2015 Haziran Anneleri

Bebeğimin cinsiyeti

• Ankete Katılan
    487
Evet cnm genel olacak doktorumla bu konuyu konuşmadım ama babam anestezi uzmanı kanın cok düşük belden uyuşturmalı olmaz dedi
Bende sezaryen olursam genel dusunuyorum ama benimde tek korkum sütumun gelmemesi bide kalici gobek olur mu diye dusunmeden edemiyorum. Bi saat once komsumla konustum epidural sezaryen olmus iki yil once 3. Gun gelmis sutu ama kuzenimde hemen geldi dedi insallah bizimkilerde hemen gelir

Ay inşallah hemen gelir ya annemde en küçük kardeşimi sezeryanla doğurdu hemen geldi diyo bünyeden bünyeye fark ediuo hemen gelende var bu kaç gün sonra teyzemde sezeryan oldu 25 kilo aldı hamilelikte ama ne karın var ne bişe dümdüz dikiş izi bile yok bi arkadasım da sezeryan oldu 30 kilo almış hamileliğinde ama göbek diye bişe yok inşallah bizde de öyle olur

Kızlar selam yarın doğum yapıcam oğluma kavusucaz bu satırları yazmak bile hayal gibiydi.. Bende anneler kervanına katılıyorum dualarınızı eksik etmeyin. Herkez melek yavrularına saglıkla kavuşsun inşallah.. Çok heyecanlıyım yerkmde duramıyorum. Oğlum da oyle kıpır kıpır ikimizde heyecanlıyız sanırım. Allah bizi hiç ayırmasın saglıklı doğjmlar dılıyorum size de..

Ay bu gece ne ka çok. Doğum haberi aldık yarın için. Canik senin de dogumun kolay bol.bol da sütun olur inşallah

Ayy ne guzell insallah canim insallah

10dkkada bir sancim vrdi nstye grdm 1.5 cm acilmam vrms dgm baslms nisanimda gldi git gide agri siddetlniyo bn kndi hastnmze gdyrz bol bol duanizi bklyrumm

ne gzl canım kolay ve seri bir doğumun olur canım inşallah. benim ilerlemem yavaş gidiyor ya da ben ilerlemeyi anlamıyorum
abim uğradı. eşim abim ben çay içip haber izliyoruz

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…