- 28 Şubat 2015
- 188
- 217
- 103
- 35
- Konu Sahibi SirriEyvan
-
- #48.521
hayırlısı olsun canım ne yapalım hangi ildesin ki kadın doğumcu olmayan şehir var mı hala yaCanim Ben sezeryan istiyorum zaten cunku baska ile gidiyorum doktora bulundugum yerde kadin dogumcu yok van da dogum yapcam ins. Bugun nst ye girdim ebe daha donmemise benziyor dedi. 20 haziran sezeryan olcam ins.
benimki de geliyoorrrrr :) sağlıklı bir şekilde bebeklerimizi alırız kucagımıza inşallah canım. nasılsın? kaçta olucak dogum?YARIN BİR BEBİŞ DAHA GELİYOOOOOORRR :) DUALARINIZI BEKLİYORUZZ
Yazarım tabi şu yarın bi geçsin bende müjdeyi veririm insCanım Allah yardımcın olsun, tez zamanda kavuşursun inşaallah bebeğinebende epidural normal doğum yapıcam inşallah , senin doğum hikayeni merakla bekliyorum en kısa zamanda yazarsın umarım
Hepimiz yarın mi doğuruyoruz simdiibenimki de geliyoorrrrr :) sağlıklı bir şekilde bebeklerimizi alırız kucagımıza inşallah canım. nasılsın? kaçta olucak dogum?
valla aynısını bende yaptım ve halada yapiyorum millet delirddelirdinmi sen diyoo.. ama sakınılan göze çöp batar kanısındaym..Ben bir evde yapılması gereken bütün işleri yaptım, camda sildim, kapıda sildim, mutfak dolaplarını da sildim.
hadi gözünüz aydın normalmi olacak sezeryanmı.YARIN BİR BEBİŞ DAHA GELİYOOOOOORRR :) DUALARINIZI BEKLİYORUZZ
Uyuyan guzelin cenesini cekip agzina damlatiyorum:)Canım doktorumuz o sıvının çok önemli olduğunu bebeğin mutlaka içmesi gerektiğini söyledi.
Hadi hayirlisi canim. Bebeginin gekisimi nasil iyi mi?Merhabalar sevgili anneler dogum yapan arkadaslari tebrik ediyorum allah anali babali saglikla buyutmeyi nasip etsin ins dogum yapmamislara bir sancida yavrularina kavusmayi diliyorum bende kizima haftaya persembe kavusucam ins ilki sezeryan oldugu icin buda sezeryan olacak
Oyy cenesini yerim onuunn. Insallah tez zamanda emzirceksin canimmm, sonrada ay goguslerim aciyo diceksin Allah izin verirseUyuyan guzelin cenesini cekip agzina damlatiyorum:)
Canım bitlisin ilçesindeyim. En yakın ilçede haftada bir gün kadın doğumcu geliyor ve 15 gün sonraya randevu alabiliyorsun. Ben de van a gidiyorum kontrollere 15 günde bir orada özel hastaneler var en azından ilgili doktorlar.[/QUOTE]hayırlısı olsun canım ne yapalım hangi ildesin ki kadın doğumcu olmayan şehir var mı hala ya
canım sayfa açılmıyor malesef video mu silindi acabahttp://spinningbabies.kadinlarkulubu.com.tr/2007/02/how-to-do-inversion.html
şu videoya bi bak istersen ben bi kaç kez denemiştim ama tabi faydası oldu mu bilmiyorum
Nasıl olayım tatlım biraz yorgunum... Çok şükür emiyor kızım ama çok acı çekiyor. Yarın kontrolümüz var inşallah bişey çıkmaz..Oyyy... Tatlim verir misin bilmem ama humananin rezenesi çok ise yarıyormus arkadaşim veriyordu bebeğine 10 ml im... Çok geçmiş olsun canim benimm.. gazsiz bol sütun olsun..
sen nasılsın peki ,:)?
Ben de birakiyimbenim dr um artık sancı beklediğimiz için bırak dedi
ne zaman inmesi gerekiyor doğum kanalina acaba???
ben tempolu yürüdüm canım 5 günde indi aşağıya. sende hergün tempolu yürümeyi dene istersen
Hayirlisi canim iyi olcak herseyİyi akşamlar kızlar pek giremiyorum kafamda binbir türlü soru var stres yapmamaya çalışıyorum becerebildiğim kadar günü belli olunca farklı bi duygu oluyomuş inşallah hayırlısı olsun
Selamlarr
Yeni doğum yapan arkadasları tek tek tebrik ediyorum, sağlıkla büyütün inşallahh,
Darısı biz bekleyenlere
Haftaya carşamba günü nasipse bende kızımı kucağıma alacağım inşallahh.
Çatı darlığı, bebeğin kafasının büyük olması ve kan sulandırıcı iğne kullanmam sebebiyle bu kararı aldık.
Aslında doktorum normal doğumu denemek istedi ama ben riske atmak istemedim, çok düşündüm.
Rabbim bu sefer sağlıkla kucağıma almayı nasip etsin yeter ki, sezaryen-normal farketmez.
Şimdi günler hiç geçmek bilmez
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?