2015 Haziran Anneleri

Bebeğimin cinsiyeti

• Ankete Katılan
    487
İyi geceler canlarım. Bu akşam saat 19.50de doğum yaptım :) Yaren'imiz geldi:)
4kg , 52 cm :) normal doğum oldu :) darısı başınıza :)

Canım maşaAllah prensese Sonunda hayırlı haberini aldık gözün aydın Allah analı babalı büyütsün darısı bizlere inşaAllah Normal doğum yapmışsın tebrik ederim Detayları bekliyoruz

Bikaç zamandır karnımda ağrı var bugün doktora da söledim bebeğin hareketlerinden kasılmalardandır falan dedi ama bu akşam arttı sanki yaa var mı benim gibi olan

Çok şükür pofuduk sende bizde rahat bi nefes aldık hadi hayırlı uğurlu olsun gözün aydın maşşallah cimcimeye kolay oldumu peki doğum suni sancı mı verdiler

Hey maşallah kızımıza,gelemediyse bir sebebi var işte.Sağlıkla büyüt canım,Allah bağışlasın.Kendine gel ayrıntıları yaz bize suni sancı aldın mı ne oldu.Kızın çok güzel mi,kime benziyor :)))

Gözün aydın canim benimmm:) çok mutlu oldum gelmiş sonunda yaren kızımız :)
saglikla buyut kuzum..:)
Hayırlı evlad olsun insaAllah

hayırlı olsun canım çok bekledin ama sonuda kavuştun Yarenine maaşallah tosuncuk bi kız gelmişAllah analı babalı büyütmeyi nasip etsin tatlım

Çarşamba bende giricem cnm sabah dokuzbuçukta spinal olucam çok heycan yapıyorum sen ne durumdasın

Benim 2. sezeryan ama ilki gibi heyecanli. spinal olucam ben de. yarin gece uyuyamam sanirim heyecandan. :)

gözün aydin canim . sonunda geldi nazli kizin. masallah.

Bende cars sabh sezaryen olucm. Heyecan ve korku full. Oncesnde ve snrasnda nlr yasicagz bilmemk insani tedrgn edior. Rabbim yardm etsn hepimize .

Korma hic. Dogumda bisey hissetmiyosun zaten. benim 2. olucak ama heyecan yone var. hepimiz saglikla doguralim insallah. :)

Ohh gözün aydın canım. Atlattın şükür kavuştun kızına. Suni sancıyla oldu sanırım. Allah size sağlık, huzur versin. Bol sütün olsun

Bulunduğum şehirden çıkıp annemlerin yanına geldim, burada devlet hastanesinin doktoruna gidiyorum. Aslında memnundum kadıncağızdan ama bugün tam mesai biterken baktı sonucuma , ve normal dedi. Geçen pazartesi 2.800 gr demişti, bu hafta 2.700 çıktı.bakalım yarın nst ye gidicem bi daha görüşecem bakalım ne diyecek...plesanta yaşlanması olursa ultrasonda görünürdü heralde...

Kızlar 15 dkda bir çok şiddetli sancım oluyor 2 saattir. Ama şimdiye dek hissetmediğin kadar çok şiddetli vuruyor belime ve kasığıma aynı anda. Hareket edemiyorum o an kasılıp kalıyorum. 5 dkya düşmesini mi beklesem, yoksa eşimi uyandırsam mı??

Evet canım yaşlanma olsaydı görünürdü ultrason da , yarın detaylı bi şekilde görüş bakalım doktorunla ne diycek , doppler falan çeker belki bebiş için neden kilo almadığı için .. yarın görüştükten sonra yazarsın , hayırlı haberlerle dönersin inşaAllah

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…