myadesmom
Kullanıcı üyeliğini pasifleştirmiştir.
Üyelik İptali
tek ayak cezası
Anneler Kulübü
Kayıtlı Üye
- 14 Ekim 2014
- 6.987
- 7.291
- 198
- Konu Sahibi SirriEyvan
-
- #47.961
Bnde persembe gittm 2800 du dert etme bnm bebis 1haftada bile 200 gr almsti seninkide almstirSlm kızlar nasılsınız görüşmeyeli dünden beri hiç giremedim baya msj birikmiş anca okudum pofuduk doğurdu sanırim ses seda yok bende sabah sağlık ocağına gittim kan idrar tahlili verdim orda yeni doğmuş bi bebek vardı o kadar küçüktü ki incecik battaniyede bile görünmüyodu bende 2500 kilo anca var diye düşündüm annesine sordum kaç kilo diye 3600 dedi şok oldum benim oğlum perşembe günü 2600 dü demek ondan bile daha küçük moralim çok bozuldu tmm sağlıklı olsun kilo sorun değil ama canlı şahidini gördüm minnacıkti ve nasıl olacak nasıl tutacam minicik ağzıyla nasıl emecek diye düşündüm durdum acaba kilo almışmıdır 4 5 gün içinde bilmiyorum yarın tekrardan gidecem doktora suyum azaldı mı iyice kordon dolanmıştı bide kilo alıyomudur diye hep düşünüyorum inşallah güzel haberler alırım
Donuk oldugu zamn ayaklaryla kabrganin az asagisina dogru ittiriir anlarsn zateniyi geceler kızlar bu aralar bel ağrım iyice arttı yürümem de zorlaştı biraz yürüsem kasıklarım ağrımaya başlıyor ve aşağıya çok baskı yapıyor geceleri de zor geçiyor artıkbugün bebeğimin hareketlerini hep karnımın aşağısında hissettim önceki günler hep yukarıda hissederdim acaba döndü mü siz nerde hissediyorsunuz bazen aşağıya öyle bi vuruyor ki canım acıyor atık
aynı durum bende de var canım bugün acayip sert hareket ediyor bi biz kaldık galiba bebeği hala dönmeyenKizlar karnım gerilip duruyor. Bebegim ters ilk defa göbeğinin alt tarafı da tas gibi oldu acaba dönmeye mi çalışıyor yavrum çok canım açıyor.
o zaman dönmedi daha orada daha yuvarlak bi bölgesini hissediyorum sanırım kafası bazen bi ittiriyor kaburgalarım acıyor geriliyorDonuk oldugu zamn ayaklaryla kabrganin az asagisina dogru ittiriir anlarsn zaten
Ozaman donnemistir ayak olsa yuzde yuz anlarsin cunkuo zaman dönmedi daha orada daha yuvarlak bi bölgesini hissediyorum sanırım kafası bazen bi ittiriyor kaburgalarım acıyor geriliyor
Dinlenmene bak canim firsatin varkenbeni uyku bastı gidip yatayım bari
Canim her şeyin başı. Sağlık tabiki sen de istersin normal doğum ama eğer doktor bu durumda ne tavsiye ediyorsa ona uy derim ben. Hem bebeğin hem.kendin için bence sezaryen ol ben.de.normal çok. Istiyorum ama senin özel bir. Durumun var bobrek sikintin normal dogumda bir etki yapmayacak sa.agrilarin artmaya caksa keşke normal olsan ama en.iuisini doktorum bilir genede benceKizlar bendeki bobrek buyumesi nedeni ile ağrılarım ara ara yokluyor buyume baskidan dolayi devam edecegi icin ileride sorun yaratabilirmis dr sezeryan mantikli gozukuyor ama karar senin diyor normal dogumdada dogum surecini kestiremedigimiz icin kararsizim akil verin kizlar
Au sorma o.kadar heyecanlıyım hergünbenm erkek senn cinsiyeti ne?ya ben minyon tipliym oğlanda öle olacak die endişeleniyodum ama masaşşallh 3.300 bugün kilosu.bide catiya baktı doktornormal için uygun dedi,sonrası hafif kanamam oldu,bi kaç gün kanama oalbilir dedi öyle işte benm durumlar...sennin nasıl gidiyor heyecan var mı canım :)
Insallah canim. Benimde moralim bozuluyo dusununce ama dua edelimde bebeklerimiz bizi emer ve sutumuzde insallah yararSlm kızlar nasılsınız görüşmeyeli dünden beri hiç giremedim baya msj birikmiş anca okudum pofuduk doğurdu sanırim ses seda yok bende sabah sağlık ocağına gittim kan idrar tahlili verdim orda yeni doğmuş bi bebek vardı o kadar küçüktü ki incecik battaniyede bile görünmüyodu bende 2500 kilo anca var diye düşündüm annesine sordum kaç kilo diye 3600 dedi şok oldum benim oğlum perşembe günü 2600 dü demek ondan bile daha küçük moralim çok bozuldu tmm sağlıklı olsun kilo sorun değil ama canlı şahidini gördüm minnacıkti ve nasıl olacak nasıl tutacam minicik ağzıyla nasıl emecek diye düşündüm durdum acaba kilo almışmıdır 4 5 gün içinde bilmiyorum yarın tekrardan gidecem doktora suyum azaldı mı iyice kordon dolanmıştı bide kilo alıyomudur diye hep düşünüyorum inşallah güzel haberler alırım
Oyy masallah canim beniim. Gozunuz aydiin. Cok mutlu olduum. Musait oldugunda detaylari bekliyoruuz. Mis kokulu yareni opuyorum. Tebrik ederim canimİyi geceler canlarım. Bu akşam saat 19.50de doğum yaptım :) Yaren'imiz geldi:)
4kg , 52 cm :) normal doğum oldu :) darısı başınıza :)
18, post: 41312286, member: 472659"]İyi geceler canlarım. Bu akşam saat 19.50de doğum yaptım :) Yaren'imiz geldi:)
ohh hadi gözünüzaydın canım maşallah yaren imize tombiş kız :) Allah analı babalı büyütsün iyisiniz dimi çok şükür herşey yolundadırİyi geceler canlarım. Bu akşam saat 19.50de doğum yaptım :) Yaren'imiz geldi:)
Amiin canim. Genel anesteziyle mi olcaksin. Bide zorunlu sezaryen mi? Benimde olma ihtimalim war da arastiriyorumBende cars sabh sezaryen olucm. Heyecan ve korku full. Oncesnde ve snrasnda nlr yasicagz bilmemk insani tedrgn edior. Rabbim yardm etsn hepimize .
Anamm doğurmuşsunnİyi geceler canlarım. Bu akşam saat 19.50de doğum yaptım :) Yaren'imiz geldi:)
İyi geceler canlarım. Bu akşam saat 19.50de doğum yaptım :) Yaren'imiz geldi:)
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?