2015 Haziran Anneleri

Bebeğimin cinsiyeti

• Ankete Katılan
    487
maşallahh kızına canımmbiraz evinde dinlen bakalım sancıların artarsa gidersin artık doktorun bişey dedi mi şu gün kontrole gel diye sonuçta nişanın da gelmişti
Yarin nst icin gidicem canim en gec pazartesi gelirsin tekrar dedi. Acilma olmazsa heralde daha suni falan mi vercekler bilemiyorum :)

Ben yine sancılanıyorum hayır olsun inşallah bu kez devamı gelir.
Doğum sancısı neymiş dün yaşayıp öğrendim bu arada sizle de paylaşayım. Belinden karnına, oradanda bacaklara doğru yayılan bi sıcaklık hissi gibi. Bacaklar uyuşuyor, belden de vajinaya ağır bi baskı oluyor.
Yaklaşık 1 saattir bunları yeniden yaşamaya başladım. Bekleyim bakalım devam ederse yine hastane yolcusuyum.

almila000 canım nasılsın seninle günlerimiz aynıydı nasıl gidiyor doğum şeklin belli mi?
İyiyim canım. Ben şimdiye kadar problemli bi hamilelik geçirdim. Hamileliğim boyunca çok hareketsizdim bebeği daha fazla tutabilmek için. Rahim ağzına da dikiş atılmıştı. Çok ilaç da kullandım rahim kasılmalarını engellesin diye. İşte dün kontrole gittim doktorum ilaçlarımı kesti artık. Haftaya da dikişlerim alınacak acayip korkuyorum. Normal doğum olabilir dedi bebeğim doğum pozisyonu almış. Ama ben şimdiye kadar nerdeyse yatarak geçirdim hamileliği normal doğumdan çok korkuyorum o yüzden

Selam annişler uzun zamandır giremedim. Birkaç sayfa okuyabildim kimler doğum yaptı acaba ? Ben hala bekliyorum sancı yok açılma yok su azalması var 2 günde bir doktora gidiyorum su takibi yapılıyor normal doğum istediğimden ama bu gidişle sezeryan yolları görünüyor sag salim kuçagımıza alsam başka isteğim yok herşeyin hayırlısı..

Ben sezaryeni dusunur oldum. Kuzenimlede konustum epidural sezaryen okmus cok rahatim hemen sutumde gekdi simdi bebegi 3.5aylik ama 6aylik cocuk gelisimi warmis. 3100 gram dogmus. Onun catisi genismis ama kasmis cok son anda sezryene karar wermis annesi yaninda iki gun kalmis hep tektim diyo. 10kiloyu dogum sinrasi wermis. Bes kiloda iki ay icinde. Aklim karisik bakalim nolcak

Cati muayeneni nasil oldun canim biseyler soyle haftaya bidaha yapicak bana hazirlan gel dedi

Canım bu sefer biraz zorlandım doktor 2 parmağını sokuyor catını kontrol ediyor ben ilk elinin tamamını sokcak zannetmiştim 2 parmağıyla kontrol etti sakın kendini kasma rahat bırak kendini daha kısa zamanda kontrol eder 1 dk surdu açılmayı kontrol etti

Esimi bugun kandirim diyodum misafir geliyo kalmaya

Benim de çok yakın arkadaşım anlata anlata bitiremiyor epidural sezeryanı. Çok çok rahat geçmiş, hiç ağrısı da olmamış sonrasında ama sütü geç geldi ve çok azdı, mamayla büyüdü çocuk.
Açıkçası kendi korkum yüzünden sezeryan olmak bana bebişime haksızlıkmış gibi hissettiriyor. Onu isteği dışında zorla koparmak gibi geliyor. O ne zaman hazır olursa gelsin diyorum. Evet korkuyorum doğumdan ama bebişim için yapmalıyım.

Biraz fazlami elini ittiriyo banami oyle geldi bide parmak degistiriyo hissettigim kadariyla

Annemde cocugunuz icin yapin dedi doktorlarin catiniz dar demesine ragmen 4ablamida normal dogurttu sutunuz gelsin cabuk iyilesirsiniz diye bi ablam 2gun suni sanci cekti digerinede oksijen baglandi ve 18dikis atildi, 25gun desteksiz yuruyemedi hemsire kendi bide estetik dikis atilmasina ragmen yeni yeni geciyomus 45gun oldu. Tek dedikleri keske doktoru dinleseydik cocukta tehlikeye giriyo ikinamayinca. Onlardan tek farkim astimim olmasi cati darligi genetik bizim kizlarin hep boyle

Emzirmek gerçekten çok zormus kızlar yavrum ağladikcw benim de içim parçalanıyo kuzum aç hiç dayanamıyorum hastanede mama verdiler dün gece ama memeye de alışıp beni emmemesinden korkuyorum sütüm de wz geliyor ya sarılık olursa diyorum Allah korusun. Bu arada işitme taramasından da sağ kulağı geçti sol kulak kaldı dediler haftaya rtekrar bakilicak​

Ben de sütüm gelmeyecek ya da emmeyecek diye çok korkuyorum

Çatı muayenesinde korkulacak bişey yok. Benim eski doktorum esra çebi canımı fena halde yakmıştı, parmak değil sanki kolunu soktu gibi oldum ve ne yapacağını hiç açıklamadan yaptı yapacağını. Bir daha da gitmedim ona. Eğer doktorunuz normal bir doktorsa yani bir çatı muayenesi yapabilecek kapasitede ise hiç canınız yanmayacak. Şimdiki doktorum öyle nazik davrandı ki hiç rahatsız olmadım.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…