2015 Haziran Anneleri

Bebeğimin cinsiyeti

• Ankete Katılan
    487
09.06.2015 günü saat 12.45 te oğlumu dünyaya getirdim. 39+1 haftalıktık.
Gece sancılarım 10dk arayla gelince saat 3 gibi hastaneye geldik. Saat 6 da 5dkya düştü aralığı ve 4cm açıklık vardı. Saat 9da 7cm, 12de 9cm ve 12.15te doğuma alındım. Çok acı vericiydi sancı süreci. 6 cmde dayanamayıp epidural istedim. Çok az dozda verdiler, biraz hafifletti. Ikınmakta da çok zorlandım. Kesik ve yırtık var. Ama HERŞEYE DEĞER. Şükürler olsun oğlum beşiğinde uyuyor. Evde ilk gecemizi geçirdik. Emiyor. Biraz gazımız var. Gün geçtikçe alışıcas dahada. Allah hepimizin yavrusunu bağışlasın. Bekleyenleri de sağlıkla kolaylıkla kavuştursun.

Son düzenleme:
merhaba kızlar. sizleri uzun zamandır takip ediyorum fakat hiç yazmamıştım. yeni doğum yapan biri olarak yapmayanlara bilgi vermek istedim (en azından kendi tecrübelerimle) normal doğum yapmak üzere 3 cm açıklıkla hastaneye yatırıldım. 6cme kadar açılma oldu. ağrı çok hafifti. benim açılmam durduğu için 3 saat sonra epidural sezaryen oldum. ağrılar zirve yaptığında açılmam olsaydı hemen doğururdum. normalde bu tarz şeylerden korkan biri olarak Allah büyük bir cesaret verdi. hiçbir şey hissetmiyorsunuz korkmayın. hele ki iğneyi hiç. sonrası yine katlanabilir ağrılar. benim 5. günüm kendime tam olarak yeni geliyorum ama dedikleri gibi onlara değer. Allah hepinizin yar ve yardımcısı olsun.

Gunaydinnnnn. Dün prensesim dogdu. 3260 gr 50 cm. Sezeryana girmeden suyumda geldi hastanedeyken. Normal olsaydi da dün dogucakti yani. Bugun de dogumlar varmis. Herkese hayirli dogumlar diliyorum.

Spinal oldum bu arada.
Sağlıkla büyüsün minnakkiiinn:)
Sağ salim atlatmissiniz ne guzel..

Hastaneye yatanlar kaç haftaliklar acaba?bende bugün 38 i dodurdum ne nişan ne kasilma nst ye bile girmiyorum ne zaman doğurcas ki?:-(
Bende 40+1 deyim ve hiç sancım nişan vs.yok nst ye de girmiyorum.cumartesi kontrol var.DOktorum cumartesiye kadar gelmez.ise pazartesi salı yatış yapıcaz hast.dedi.

Hayırli olsun canim, sağlıkla büyüsün Yavrun:)
Sende sağ salim kavuştun sukur oğluna..:)

Allah analı babalı büyütsün darısı bizlere inşaAllah canım çok geçmiş olsun sana da epidural ile ilgili tecrübeni musait olduğunda detaylı yazarsan çok sevinirim

Kizlar cok sistim ben odemden yuruyemiyorum artik dun copu asagi indirmek icin esimin 44 numara ayakabilarina girmedi ayagim. Annem yazik hadi gel yuruyus yapalim diyo ama ben wc ye zor yuruyorum . uc gundur cok kotuyum dogurmak istiyorum sezeryan isticem bu gidisle

kızlar bişey sorcam yarın kontrolüm var bugüne kadar hiç nst ye girmedim çatı muayenesi de yapılmadı büyük ihtimal nst ister ama bebeğim ters dönmediyse sezeryan olcam sizce çatı muayenesi yapar mı sezeryan olacaklara da çatı muayenesi yapılıyor mu?

Sezeryanda yapilmiyo diye biliyorum

ben yarın sezaryen olucam canım bana yapılmadı. bebiş hala ters. bugün gittim kan tahlillerini yaptırdım. yarın 10 gibi falan da bal dudaklıma kavuşucam inş

benim de 1 haftadır şişti ayaklarım. hamur gibi, parmakla dokununca gömülü kalıyo
hiç bi yerlere sığdıramıyorum ayaklarımı diyorum ki ya ayağım hamile kaldı ya da bebiş ayağımdan çıkmaya çalışıyo

ben yarın sezaryen olucam canım bana yapılmadı. bebiş hala ters. bugün gittim kan tahlillerini yaptırdım. yarın 10 gibi falan da bal dudaklıma kavuşucam inş
bende yarın kontrole gitcem bakalım hala tersse haftaya sezeryan randevusu verecekhadi bakalım sende kavuşuyorsun Ece'ne darısı bana inşallah Allah yardımcın olsun canım epidural mi genel mi olacak senin peki

Gunaydinnnnn. Dün prensesim dogdu. 3260 gr 50 cm. Sezeryana girmeden suyumda geldi hastanedeyken. Normal olsaydi da dün dogucakti yani. Bugun de dogumlar varmis. Herkese hayirli dogumlar diliyorum.

Spinal oldum bu arada.
Ayy maşallah SubhanAllah yha. Ne.kadar güzel Allah nazardan saklasin. BOL bol sutun olsun .

bende yarın kontrole gitcem bakalım hala tersse haftaya sezeryan randevusu verecekhadi bakalım sende kavuşuyorsun Ece'ne darısı bana inşallah Allah yardımcın olsun canım epidural mi genel mi olacak senin peki
onu konuşmadık canım ama epidural olur büyük ihtimal. korkmuyorum ameliyattan, bebeğimin sesini duymak istiyorumm bu arada 6 günde 300 gr almış minik hanfendi. 2800 olmuş. 1 hafta daha beklese 3+ olcak demek ki oy kuzu böceğim

Ah canim Allahim sabır versin..

Kizlar ben Allah nasip ederse insallah eylul annesiyim sezeryan dusunuyorum tecrubelerinizi paylasirsaniz seviniriz cunki heyecan korku hersey var....Buarada hepinize hepimize kolay dogumlar saglikli hayirli yavrular nasip etsin Yuce Rabbimiz amin

teşekkür ederiz canımm zülal kuzusu napıyo annesiii eziyeti yok dimi
Yok şükürler olsun , habire bez batiriyor sukur minik kuzum :)))
Seninki de yarın başlayacak inşaAllah.. muhteşem bir duyguymus gececim.. insan inanamıyor.. tekrar içine sokasi geliyor

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…