2015 Haziran Anneleri

Bebeğimin cinsiyeti

• Ankete Katılan
    487
Kızlar öncelikle yeni annelere şunu söyleyeyim.ilk 2 3 gün süt gelmemesi normal çünkü emdikçe gelecek.bebişlerin minik çeneleri hemen düzgün çekemiyor bu yüzdende 2 3 günü buluyor sütün gelmesi.birde bebişler zaten doğduğunda sütün hemen gelemeyeceğinden 3 4 gün depolu doğuyorlar.yani bebeği idare edecek besinle dünyaya geliyorlar.allahın işi işte dağına göre kar veriyor.bu yüzden canınızı sıkmayın.strese girmeden bol bol emzirmeye çalışınki sütünüz hemen gelsin.gelelim bana:))yarın sabah randevum var açıklık varmı diye bakılacak eğer varsa yatış yapılıp suni sancıyla başlatacaklar doğumu çünkü 1 hafta günüm geçti.açıklık yoksa eğer cuma günü zorunlu sezeryan olucam.hiç istememe rağmen.dualarınızı eksik etmeyin lütfen.allahım biran önce kavuştursun hepimizi sağlıkla inşaallah.

kızlar bebek hareket etmiyor diye acile gittim nst ye girdim bebek aşırı hareketli çıktı ebe 1 parmak açıklık var kadın doğum doktoru olan bir hastaneye gidin dedi malum burada doktor yok ve gittiğim hastanedeki doktora ulaşamadık eve geldim şimdi ama hiç sancım yok korkuyorum

Ah canım yha Allah yardimcin olsun genede iyi ki gitmisisin bak.aciklik olduğunu önceden bilmen iyi oldu senin için yarın olmadı erkenden. Merkeze bir.hastaneye. gidin şancin yok.nasilsa. inşallah bebeğin doğru. Zamanda doğru doğru yerde doğmak. Ister canım. Sakın olmaya bak. Bu süreçte

Hakkında hayırlı olsun canım .... Ayrıca bizi tecrübelerinle bilgilendirdin Allah razı olsun yar ve yardımcı olsun. Kolay doğumlardan inşaallah..

Hakkında hayırlı olsun canım .... Ayrıca bizi tecrübelerinle bilgilendirdin Allah razı olsun yar ve yardımcı olsun. Kolay doğumlardan inşaallah..
Amin canım sağol.tüm bekleyenlere inşallah.hakkımızda hayırlısı olsun

Ayy canım benim yaa telaş etme , demek senin bebek gelmek istiyor yavaş yavaş .. ordaki ebelere danışsaydın hastaneyi ara yönlendirsinler seni

her açıklık olduğunda aktif doğum başlamış olmuyor telaşe etme. çocuğun suyuna fln bakılsın diye yönlendirmiştir. en kötü sbh dr una gözük. telefonu varsa arasaydın

Gunaydinnnnn. Dün prensesim dogdu. 3260 gr 50 cm. Sezeryana girmeden suyumda geldi hastanedeyken. Normal olsaydi da dün dogucakti yani. Bugun de dogumlar varmis. Herkese hayirli dogumlar diliyorum.

Spinal oldum bu arada.
Spinal nasil bir şey öneriyor musun güle güle büyüt bebeğini:)

Kızlar sanırım nişanın geldi uyandım lavaboya gittim kanlı akintim oldu
canım bak internette videolar var ben ordan izlediğim kadarıyla bu doğum uzun bi süreç nişan gelip 1,2 güne doğuranda var hemen olmuyor doğum. baz alacağımız 3 sey var sancı sıklığı,bebek hareketi kntrolü ve birden başlayan kanamalar..bunun dışında hastaneye gittiğinde zaten eve gönderiyolar 1,2 cm lik acıklıkta,ama sen telaşlı bi anneysen artık yatısını yapıyolar ve o uzun süreci hastanede geçiriyorsun.bence cok telas yapma,olunca sancıları kontrol et sıkığını..

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…