2015 Haziran Anneleri

Bebeğimin cinsiyeti

• Ankete Katılan
    487
Slm kızlar nasılsınız görüşmeyeli dünden beri hiç giremedim baya msj birikmiş anca okudum pofuduk doğurdu sanırim ses seda yok bende sabah sağlık ocağına gittim kan idrar tahlili verdim orda yeni doğmuş bi bebek vardı o kadar küçüktü ki incecik battaniyede bile görünmüyodu bende 2500 kilo anca var diye düşündüm annesine sordum kaç kilo diye 3600 dedi şok oldum benim oğlum perşembe günü 2600 dü demek ondan bile daha küçük moralim çok bozuldu tmm sağlıklı olsun kilo sorun değil ama canlı şahidini gördüm minnacıkti ve nasıl olacak nasıl tutacam minicik ağzıyla nasıl emecek diye düşündüm durdum acaba kilo almışmıdır 4 5 gün içinde bilmiyorum yarın tekrardan gidecem doktora suyum azaldı mı iyice kordon dolanmıştı bide kilo alıyomudur diye hep düşünüyorum inşallah güzel haberler alırım

Bnde persembe gittm 2800 du dert etme bnm bebis 1haftada bile 200 gr almsti seninkide almstir

Donuk oldugu zamn ayaklaryla kabrganin az asagisina dogru ittiriir anlarsn zaten

Kizlar karnım gerilip duruyor. Bebegim ters ilk defa göbeğinin alt tarafı da tas gibi oldu acaba dönmeye mi çalışıyor yavrum çok canım açıyor.
aynı durum bende de var canım bugün acayip sert hareket ediyor bi biz kaldık galiba bebeği hala dönmeyendoktorun ne dedi beklicek mi dönmesini yoksa sezeryan mı olacak canım

Canim her şeyin başı. Sağlık tabiki sen de istersin normal doğum ama eğer doktor bu durumda ne tavsiye ediyorsa ona uy derim ben. Hem bebeğin hem.kendin için bence sezaryen ol ben.de.normal çok. Istiyorum ama senin özel bir. Durumun var bobrek sikintin normal dogumda bir etki yapmayacak sa.agrilarin artmaya caksa keşke normal olsan ama en.iuisini doktorum bilir genede bence

Au sorma o.kadar heyecanlıyım hergün sancı bekliyorum artık doğsun istiyorum. Çok merak.edoyirum canım. Benimde oğlan ömer asaf Paşanın da adı. Her şeyi Hazır bekliyoruz kafası asagida ama daha açılma falan yok çok. Sabirsizim

Insallah canim. Benimde moralim bozuluyo dusununce ama dua edelimde bebeklerimiz bizi emer ve sutumuzde insallah yarar

18, post: 41312286, member: 472659"]İyi geceler canlarım. Bu akşam saat 19.50de doğum yaptım :) Yaren'imiz geldi:)
4kg , 52 cm :) normal doğum oldu :) darısı başınıza :)

Oyyy maasallah..
Nasıldı doğum çok merak ediyorum bende normal istiyorum tavsiyelerin neler canım...

İyi geceler canlarım. Bu akşam saat 19.50de doğum yaptım :) Yaren'imiz geldi:)
4kg , 52 cm :) normal doğum oldu :) darısı başınıza :)
Anamm doğurmuşsunn.maşallah 4 kilo çok iyi.allah analı babalı güzel günlerde büyütmeyi nasip etsin canımm.kendim doğurmuş kadar sevindim.bende kavuşsam artık bebişime.suni sancımı verdiler anlat.perşembe banada bakacak doktor açıklık varsa suni sancı alıcam bende.meraklardayım anlat hadi lütfenn

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…