- 20 Kasım 2014
- 3.262
- 2.587
- 168
- Konu Sahibi SirriEyvan
-
- #47.921
Persembe gunu gittim canim 16tisina gene cagrdi ama 20snde gidicem ben . Persembe gunu 2800du kilosu iyimi sence ?Canım o kadar yormasaydın yaa kendini , bende yaptım bugün ama hepsini tek güne sığdırmıyorumenerjini çok kullanma kontrole en son ne zaman gittin peki yada gidiceksin
Sen ne zaman gidiceksin ?Persembe gunu gittim canim 16tisina gene cagrdi ama 20snde gidicem ben . Persembe gunu 2800du kilosu iyimi sence ?
Persembe gunu gittim canim 16tisina gene cagrdi ama 20snde gidicem ben . Persembe gunu 2800du kilosu iyimi sence ?
Sen ne zaman gidiceksin ?
Aman fazlada kilolu omasnda rahat doguraym yaaEvet canım maşaAllah kilosu gayet iyi3 kiloyu geçer senin bebiş
Dogduktan snra toparliyorlar zaten cokta dert degl kiloCanım 2 gün sonra' ya kaldı gibi gözüküyor , normalde bugündü gidemedimeşimin işi yüzünden .. bizim bebişte ortalama 3 kilo doğarmış doktorumuz öyle dedi sağlıklı olsunlar da
Bende çok merak ediyorummmmPofudukkkk nie sesin çıkmıyor? Doğurdun mu yoksaaa? Ayy inşallah
Canim her hafta cagirmasi gerekmiyor mu bundan sonra ben gecen sali gittim bu sali bida cagirdi ben cars gidecem yarin isim var onda bile huzursuzumPersembe gunu gittim canim 16tisina gene cagrdi ama 20snde gidicem ben . Persembe gunu 2800du kilosu iyimi sence ?
Kızlar bugün öğleden beri belim çok kötü ağrıyor , öyle sancı şeklinde değilayağımı yere basamıyorum kemiğim ağrıyor sırtımın alt tarafında ki kemikler yani .. umarım anlatabilmişimdir ..
Mahvoldum yaa niye böyle oluyor sizce ayağımı yere bastıkça sızlıyor
Aman fazlada kilolu omasnda rahat doguraym yaa
Valla bilmemki nst ye soktu bir sorn yok dedi 16tsnda gel dedi bnde 20sinde gtmeyi dusundum cokmu aralk varki hem ne olablrki gec gtsem ilk cock yaa cahilim onemlimi her hafta gtmekCanim her hafta cagirmasi gerekmiyor mu bundan sonra ben gecen sali gittim bu sali bida cagirdi ben cars gidecem yarin isim var onda bile huzursuzum
Allah allah sonradan degisiyormuki yaaa bnimkide temmuza kaliyorms faalann off tribe grdm smdiCanım benim de sırtım son günlerde çok fena, ben de geceleri sırt ağrısından çok zor uyuyorum. Bu arada bugün detaylı ultrasona girdim.benim beklenen doğum tarihim aslında 4 temmuzdu. Şimdiye kadar bebeğimin gelişimi hep bir hafta öndeydi, yani 27 hazirandı. Ama bugün 9 temmuz çıktı. Sinirlerim bozuldu( bende biran önce gelmesini istiyordum, ama şimdi kalmasımı iyi gelmesi mi bilmiyorum
Malesefffpofuduk18 tan haber varmı?
ahh canim benim Allah acil sifalar versin kuzuna umarim en yakin zamanda toparlar kendini dualarim senin minigin ve tum ihtiyac duyan bebekler icin.sen uzme kendini sutun icin cok onemli moralli olmalisinSekeri cok dusuktu doğduğunda. Sekerli su veriliyor serumla besleniyor kurban olduğumun minicik elini delmisler serum icinbi de solunumda ufak sikintilari var. Dün emzirmek icinn yanina aldilar 5dk.ligina. allahim bu nasil bir duygudur onu kucagima alisim.... emmeyi beceremedi minigim. Ufak alistirmalar yapti ins bugun emer annesini. Şimdilik bizden bukadar kizlar. Dua esin lütfen. Bu arada kizim 2760gr.olarak dünyaya geldi.
Canım benim de sırtım son günlerde çok fena, ben de geceleri sırt ağrısından çok zor uyuyorum. Bu arada bugün detaylı ultrasona girdim.benim beklenen doğum tarihim aslında 4 temmuzdu. Şimdiye kadar bebeğimin gelişimi hep bir hafta öndeydi, yani 27 hazirandı. Ama bugün 9 temmuz çıktı. Sinirlerim bozuldu( bende biran önce gelmesini istiyordum, ama şimdi kalmasımı iyi gelmesi mi bilmiyorum
Yok canim sorun yoktur zaten de yine de suyuna falan bakilmasi gerekmiyo mu bilmem belki ben pimpirikliyim ama doktorlar 36 haftadan sonra her hafta cagiriyolarValla bilmemki nst ye soktu bir sorn yok dedi 16tsnda gel dedi bnde 20sinde gtmeyi dusundum cokmu aralk varki hem ne olablrki gec gtsem ilk cock yaa cahilim onemlimi her hafta gtmek
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?