2015 Haziran Anneleri

Bebeğimin cinsiyeti

• Ankete Katılan
    487
Off bugun cok yoruldum sabah 11den beri temizlik yapiyorum yatak odasi dolaplari sil mutfak dolaplari sil buzdolabi sil camlari sil perdeleri yika utule as kapilari sil banyo yika tuvalt yika toz al yerleri supur sil hali sill öldümmmmmmmmm

Off bugun cok yoruldum sabah 11den beri temizlik yapiyorum yatak odasi dolaplari sil mutfak dolaplari sil buzdolabi sil camlari sil perdeleri yika utule as kapilari sil banyo yika tuvalt yika toz al yerleri supur sil hali sill öldümmmmmmmmm
Hay maşallah Bu enerjiyi nerden buldun sen?? Doğum öncesi gelen enerjiyi temizlikte harcamış olmayasın kız

Hay maşallah Bu enerjiyi nerden buldun sen?? Doğum öncesi gelen enerjiyi temizlikte harcamış olmayasın kız
Valla ben surekli boyle enerjiliyim hic hamile gibi deglm neden deglm anlamdm . Belim agrimasa bide kasiklarima bicak saplanmasi igne batmasi gbi bisi olmasa pek bi skintm yok anlamadm gitti. Bnde temzlgmi yapaym dedim ne olur ne omaz dogurursam gelenler olur ev pis olmasn dedim

Ben de hiç yerimde durmaz her işimi hamile deilmişim gibi yapardım, oğlum iyice aşağı inipte beni yürütmez hale getirene kadar Ama içim kıpır kıpır. Doğursam da gezsem tozsam, evimle ilgilenebilsem die sabırsızlanıyorum.

O kadar iş yaptın arkadaşım doğurmadın mı? ya bu kadar niye yıpratıyorsunuz kendinz halı silmek perde.asmak filan.neyse artık güle güle kirlenin.

Kizlar bendeki bobrek buyumesi nedeni ile ağrılarım ara ara yokluyor buyume baskidan dolayi devam edecegi icin ileride sorun yaratabilirmis dr sezeryan mantikli gozukuyor ama karar senin diyor normal dogumdada dogum surecini kestiremedigimiz icin kararsizim akil verin kizlar

Benimkide asagiya indi kafasinida dayamis iyice kanala ama bi sikintm yok sadece kasiklarimda igne batmasi oluyor arada

O kadar iş yaptın arkadaşım doğurmadın mı? ya bu kadar niye yıpratıyorsunuz kendinz halı silmek perde.asmak filan.neyse artık güle güle kirlenin.
Ahhh ahhh bu kadar is yapiyorum bi ton yuruyorum geziyorum ama bizimki son gunune hatta son saatine kadar beklemeye niyetli yapcak kmsem yok olurda dogarsa eve gelenleri pis pis karsilamayalm dedik tesekkur ederiz

yeni doğum haberi gelmemiş.
bnm çocukta hareket ediyor poposu iyice göbek deliğime yaklaştı. hareket edince aşağıda sağlam baskı ve iğne batması oluyor. acaba gece artar mı?

4 haziran 13.08 de oğlum yiğit arda doğdu sezeryan doğum yaptım çok ağrılı kötü geceler geçirdim hala kendime gelmiş değilim 3 kilo doğdu oğlum daha yeni yeni kokluyabiliyorum oğlumu ilk sezeryan çok daha rahat geçmişti sırttan yapılan anestezi iğnesinin acısını hala yaşamaktayım umarım sizler kolay doğum yaşarsınız.iyi tarafı oğlumu sapa sağlam kucağıma aldım bebeğimin cildi civilce doldu vücudunun her yerini kapladı yarın doktora getirecem

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…