2015 Haziran Anneleri

Bebeğimin cinsiyeti

• Ankete Katılan
    487
Ayy caniim senin hamileleik takvimin kalkmiis, gununu doldurdun ne guzeell

Ayni şey değil ya parmaklanmak tuhaf:)
bencedee

Maaşallah bebişinede sanada gözün aydınn
Ilk muaynede bende biraz kastim ama sonrasi sikinti olmadi cokta korkcak biseh degil ki anasni satim ole olms olaaydi cock yapamazdk heralde bide benim kizligim hala duruyor her iliskide aci cekiyorum ahhh ahhh keske 2 parmakla kalsa
eyvah eyvahh

Canim göğsümun altı bomboş bir şey kalmadı orda bizim oğlan tam.rahimde ama kanala girmedi yürüyüş yapmaya başladım bende
benim oğluşumda doğum pozisyonunda ama sancı falann yokk yaaa

Bugün itibari ile.ohlusla 38+1olduk.canimcl pazartesi nst ye çağırdı çatı dan bahsetmedim
pazartesi benimde varr bakalm ne çıkıcakk merak edoyorum

Ins bnmkide bahane bulmaz bu zamana kadar hep normal dogum taraftariydii ama korkmaya basladm
ya kızlar genelde özeldeki drlar hep öyle başka hastahaneye gitmesinler diye sonunaa kadar herşey normal diyolar sonlarında sizin mecburen başka dr a gidemeyeceginizi anladıklarında vay şurasnda bu var burasnda bur diyip duruyolar.. Çünkü siz dr una alıştınız güvendiniz yanlış yapmayacağını düşünüyosunuzz ama onlar para için yatırıyolar sizi masayaa... tabi sizin için bebeğin sağlığı daha önemli deyip kabul ediyosunuzzz. En sağlıklısı bewbek icin normal doğum tabi sizin içinde

Ah canım :)
Maalesef kızım ın çok gazı var butun gece ağlamaktan canı çıktı yavrumun. Dun nazar değdirdi biri eve geldikten sonra oldu misafirler vardı da hastaneden gelldiğimde...
yavv o nazarcılanazarcılarr yokmu zatenn aman dikkat ett. Gazı içinde bitkisel metsil kullanabilirsin

Kizlar dua istoyorum sabah nisanim geldi suan hastanedeyiz sancilarim cok sik ve 115 i buluyo bugun dogar dedi doktorumuz
hadi bakalım hayırlısıyla doğur tek nefestee

Ah canım :)
Maalesef kızım ın çok gazı var butun gece ağlamaktan canı çıktı yavrumun. Dun nazar değdirdi biri eve geldikten sonra oldu misafirler vardı da hastaneden gelldiğimde...
Ah Kıyamam Allah nazardan korusun canım yavruna çevsen astın mi o.inanilmaz koyuyorlar her kim. Gelirse gelsin bol bol nas felak oku gerçi yapıyorsundur Neyse biz diyelim bari maşallah maşallah ona

Valla son saatte olsa giderim baska doktora zaten yakindaa sknti yook

Ay canım benim de hiç bir.seyim yok. Ne nisan geldi. Ne de sancı. Var .. bol.bol.yuruyeyim diyorum dışarıda yağmur var kaç gündür dün yürüyüş yapabildim hayırlısı hakkımızda son dakika olacak.herhalde normal istiyorum bakalım ne olcak

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…