2015 Haziran Anneleri

Bebeğimin cinsiyeti

• Ankete Katılan
    487
Kızlar bebeğim çok az hareket ediyor. Normal mi sizce? Arada karnımı gerdiriyor şişiriyor sadece

Kızlar bebeğim çok az hareket ediyor. Normal mi sizce? Arada karnımı gerdiriyor şişiriyor sadece
son dönem hareket önemli canım. azalabilir ama hareket hissetmiyorsan git acilden nst ye baktır derim.
genelde arkadaşlar duş al, bol su iç, soluna yat diye öneriyor.

Oyy kiyamam...sağlıkla Kavus mis kokuluna inşaAllah canim:)

Canim benim ilkinde kalmadi sezeryandan sonra 26 kilonun hepsini verdim ama bunda nolur bilmem 20 aldim simdilik

Kızlar bu sancı. Icin. Bıraktığınız magnezyum ilacının adı. Ne benim. Iki.ilacim.var biri.vinalac vitamin bir de osteocare diye kalsiyum ilacı bunlardan biri değil deme onlar ben. Hala içiyorum günde 2 ye çıkardı doktorum

Sat günümüz aynı bende nasipse p.tesi olacam spinal anestezi olarak..kan sulandırıcı bende kullanıyorum
sen hangi anesteziyle olacaksın..

Canım henüz onu konuşmadık, bikaç gün sonra gittiğimde konuşcaz.
O konuda kararsızım malesef....

Canim benim ilkinde kalmadi sezeryandan sonra 26 kilonun hepsini verdim ama bunda nolur bilmem 20 aldim simdilik

O zaman sen sezeryan konusunda tecrübelisindir biraz anlatsana nasıl dogumdan sonra hemen süt geliyo mu bebek bi sorun yaşıyo mu solunum sıkıntısı falan korse kullanmalı mıyız vs vs.

Benim de decavit ve osteocare magnezyum da içerio ben içmicem artik

hadı ınsallah kolay gecer ve ogluna kavusursun bır an önce.Bu gunlere gelmek gercekten hayal gıbıydı bızlere

Kızlar Cogunu magnezyum ilaçlarını bıraktığınızi diyorsunuz benim ilaçlar Dada varmış baktım vinalac ve osteocare içine nedeni tam ne bana. Açıklar misiniz acaba benim doktorum birak demedi ama aklım karıştı.

benimde yarın dogumum inş sağ salim atlatırız

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…