- Konu Sahibi SirriEyvan
-
- #47.521
Yarin nst icin gidicem canim en gec pazartesi gelirsin tekrar dedi. Acilma olmazsa heralde daha suni falan mi vercekler bilemiyorum :)maşallahh kızına canımmbiraz evinde dinlen bakalım sancıların artarsa gidersin artık doktorun bişey dedi mi şu gün kontrole gel diye sonuçta nişanın da gelmişti
İyiyim canım. Ben şimdiye kadar problemli bi hamilelik geçirdim. Hamileliğim boyunca çok hareketsizdim bebeği daha fazla tutabilmek için. Rahim ağzına da dikiş atılmıştı. Çok ilaç da kullandım rahim kasılmalarını engellesin diye. İşte dün kontrole gittim doktorum ilaçlarımı kesti artık. Haftaya da dikişlerim alınacak acayip korkuyorum. Normal doğum olabilir dedi bebeğim doğum pozisyonu almış. Ama ben şimdiye kadar nerdeyse yatarak geçirdim hamileliği normal doğumdan çok korkuyorum o yüzdenalmila000 canım nasılsın seninle günlerimiz aynıydı nasıl gidiyor doğum şeklin belli mi?
Senin belli mi doğum şekli?almila000 canım nasılsın seninle günlerimiz aynıydı nasıl gidiyor doğum şeklin belli mi?
Ben sezaryeni dusunur oldum. Kuzenimlede konustum epidural sezaryen okmus cok rahatim hemen sutumde gekdi simdi bebegi 3.5aylik ama 6aylik cocuk gelisimi warmis. 3100 gram dogmus. Onun catisi genismis ama kasmis cok son anda sezryene karar wermis annesi yaninda iki gun kalmis hep tektim diyo. 10kiloyu dogum sinrasi wermis. Bes kiloda iki ay icinde. Aklim karisik bakalim nolcakCanım keşke kasmasaydın o kadar , eşinle bişiler yapmayı düşünebilirsin faydası olur bencebenim de pazartesi yada salı kontrolüm var bizimki de anca 2700 civarı olmuştur bana da doktor ortalama 3 kilo doğar dedi sağlıklı olsunlar da 3 kilo da iyi sonuçta doğumda pek zorlanmayız doğduktan sonra da mis gibi bakarız meleklerimize
Cati muayeneni nasil oldun canim biseyler soylehaftaya bidaha yapicak bana hazirlan gel dedi
Guzelmis canim ellerine saglikKizlar kendi tacimi kendim yaptim nasi olmus
Esimi bugun kandirim diyodum misafir geliyo kalmayaCanım keşke kasmasaydın o kadar , eşinle bişiler yapmayı düşünebilirsin faydası olur bencebenim de pazartesi yada salı kontrolüm var bizimki de anca 2700 civarı olmuştur bana da doktor ortalama 3 kilo doğar dedi sağlıklı olsunlar da 3 kilo da iyi sonuçta doğumda pek zorlanmayız doğduktan sonra da mis gibi bakarız meleklerimize
Canim Allah yardimcin olsun. Bende cok uzuldum suan. Dua et bolbol gecicek insallah100 cikmisti dedi dr. Tansiyon um hep 9lardaydi simdi ilaclara ragmen 14.
Protein icin igne yapacaklar 12tane. Herbiri bi karış yemin ederim yapılırken ağlıyorum. Lutfen dua kizlar cvp yazamafiklarim..
Benim de çok yakın arkadaşım anlata anlata bitiremiyor epidural sezeryanı. Çok çok rahat geçmiş, hiç ağrısı da olmamış sonrasında ama sütü geç geldi ve çok azdı, mamayla büyüdü çocuk.Ben sezaryeni dusunur oldum. Kuzenimlede konustum epidural sezaryen okmus cok rahatim hemen sutumde gekdi simdi bebegi 3.5aylik ama 6aylik cocuk gelisimi warmis. 3100 gram dogmus. Onun catisi genismis ama kasmis cok son anda sezryene karar wermis annesi yaninda iki gun kalmis hep tektim diyo. 10kiloyu dogum sinrasi wermis. Bes kiloda iki ay icinde. Aklim karisik bakalim nolcak
Biraz fazlami elini ittiriyo banami oyle geldi bide parmak degistiriyo hissettigim kadariylaCanım bu sefer biraz zorlandım doktor 2 parmağını sokuyor catını kontrol ediyor ben ilk elinin tamamını sokcak zannetmiştim 2 parmağıyla kontrol etti sakın kendini kasma rahat bırak kendini daha kısa zamanda kontrol eder 1 dk surdu açılmayı kontrol etti
Annemde cocugunuz icin yapin dedi doktorlarin catiniz dar demesine ragmen 4ablamida normal dogurttu sutunuz gelsin cabuk iyilesirsiniz diye bi ablam 2gun suni sanci cekti digerinede oksijen baglandi ve 18dikis atildi, 25gun desteksiz yuruyemedi hemsire kendi bide estetik dikis atilmasina ragmen yeni yeni geciyomus 45gun oldu. Tek dedikleri keske doktoru dinleseydik cocukta tehlikeye giriyo ikinamayinca. Onlardan tek farkim astimim olmasi cati darligi genetik bizim kizlarin hep boyleBenim de çok yakın arkadaşım anlata anlata bitiremiyor epidural sezeryanı. Çok çok rahat geçmiş, hiç ağrısı da olmamış sonrasında ama sütü geç geldi ve çok azdı, mamayla büyüdü çocuk.
Açıkçası kendi korkum yüzünden sezeryan olmak bana bebişime haksızlıkmış gibi hissettiriyor. Onu isteği dışında zorla koparmak gibi geliyor. O ne zaman hazır olursa gelsin diyorum. Evet korkuyorum doğumdan ama bebişim için yapmalıyım.
100 cikmisti dedi dr. Tansiyon um hep 9lardaydi simdi ilaclara ragmen 14.
Protein icin igne yapacaklar 12tane. Herbiri bi karış yemin ederim yapılırken ağlıyorum. Lutfen dua kizlar cvp yazamafiklarim..
Ben de sütüm gelmeyecek ya da emmeyecek diye çok korkuyorumEmzirmek gerçekten çok zormus kızlar yavrum ağladikcw benim de içim parçalanıyo kuzum açhiç dayanamıyorum hastanede mama verdiler dün gece ama memeye de alışıp beni emmemesinden korkuyorum sütüm de wz geliyor ya sarılık olursa diyorum Allah korusun. Bu arada işitme taramasından da sağ kulağı geçti sol kulak kaldı dediler haftaya rtekrar bakilicak
ya kızlar benim arkadasım doğum yapmadan sütü gelmeye basladı benim olmadı ve kızn masaALLAH sutu cok bende cok korkuyorum sütüm olmıcak diyeBen de sütüm gelmeyecek ya da emmeyecek diye çok korkuyorum
Evet işte benim de daha gelmedi. Humana çay aldım doğuma birkaç gün kala içmeye başlıcam belki gelirya kızlar benim arkadasım doğum yapmadan sütü gelmeye basladı benim olmadı ve kızn masaALLAH sutu cok bende cok korkuyorum sütüm olmıcak diye
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?