2015 Haziran Anneleri

Bebeğimin cinsiyeti

• Ankete Katılan
    487
Kızlar kilo konuşmuşsunuz yazayım dedim...
Toplamda 12 aldim.. 53 le baslayip 65 ile doğuma girdim.. bugun doğum yapali 5 gün oldu 59 um... 6 kilo gitti bile :)

biz de 10 gunluk olduk bugun
daha dun beklemedeydik simdi bicogumuz meleklerimizleyiz coksukur.darisi sagliklisindan hayirlisindan geride kalanlara...
ben de 53 le basladim 62 kusurle girdik doguma bugun 57 gosterdi tarti.ki evdeyiz hareketlerimiz kisitli ins is hayatina donunce normale de donecegiz.

İnş döner evet yapmaya çalışıyorum o hareketleri yürüyüşte yapıyorum bakalım c.tesi yine kontrole gidicem dönmüş mü ne kadar olmuş kilosu bakıcaz inş güzel sonuçlar alırım sende sıkma canını bebişlerimiz sağlıklı olsunda kilosuymuş sezeryanmış çokta önemli değil doktorum çok iyi hep güzel morel veren şeyler söylüyor rahatlatıyo kilosunu takma dedi bana geçen hafta biraz küçük bi bebek olacak ama gayet sağlıklı doğduktan sonra hemen toparlar dedi daha bugün doğuma girdim bebek 2900 doğdu sağlıklı annesinin yanında yatıyo ne güzel dedi içimi rahatlattı benimde son 12 günüm 3 kilo olurlar inş

Sat günümüz aynı bende nasipse p.tesi olacam spinal anestezi olarak..kan sulandırıcı bende kullanıyorum
sen hangi anesteziyle olacaksın..

kızlar çok heyecanlıyım yarın sabah hastaneye yatıyorum kızıma kavusacam artık Allah izin verirse epidural normal olacak ama suni sancıdan cok korkuyorum

Canım Allah yardımcın olsun, tez zamanda kavuşursun inşaallah bebeğine bende epidural normal doğum yapıcam inşallah , senin doğum hikayeni merakla bekliyorum en kısa zamanda yazarsın umarım

Ben nst makinsına bağlıydım doğum süresince sancılarım şükür en fazla 40-50 lere çıktı inş. sende az sancı ile doğum yaparsın.

Çünkü 50 ler bile zorladı beni.
Benim 100 u buldu.. çok zordu gerçekten o kadar olması...
Ne guzel azmış seninki...

Hastanede 5.günümüz..... dua edin kizlar bu ameliyatli halimle buralarda perisan oldum. Kizimdan ayri olmak daha da koyuyor bana. Bu arada gogsumden yeni yeni sivi gelmeye basladi. Sut gelecek demek oluyor bu degilmiiii?
Allahim yardimcin olsun canim, yavrun tez zamanda yanına gelsinn...
evet sütun geliyor demek canim..bol bol gelsin inşaAllah :)

Ya ben grip olmak üzere gibiyim kardeşim sezeryandan önce soruyorlar gripsen erteliyorlar dedi cuma sezeryan olcam dua edin nolur ertelenmesin

benim doktorum da takma diyor, nugün 2,5 kilo 39.haftada dogurtmuş birini bebek çok iyiyimiş cop cop emmmiş :)

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…