2015 Haziran Anneleri

Bebeğimin cinsiyeti

• Ankete Katılan
    487
Ah canım :)
Maalesef kızım ın çok gazı var butun gece ağlamaktan canı çıktı yavrumun. Dun nazar değdirdi biri eve geldikten sonra oldu misafirler vardı da hastaneden gelldiğimde...
Oy kuzum kiyamam ustune dua falan tak canim baskalarinin yaninda emzirmemeye calis annenler bol bol okusunlar yarene ve sana

arkadaşlar ben de 39. haftalık gebeyim. doktor ayın 15inde gel dedi. ben sanırım stres yaptım. normal yaparsın dedi doktor ama kokuyorum. kızımın da gelesi yok. gecen cuma catı muayenesi oldum iki gün kanamam oldu sonra herşey normale dondu. kasık ağrılaırm we arada bel agrım oluyo. bebegim hareket ediyor hemde cok. suni sancıda istemiyorum. bi akıl werin.

Canim emzirme minderi gibi kullanilan yastik war ya ortasi bos hamileliktede kullanilan onun ustune otur popon ortasindaki boslukta kalsin canin cok yanmaz ablam oyle yapmisti az da olsa rahatladi.
Aaa süpermis :))
Bende yok o yastiktan ama ,belki onun gibi yapilabilir... Çünkü bir kaç güne gecer diye tahmin ediyorum..boşa masraf yapmayalim, malum bez doldurup duruyoruz..onun masrafı yeter bize

Oohh miss gibi banyosunu da yapmış prenses , maşaAllah ona Sana da çok geçmiş olsun canım dikişlerin çok mu peki o yüzden mi oturamıyorsun tez zamanda daha da iyi olursun inşaAllah
Kaç tane olduğunu bilmiyorum tatlim..ama iç dikişim dıştan çok onu biliyorum...dışta en fazla 6 dir ... Fakat üstüne oturamiyorum tabii, ilk günler çok acı veriyor..bugun daha iyi..:)

Kızlar iç çamaşırım arada ıslak oluyor. .Havalar çok sıcak sizce ter midir, suyumun sızma ihtimali var mıdır?

Ah canım :)
Maalesef kızım ın çok gazı var butun gece ağlamaktan canı çıktı yavrumun. Dun nazar değdirdi biri eve geldikten sonra oldu misafirler vardı da hastaneden gelldiğimde...
Oyyy... Tatlim verir misin bilmem ama humananin rezenesi çok ise yarıyormus arkadaşim veriyordu bebeğine 10 ml im... Çok geçmiş olsun canim benimm.. gazsiz bol sütun olsun..
sen nasılsın peki ,:)?

Kaç tane olduğunu bilmiyorum tatlim..ama iç dikişim dıştan çok onu biliyorum...dışta en fazla 6 dir ... Fakat üstüne oturamiyorum tabii, ilk günler çok acı veriyor..bugun daha iyi..:)

Oyy oy canım yaa biz neler yaşıycaz bakalım hayırlısı olsun .. Senin gibi çok beklemeden alırız inşaAllah kucağımıza yavrularımızı

Artk sağ sol leğen kemiklerimin acısı o kadar arttıki uyku hiç yok.sağ yatıyorum 15dk dön sol aynı.azar azar uykular rüya görmüşüm eşime söylüyorum ayakta uyuma teknikleri semineri varmış gideyim diyeo sırada uyandım.rüyalarıma bile giriyor.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…