2015 Haziran Anneleri

Bebeğimin cinsiyeti

• Ankete Katılan
    487
Hic sancım yok çok şükür erkenden gidip hastaneye yatmak istemiyorum da çünkü başka ile gitcem hastane içinaayrıca doktorumuz bu hafta izinde

Kızlar sanırım nişanın geldi uyandım lavaboya gittim kanlı akintim oldu

günaydın anneler

benim de pazar 13:00 te nişanım geldi hala bir gelişme yok. bu gidişle doğuramayacağım

ama 3. akşamdır ayakta uyuyorum erkenden yatıyorum. dün çizgifilm açmış izlerken uyuyakalmışım koltukta. bakalım bugün bir şey olacak mı?
doğdu doğacak derken evi hazırlıyorum gene kirlenip iş çıkıyor. doğumumu yapıp temiz eve gelmek nasip olmayacak

Benim de bebeğimin gelişimi geriden gitmeye başladı .ben devlet hastanesine gidiyorum, doktor normal dedi. Sizin doktorlarınız ne dedi , müdahale etmiyeceklermi?

maşallah oğluna emsinde çabucak büyüsün annesihayırlı olsun canım darısı başımıza inşallah duaların için de sağol ne güzel dikişinde azmış hemen toparlanırsın inşallah..

Gunaydinnnnn. Dün prensesim dogdu. 3260 gr 50 cm. Sezeryana girmeden suyumda geldi hastanedeyken. Normal olsaydi da dün dogucakti yani. Bugun de dogumlar varmis. Herkese hayirli dogumlar diliyorum.

Spinal oldum bu arada.
gözünüzz aydınn allah analı babalı büyütsün

Kızlar sanırım nişanın geldi uyandım lavaboya gittim kanlı akintim oldu
hadi hayırlısıyla sende doğurr

Darısı bize inşallah

Kızlar hastaneye yatışım yapılıyor.sancı yok ama 3 cm açıklık varmış.suni sancı epidural alıcam bide.dua edin bana lütfen.
sevindim canım inşallah sıkıntısız ağrısız bir doğumun oğlur. bebişte sağlıkla doğar.
ben hala beklemedeyim. arada gelen nişan akıntısı arttı sanki biraz ama hala hastanelik bi aksiyon yok.
senden güzel haberler bekliyoruz

Hastaneye yatanlar kaç haftaliklar acaba?bende bugün 38 i dodurdum ne nişan ne kasilma nst ye bile girmiyorum ne zaman doğurcas ki?:-(
Daha senin icin erken, tabi belli olmaz.. Ben bugun 40+1deyim.. İlk defa 2 gun once girdim nst'ye... Benimde ne nisan var ne sanci..arada kasilma oluyor.. Oyuzden cok umitlenip strese girme..belki 2-3 haftan vardr... Erken gelirse de surpriz olur ne guzel..

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…