2015 Haziran Anneleri

Bebeğimin cinsiyeti

• Ankete Katılan
    487
E="baldamlam, post: 41311532, member: 628296"]aynı durum bende de var canım bugün acayip sert hareket ediyor bi biz kaldık galiba bebeği hala dönmeyendoktorun ne dedi beklicek mi dönmesini yoksa sezeryan mı olacak canım
Canim Ben sezeryan istiyorum zaten cunku baska ile gidiyorum doktora bulundugum yerde kadin dogumcu yok van da dogum yapcam ins. Bugun nst ye girdim ebe daha donmemise benziyor dedi. 20 haziran sezeryan olcam ins.[/QUOTE]
hayırlısı olsun canım ne yapalım hangi ildesin ki kadın doğumcu olmayan şehir var mı hala ya

.selam kızlar doğum yapanlar gözünüz aydın mis kokulu meleklerinizi rabbim.sizden ayirmasin.....suan hastanede olan arkadaşlar rabbim kolaylik versin tek.seste kurtulun İnş darısı bekleyenlere.. Normal çok.istiyorum ama suan kasılma dışında belirtin yok bekliyoruz.keyifler yerinde demek

Ayyy
Gamze0634 .!.:
Kızlar bende doğum yaptım 3 kilo 40 gr 50 cm doğdu minnak kızım rabbime hamdolsun darısı olmayanlara inş
Ayyy şükürler olsun sabahtan beri sana bakiniyorum darısı bizim basimiza ins nasil gecti detaylari bekliyorum musait olunca

Kızlar kilo konuşmuşsunuz yazayım dedim...
Toplamda 12 aldim.. 53 le baslayip 65 ile doğuma girdim.. bugun doğum yapali 5 gün oldu 59 um... 6 kilo gitti bile :)
Ohhh çok iyi yaa 5 gunde 6 kilo gittiyse 1 ay bile olmadan eski kilona donersin ozaman bende veririm ins ben 20kilo aldm

Ohhh çok iyi yaa 5 gunde 6 kilo gittiyse 1 ay bile olmadan eski kilona donersin ozaman bende veririm ins ben 20kilo aldm
Verilir canim Allahın izniyle hiç dert etme :)
Hem cok kilo alan dogumda daha çok veriyor, yakından sahidim... Arkadaşım da 23 almıştı...doğumda 10 gitmişti..:)

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…