2015 Haziran Anneleri

Bebeğimin cinsiyeti

• Ankete Katılan
    487
2850 canım benim daha bugün baktı. Doktorum 49 da cm. Maşallah seninki ne
benm erkek senn cinsiyeti ne?ya ben minyon tipliym oğlanda öle olacak die endişeleniyodum ama masaşşallh 3.300 bugün kilosu.bide catiya baktı doktor normal için uygun dedi,sonrası hafif kanamam oldu,bi kaç gün kanama oalbilir dedi öyle işte benm durumlar...sennin nasıl gidiyor heyecan var mı canım :)

Valla bilmemki nst ye soktu bir sorn yok dedi 16tsnda gel dedi bnde 20sinde gtmeyi dusundum cokmu aralk varki hem ne olablrki gec gtsem ilk cock yaa cahilim onemlimi her hafta gtmek

Yok canim sorun yoktur zaten de yine de suyuna falan bakilmasi gerekmiyo mu bilmem belki ben pimpirikliyim ama doktorlar 36 haftadan sonra her hafta cagiriyolar

Kızlar beni daha hiç her hafta çağırmadı, geçen haftaya kadar ayda 1, son gidişimde 15 gün sonra gel dedi. Hocam herkes haftada 1 gidiyormuş dedim, gerek yok dedi :) sıkıntı yapmayın yani, bi sorun görse çağırır zaten sık sık

Evet bende bir sorun cikmadigi icin 16tsnda bidaha gel dedi ozaman sanrm

Allah yardımcın olsun canım belkide doğum yapmışssındır yaptıysan da hayırlı olsunn..

Merhaba kizlar
Ben de bu gun dr a gittim alttan falan bakti beklemeye gerek yok hasteneye yatisin yapilacak bu gun dedi
Bana da dua edin saglikla kucagima alayim oglumu
Hepimiz insallah sag salim kucagimiza alalim bebeklerimizi
Allah yardımcın olsun inşallah sağlıkla kavuşursun bebeğine canımm..

geçmiş olsun canım Allah sana da oğluna da sağlık versin inşallah bi an önce iyileşin güzel günlerde büyüt oğlunu

Normal doğumu çook kolay geçen de var zor geçen de. sezeryan için de aynı şekilde. Kişiden kişiye değişiyor bu doğum olayı. Hakkımızda ne yazılmışsa onu yaşıycas. Günler ilerledikçe korkum artıyor normal doğum için. Bi an önce olup bitsin istiyorum. Çok stresli bi süreçmiş

iyi geceler kızlar bu aralar bel ağrım iyice arttı yürümem de zorlaştı biraz yürüsem kasıklarım ağrımaya başlıyor ve aşağıya çok baskı yapıyor geceleri de zor geçiyor artık bugün bebeğimin hareketlerini hep karnımın aşağısında hissettim önceki günler hep yukarıda hissederdim acaba döndü mü siz nerde hissediyorsunuz bazen aşağıya öyle bi vuruyor ki canım acıyor atık

Kizlar karnım gerilip duruyor. Bebegim ters ilk defa göbeğinin alt tarafı da tas gibi oldu acaba dönmeye mi çalışıyor yavrum çok canım açıyor.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…