2015 Haziran Anneleri

Bebeğimin cinsiyeti

• Ankete Katılan
    487
sezaryanlı doğum yapacaklar kaçıncı hafta doğum yapacaksınız?
iki gün sonra kontrolum gün belirleyecez ..o gün 38.0 oluyor erken mi acaba..
daha önceki doğumum da 38.0 dı..

Cok iyiymis fiyatlarMemnun musun peki yogun bakim unitesi warmiydi?
Var olmazmı.hemde gayet iyi.kuzenim 2 hafta kalmıştı prematüre doğmuştu.ben hakan bey e gidiyorum çok memnunum.hakan beyin muayenesi 85 tl.diğer kadın doğumcular daha düşük 50 tl civarı sanırım muayenesi.bi bak istersen sende.

He bide ilk doğumuda ben orada yapmıştım gayet iyiydi memnundum.o yüzden ewede yakın olması sebebiyle tekrar tercih ettim
Bi arastirim bende. Bnm muayene 140 lira. Sezaryende 3500. Biraz yuksek geldi bana yani ablam yyksek baska bi yeride arastir dedi. Bende bakiniyorum

Canım napıyosun , nasıl gidiyor hamilelik ağrı sızı ne durumda benim kız vajinama çok baskı yapıyor , o kadar ittiriyor ki ağrıdan kalkamadım dün heralde kanala girmeye çalışıyor
Valla suan hic iyi deglm kasikda batma belde agri cok zorladim kendimi baya temzlk yaptm bugun suan pert haldeyim muhtemelen kanala grmrye calisiyor evet

bu arada bnm bacaklarda adet dönemi kan çekilmesi gb ağrı var. yürümekten mi şu doğum olacak diye mi bilmiyorum. bel de aynı şekilde. erken yatayım da bugün belki şiddet artar uyuyamam :)

Valla suan hic iyi deglm kasikda batma belde agri cok zorladim kendimi baya temzlk yaptm bugun suan pert haldeyim muhtemelen kanala grmrye calisiyor evet

Canım o kadar yormasaydın yaa kendini , bende yaptım bugün ama hepsini tek güne sığdırmıyorum enerjini çok kullanma kontrole en son ne zaman gittin peki yada gidiceksin

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…