2015 Haziran Anneleri

Bebeğimin cinsiyeti

• Ankete Katılan
    487
Canim Ben sezeryan istiyorum zaten cunku baska ile gidiyorum doktora bulundugum yerde kadin dogumcu yok van da dogum yapcam ins. Bugun nst ye girdim ebe daha donmemise benziyor dedi. 20 haziran sezeryan olcam ins.
hayırlısı olsun canım ne yapalım hangi ildesin ki kadın doğumcu olmayan şehir var mı hala ya[/QUOTE]
Canım bitlisin ilçesindeyim. En yakın ilçede haftada bir gün kadın doğumcu geliyor ve 15 gün sonraya randevu alabiliyorsun. Ben de van a gidiyorum kontrollere 15 günde bir orada özel hastaneler var en azından ilgili doktorlar.

Ben bir evde yapılması gereken bütün işleri yaptım, camda sildim, kapıda sildim, mutfak dolaplarını da sildim.
valla aynısını bende yaptım ve halada yapiyorum millet delirddelirdinmi sen diyoo.. ama sakınılan göze çöp batar kanısındaym..

YARIN BİR BEBİŞ DAHA GELİYOOOOOORRR :) DUALARINIZI BEKLİYORUZZ
hadi gözünüz aydın normalmi olacak sezeryanmı.

Off ben de doguramadim hala... dun nst'de sancim bir kere 97 cikti ama doktor alttan muayene etmedi.. cuma tekrar nstye girecegim... hic dogurcakmis gibi de hissetmiyorum zaten ama artik sıkıldım. ?.

Hadi hayirlisi canim. Bebeginin gekisimi nasil iyi mi?

hayırlısı olsun canım ne yapalım hangi ildesin ki kadın doğumcu olmayan şehir var mı hala ya
Canım bitlisin ilçesindeyim. En yakın ilçede haftada bir gün kadın doğumcu geliyor ve 15 gün sonraya randevu alabiliyorsun. Ben de van a gidiyorum kontrollere 15 günde bir orada özel hastaneler var en azından ilgili doktorlar.[/QUOTE]
Allah yardımcın olsun canım zor bi durum valla senin yerinde olsam bende sezeryan isterdim sanırım

Oyyy... Tatlim verir misin bilmem ama humananin rezenesi çok ise yarıyormus arkadaşim veriyordu bebeğine 10 ml im... Çok geçmiş olsun canim benimm.. gazsiz bol sütun olsun..
sen nasılsın peki ,:)?
Nasıl olayım tatlım biraz yorgunum... Çok şükür emiyor kızım ama çok acı çekiyor. Yarın kontrolümüz var inşallah bişey çıkmaz..

Bende haftaya çarşamba sezeryan olacam sabah 8 de yatışım olacak çatım çok dar suyu azalmış boynunda kordon var bunlar yüzünden mecburi sezeryan olacak ama yine de beklesem mi diye düşünmüyor değilim aslında sezeryandan tek bi sebeple korkuyorum sütüm gelmezse diye yoksa ağrısından falan değil kist ameliyatı olmuştum sezeryan kadar kestiler ilk uyanırken zordu 1 hafta içinde eskiye döndüm buda onun gibi bişeydir herhalde ha bide göbeğim kalırmı diye düşünüyorum geçen sezeryan yapmış birini gördüm göbeği 9 aylık gibiydi korktum açıkçası

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…