2015 Haziran Anneleri

Bebeğimin cinsiyeti

• Ankete Katılan
    487
Canım o kadar yormasaydın yaa kendini , bende yaptım bugün ama hepsini tek güne sığdırmıyorum enerjini çok kullanma kontrole en son ne zaman gittin peki yada gidiceksin
Persembe gunu gittim canim 16tisina gene cagrdi ama 20snde gidicem ben . Persembe gunu 2800du kilosu iyimi sence ?

Canım benim de sırtım son günlerde çok fena, ben de geceleri sırt ağrısından çok zor uyuyorum. Bu arada bugün detaylı ultrasona girdim.benim beklenen doğum tarihim aslında 4 temmuzdu. Şimdiye kadar bebeğimin gelişimi hep bir hafta öndeydi, yani 27 hazirandı. Ama bugün 9 temmuz çıktı. Sinirlerim bozuldu( bende biran önce gelmesini istiyordum, ama şimdi kalmasımı iyi gelmesi mi bilmiyorum

Canim her hafta cagirmasi gerekmiyor mu bundan sonra ben gecen sali gittim bu sali bida cagirdi ben cars gidecem yarin isim var onda bile huzursuzum
Valla bilmemki nst ye soktu bir sorn yok dedi 16tsnda gel dedi bnde 20sinde gtmeyi dusundum cokmu aralk varki hem ne olablrki gec gtsem ilk cock yaa cahilim onemlimi her hafta gtmek

Allah allah sonradan degisiyormuki yaaa bnimkide temmuza kaliyorms faalann off tribe grdm smdi

ahh canim benim Allah acil sifalar versin kuzuna umarim en yakin zamanda toparlar kendini dualarim senin minigin ve tum ihtiyac duyan bebekler icin.sen uzme kendini sutun icin cok onemli moralli olmalisin

Oyy kuzum yaa üzülme plesenta' da yaşlanma falan mı başlamış acaba , son zamanlarda yaşlanma olduğu zaman bebekte az kilo almaya başlıyor doktorun bişe dedi mi bu arada benim kemiğim batıyor sırtıma sanki bebek ağırlaştıkça kemiklere baskı yapıyormuş bu yüzdenmiş ağrının sebebi ve artık rahat da yatamıyorum yatakta sabaha kadar dönüyorum yatağın içinde

yarın doktor kont var sezeryan olabilir ama korkuyorum annemler uzakta gece binicekler sabah gelicekler moralim bozuluyor allah kimseyi bu yolda bırakmasın

Valla bilmemki nst ye soktu bir sorn yok dedi 16tsnda gel dedi bnde 20sinde gtmeyi dusundum cokmu aralk varki hem ne olablrki gec gtsem ilk cock yaa cahilim onemlimi her hafta gtmek
Yok canim sorun yoktur zaten de yine de suyuna falan bakilmasi gerekmiyo mu bilmem belki ben pimpirikliyim ama doktorlar 36 haftadan sonra her hafta cagiriyolar

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…