- 28 Şubat 2015
- 188
- 217
- 103
- 35
- Konu Sahibi SirriEyvan
-
- #48.561
son dönem hareket önemli canım. azalabilir ama hareket hissetmiyorsan git acilden nst ye baktır derim.Kızlar bebeğim çok az hareket ediyor. Normal mi sizce? Arada karnımı gerdiriyor şişiriyor sadece
Çıkmayacak annesi rahat ol sen...Nasıl olayım tatlım biraz yorgunum... Çok şükür emiyor kızım ama çok acı çekiyor. Yarın kontrolümüz var inşallah bişey çıkmaz..
tamam canım gideyim şimdison dönem hareket önemli canım. azalabilir ama hareket hissetmiyorsan git acilden nst ye baktır derim.
genelde arkadaşlar duş al, bol su iç, soluna yat diye öneriyor.
Oyy kiyamam...sağlıkla Kavus mis kokuluna inşaAllah canim:)Kızlar selam yarın doğum yapıcam oğluma kavusucaz bu satırları yazmak bile hayal gibiydi.. Bende anneler kervanına katılıyorum dualarınızı eksik etmeyin. Herkez melek yavrularına saglıkla kavuşsun inşallah.. Çok heyecanlıyım yerkmde duramıyorum. Oğlum da oyle kıpır kıpır ikimizde heyecanlıyız sanırım. Allah bizi hiç ayırmasın saglıklı doğjmlar dılıyorum size de..
Canim benim ilkinde kalmadi sezeryandan sonra 26 kilonun hepsini verdim ama bunda nolur bilmem 20 aldim simdilikBende haftaya çarşamba sezeryan olacam sabah 8 de yatışım olacak çatım çok dar suyu azalmış boynunda kordon var bunlar yüzünden mecburi sezeryan olacak ama yine de beklesem mi diye düşünmüyor değilim aslında sezeryandan tek bi sebeple korkuyorum sütüm gelmezse diye yoksa ağrısından falan değil kist ameliyatı olmuştum sezeryan kadar kestiler ilk uyanırken zordu 1 hafta içinde eskiye döndüm buda onun gibi bişeydir herhalde ha bide göbeğim kalırmı diye düşünüyorum geçen sezeryan yapmış birini gördüm göbeği 9 aylık gibiydi korktum açıkçası
Ayy hadi hayirlisi canimm, riske atmamak en mantiklisigenel anesteziyle mi olcaksin
Sat günümüz aynı bende nasipse p.tesi olacam spinal anestezi olarak..kan sulandırıcı bende kullanıyorum
sen hangi anesteziyle olacaksın..
Canim benim ilkinde kalmadi sezeryandan sonra 26 kilonun hepsini verdim ama bunda nolur bilmem 20 aldim simdilik
Nst de belli olmuyoda 4boyutlu ultrasondan rahim agzini gorebiliyo doktorlar, incelmeyi ve acikligi goruyolar diye biliyorum. Benim doktor hem oyle bakiyo hemde alltyan ne diye bakicak bu ikincibdemekki esneklik icin bakmak gerekiyoKızlar nst de açılma belli olur mu alttan bakmadan
Bende karmakarisigimOnu konusmadık canım, çok kararsızım inan
Benim de decavit ve osteocare magnezyum da içerio ben içmicem artikKızlar bu sancı. Icin. Bıraktığınız magnezyum ilacının adı. Ne benim. Iki.ilacim.var biri.vinalac vitamin bir de osteocare diye kalsiyum ilacı bunlardan biri değil deme onlar ben. Hala içiyorum günde 2 ye çıkardı doktorum
Ama ben Osteocare yi içmeyince Bacağım kasılıyor kramp giriyor bende şimdi karar veremedimBenim de decavit ve osteocare magnezyum da içerio ben içmicem artik
Canim size doktorunUz mu bırakın diyorAma ben Osteocare yi içmeyince Bacağım kasılıyor kramp giriyor bende şimdi karar veremedim
hadı ınsallah kolay gecer ve ogluna kavusursun bır an önce.Bu gunlere gelmek gercekten hayal gıbıydı bızlereKızlar selam yarın doğum yapıcam oğluma kavusucaz bu satırları yazmak bile hayal gibiydi.. Bende anneler kervanına katılıyorum dualarınızı eksik etmeyin. Herkez melek yavrularına saglıkla kavuşsun inşallah.. Çok heyecanlıyım yerkmde duramıyorum. Oğlum da oyle kıpır kıpır ikimizde heyecanlıyız sanırım. Allah bizi hiç ayırmasın saglıklı doğjmlar dılıyorum size de..
benimde yarın dogumum inş sağ salim atlatırızKızlar selam yarın doğum yapıcam oğluma kavusucaz bu satırları yazmak bile hayal gibiydi.. Bende anneler kervanına katılıyorum dualarınızı eksik etmeyin. Herkez melek yavrularına saglıkla kavuşsun inşallah.. Çok heyecanlıyım yerkmde duramıyorum. Oğlum da oyle kıpır kıpır ikimizde heyecanlıyız sanırım. Allah bizi hiç ayırmasın saglıklı doğjmlar dılıyorum size de..
Benim de öyle çok kasilio doktora soralimAma ben Osteocare yi içmeyince Bacağım kasılıyor kramp giriyor bende şimdi karar veremedim
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?