- 25 Mart 2015
- 109
- 65
- 13
- 34
- Konu Sahibi SirriEyvan
-
- #48.501
Bnm sncm yokta agrm varr bgn ck hrktli krnmsertlesio alltn bastrioo elm aygm bosalioBen bir evde yapılması gereken bütün işleri yaptım, camda sildim, kapıda sildim, mutfak dolaplarını da sildim.
bnde o kadar enerji yok kiBen bir evde yapılması gereken bütün işleri yaptım, camda sildim, kapıda sildim, mutfak dolaplarını da sildim.
Kızlar kilo konuşmuşsunuz yazayım dedim...
Toplamda 12 aldim.. 53 le baslayip 65 ile doğuma girdim.. bugun doğum yapali 5 gün oldu 59 um... 6 kilo gitti bile :)
benimki ne 2600-2700 cıvarı dedi kilosuna . Bilmiyorum son 10 günüm daha kilo alırmı, benimki 2 hafta önce dönmüştü belki senin bebeğin de döner, dönmesi için bazı hareketler var onları denedin mi hiç?
Hmm. Yani cnm bu sividan hemen sonra gelirmi. Kac gun beklemem gerek. Bi de bu sividan bebege vermem.dogrumu. ilkk süt mu sayiliyorbugün yarın gelir canım, benim 3. gün süt olarak geldi.
Bende yakında 20 kiloya ulasicam ama.kilo.almis gibi durmuyorum herkes öyle diyor. Karnım çok var ama bebisim çok. Kilolu değil
Sat günümüz aynı bende nasipse p.tesi olacam spinal anestezi olarak..kan sulandırıcı bende kullanıyorumSelamlarr
Yeni doğum yapan arkadasları tek tek tebrik ediyorum, sağlıkla büyütün inşallahh,
Darısı biz bekleyenlere
Haftaya carşamba günü nasipse bende kızımı kucağıma alacağım inşallahh.
Çatı darlığı, bebeğin kafasının büyük olması ve kan sulandırıcı iğne kullanmam sebebiyle bu kararı aldık.
Aslında doktorum normal doğumu denemek istedi ama ben riske atmak istemedim, çok düşündüm.
Rabbim bu sefer sağlıkla kucağıma almayı nasip etsin yeter ki, sezaryen-normal farketmez.
Şimdi günler hiç geçmek bilmez
kızlar çok heyecanlıyım yarın sabah hastaneye yatıyorum kızıma kavusacam artık Allah izin verirse epidural normal olacak ama suni sancıdan cok korkuyorum
Benim 100 u buldu.. çok zordu gerçekten o kadar olması...Ben nst makinsına bağlıydım doğum süresince sancılarım şükür en fazla 40-50 lere çıktı inş. sende az sancı ile doğum yaparsın.
Çünkü 50 ler bile zorladı beni.
bu kisiye gore degisiyor galiba.bende 100lere ciktiginda bile dayanilmayacak kadar kotu sanci yoktu.korkutmayin gozunuzu rahat olunBenim 100 u buldu.. çok zordu gerçekten o kadar olması...
Ne guzel azmış seninki...
Toplam 11 kilo ile doğuma gittim canım, 6 sı gitti 5 i duruyor.
:)
15 günlük olduk bugün.
görenler bu hızla daha fazlası bile gider diyorlar ama bakalım göreceğiz.
Allahim yardimcin olsun canim, yavrun tez zamanda yanına gelsinn...Hastanede 5.günümüz..... dua edin kizlar bu ameliyatli halimle buralarda perisan oldum. Kizimdan ayri olmak daha da koyuyor bana. Bu arada gogsumden yeni yeni sivi gelmeye basladi. Sut gelecek demek oluyor bu degilmiiii?
benim dr um artık sancı beklediğimiz için bırak dediMagnezyum ilaci kullaniyorum bacak kramplarim var da biraksam mi kasilma olmasi için
http://spinningbabies.blogspot.com.tr/2007/02/how-to-do-inversion.htmlcanım benim bebeğim de hala ters de ne gibi hareketler var yapmam gereken?
benim doktorum da takma diyor, nugün 2,5 kilo 39.haftada dogurtmuş birini bebek çok iyiyimiş cop cop emmmiş :)İnş döner evet yapmaya çalışıyorum o hareketleri yürüyüşte yapıyorum bakalım c.tesi yine kontrole gidicem dönmüş mü ne kadar olmuş kilosu bakıcaz inş güzel sonuçlar alırım sende sıkma canını bebişlerimiz sağlıklı olsunda kilosuymuş sezeryanmış çokta önemli değil doktorum çok iyi hep güzel morel veren şeyler söylüyor rahatlatıyo kilosunu takma dedi bana geçen hafta biraz küçük bi bebek olacak ama gayet sağlıklı doğduktan sonra hemen toparlar dedi daha bugün doğuma girdim bebek 2900 doğdu sağlıklı annesinin yanında yatıyo ne güzel dedi içimi rahatlattı benimde son 12 günüm 3 kilo olurlar inş
Hmm. Yani cnm bu sividan hemen sonra gelirmi. Kac gun beklemem gerek. Bi de bu sividan bebege vermem.dogrumu. ilkk süt mu sayiliyor
Benim 100 u buldu.. çok zordu gerçekten o kadar olması...
Ne guzel azmış seninki...
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?