2015 Haziran Anneleri

Bebeğimin cinsiyeti

• Ankete Katılan
    487
Canım maşaAllah herseyin yolunda gitmesine sevindim , sende toparladın daha iyi sanırım ... uyku dışındaaa
Elhamdülillah toparladim canim...
Ben tansiyon düşüklugu yaşadığım için doğumdan sonra 2 kere bayıldım, ayaklanamadim bir türlü , pazartesi kendime geldim sukur.. dün gece de banyo yaptirdik kizimizi o da güzel uyudu.. bugun çok iyi hissediyorum elhamdülillah , tek sıkıntı popomun üstüne oturamiyorum dikişlerden ama o da geçecek inşaAllah :)

Canim emzirme minderi gibi kullanilan yastik war ya ortasi bos hamileliktede kullanilan onun ustune otur popon ortasindaki boslukta kalsin canin cok yanmaz ablam oyle yapmisti az da olsa rahatladi.

Oohh miss gibi banyosunu da yapmış prenses , maşaAllah ona Sana da çok geçmiş olsun canım dikişlerin çok mu peki o yüzden mi oturamıyorsun tez zamanda daha da iyi olursun inşaAllah

Doktorlar nasıl yapıyor bilmiyorum ama son haftalarda bahane buluyor anlamadım gitti
Benim esimde zaten pimpirik doktorda ona anlatti cocuk oksijensiz kalir kendide zarar gorur diye, karar verdi sezaryene ne desem yok diyo. Ben Hareket ediyorum normal dogum icin oturtuyo beni ahh ahh su cumartesi geleydi bi yaptirabileydim cati muayenemi

Dogumda gorusursunuz artikk senin kesinlesti mi epidural normal dogum olacagin canim, yoksa bu gittiginde mi belirlenecek

Canım eşimin işi yüzünden gidemiyorum çok yoğun bu aralar , doğuma az kaldığı için işleri şimdiden bitiriyor doğumda bize zaman ayırsın diye yarın olmazsa diğer gün kesin gidicem inşaAllah başından beri hep epidural normal olucak diye konuştuk hep , bu gidişimde de kesinlik kazanacak canım inşaAllah bi bahane bulmaz

Canım bide yaşımız genç olduğu için , normal doğum daha sağlıklı bizim için doktorum öyle diyor hep

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…