nazlı olcak gibi bi his var içimde :)

Kızlaaaar 9 saattir dışardayım, alışveriş yaptık son eksikler, bebek şekeri ıvır zıvır, eğer bgn de doğurmazsam bidaha doğurmam :))

Kızlaaaar 9 saattir dışardayım, alışveriş yaptık son eksikler, bebek şekeri ıvır zıvır, eğer bgn de doğurmazsam bidaha doğurmam :))
Aynen bende sabahtan beri sokaklardayım hafiften de sancılar vuruyor ama sabah gittiö doktora bizimkinin keyfi pek yerindeydi gelesi yok hiç

Aynen bende sabahtan beri sokaklardayım hafiften de sancılar vuruyor ama sabah gittiö doktora bizimkinin keyfi pek yerindeydi gelesi yok hiç
bi ara dışardayken vajinamda baskı hissettim yürüyemedim, karnım taş gibi oldu, ama şuan uzandım sancım felan yok biz de 40 ları mı görcez acabaa

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…