- 23 Mart 2010
- 528
- 670
- 123
- Konu Sahibi SirriEyvan
-
- #48.581
Hayırlı olsun canım saglikla o.melek.mis.kokulu yavrunu ağrısız sizisiz al kucağına inşallahbenimde yarın dogumum inş sağ salim atlatırız
Bence de canım bazen bir anda.kramp giriyor uyurken hemen firliyiveriyorum yataktan canım öyle. Açıyor ki geçmiyor 2 3 saat.Benim de öyle çok kasilio doktora soralim
Ah canım yha Allah yardimcin olsun genede iyi ki gitmisisin bak.aciklik olduğunu önceden bilmen iyi oldu senin için yarın olmadı erkenden. Merkeze bir.hastaneye. gidin şancin yok.nasilsa. inşallah bebeğin doğru. Zamanda doğru doğru yerde doğmak. Ister canım. Sakın olmaya bak. Bu süreçtekızlar bebek hareket etmiyor diye acile gittim nst ye girdim bebek aşırı hareketli çıktı ebe 1 parmak açıklık var kadın doğum doktoru olan bir hastaneye gidin dedi malum burada doktor yok ve gittiğim hastanedeki doktora ulaşamadık eve geldim şimdi ama hiç sancım yok korkuyorum
Hakkında hayırlı olsun canım .... Ayrıca bizi tecrübelerinle bilgilendirdin Allah razı olsun yar ve yardımcı olsun. Kolay doğumlardan inşaallah..Kızlar öncelikle yeni annelere şunu söyleyeyim.ilk 2 3 gün süt gelmemesi normal çünkü emdikçe gelecek.bebişlerin minik çeneleri hemen düzgün çekemiyor bu yüzdende 2 3 günü buluyor sütün gelmesi.birde bebişler zaten doğduğunda sütün hemen gelemeyeceğinden 3 4 gün depolu doğuyorlar.yani bebeği idare edecek besinle dünyaya geliyorlar.allahın işi işte dağına göre kar veriyor.bu yüzden canınızı sıkmayın.strese girmeden bol bol emzirmeye çalışınki sütünüz hemen gelsin.gelelim bana:))yarın sabah randevum var açıklık varmı diye bakılacak eğer varsa yatış yapılıp suni sancıyla başlatacaklar doğumu çünkü 1 hafta günüm geçti.açıklık yoksa eğer cuma günü zorunlu sezeryan olucam.hiç istememe rağmen.dualarınızı eksik etmeyin lütfen.allahım biran önce kavuştursun hepimizi sağlıkla inşaallah.
Amin canım sağol.tüm bekleyenlere inşallah.hakkımızda hayırlısı olsunHakkında hayırlı olsun canım .... Ayrıca bizi tecrübelerinle bilgilendirdin Allah razı olsun yar ve yardımcı olsun. Kolay doğumlardan inşaallah..
Canim bugüYarin dogum yapacaklar ayaktamisiniz acaba rabbim hepimizin yardimcisi olsun
Amin Amin amin canımAmin canım sağol.tüm bekleyenlere inşallah.hakkımızda hayırlısı olsun
O zaman sen sezeryan konusunda tecrübelisindir biraz anlatsana nasıl dogumdan sonra hemen süt geliyo mu bebek bi sorun yaşıyo mu solunum sıkıntısı falan korse kullanmalı mıyız vs vs.
Canim benim sutum biraz geldi ama gogus ucum olmadigindan kizim alamiyodu ama ablam da sezeryan onun hemen geldi korse 3-4 gun sonra tak dedi dr ben korktum 15 gun sonra taktim ama karnim kalmadi solunum sikintisi olmaz Allahin izniyle canim zaten zamanin gelmis oluyo normal yolla da 38 den sonra dogum oluyo yalniz ben odlekligimden genel anestezi aldim daha zor oldu ablam spinal oldu uyusuklugu gecince masallah tek basina yurudu bu sefer spinal olcam bayilmazsam orda
Inşallah haftaya bu saatlerde annesinin yanında olacak paşam inşallah herşey çok güzel olur
kızlar bebek hareket etmiyor diye acile gittim nst ye girdim bebek aşırı hareketli çıktı ebe 1 parmak açıklık var kadın doğum doktoru olan bir hastaneye gidin dedi malum burada doktor yok ve gittiğim hastanedeki doktora ulaşamadık eve geldim şimdi ama hiç sancım yok korkuyorum
ben dr a içmedim dedim o da bırak dedi ztn. ama bnm pazar nişanım geldi kasılmamı engellemesin doğum başlasın diye.Canim size doktorunUz mu bırakın diyor
her açıklık olduğunda aktif doğum başlamış olmuyor telaşe etme. çocuğun suyuna fln bakılsın diye yönlendirmiştir. en kötü sbh dr una gözük. telefonu varsa arasaydınkızlar bebek hareket etmiyor diye acile gittim nst ye girdim bebek aşırı hareketli çıktı ebe 1 parmak açıklık var kadın doğum doktoru olan bir hastaneye gidin dedi malum burada doktor yok ve gittiğim hastanedeki doktora ulaşamadık eve geldim şimdi ama hiç sancım yok korkuyorum
Spinal nasil bir şey öneriyor musun güle güle büyüt bebeğini:)Gunaydinnnnn. Dün prensesim dogdu. 3260 gr 50 cm. Sezeryana girmeden suyumda geldi hastanedeyken. Normal olsaydi da dün dogucakti yani. Bugun de dogumlar varmis. Herkese hayirli dogumlar diliyorum.
Spinal oldum bu arada.
canım bak internette videolar var ben ordan izlediğim kadarıyla bu doğum uzun bi süreç nişan gelip 1,2 güne doğuranda var hemen olmuyor doğum. baz alacağımız 3 sey var sancı sıklığı,bebek hareketi kntrolü ve birden başlayan kanamalar..bunun dışında hastaneye gittiğinde zaten eve gönderiyolar 1,2 cm lik acıklıkta,ama sen telaşlı bi anneysen artık yatısını yapıyolar ve o uzun süreci hastanede geçiriyorsun.bence cok telas yapma,olunca sancıları kontrol et sıkığını..Kızlar sanırım nişanın geldi uyandım lavaboya gittim kanlı akintim oldu
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?