2015 Haziran Anneleri

Bebeğimin cinsiyeti

• Ankete Katılan
    487
Mrb kizlar...cok hsstayim nezle grip olmusum..bas agrisi..bogaz agrisi..dunden beri fenayim..doktors gitmedm..nane limonla da care bulamadim..onriniz var mi
Cnm bence dr gitmelisin bende ogluma hamile iken grip oldum onemsemedi kadin dogumcu sade minoset ic dedi bitki cayida ictim banamisin demedi sonra ic hastalığı uzman dr gittim kizdi bana az kalsin gogsune iniyomus dedi hap verdi iki uc gun icinde duzeldim .hamileyken hic aksatmadan gitmek lazim acil şifalar

Benim bünyeme daha iyi geldi canım.. Doktor sabah akşam alabilirsin dedi ama ben 1 tane alıyorum yine de.. Akşam kuru şeylerle krakerle felan bastırmaya çalışıyorum.. Ama aşırı uyku. Yapıyo

Kizlar mrb hastalara acil sifalar diliyorum. Nezle gribe zencefil limon sifa imis. Bende gunde 2-3 dissarmisak yutarak tansiyonumu dengede tutmaya calisiyorum . Sekerimi yukselteninde tahinn pekmez oldugunu tespit ettim cunku meyveler rahatsiz etmiyor.

GÜNAYDINLAAAARRR Baya zamandır sadece okuyorum, yazmıyorum. Kanaması olanlara acil şifalar dilerim Bulantısı olan annişlere de geçmiş olsun diyorum. Benim henüz yok bulantım. İştahım da yok, eşim hatırlatmasa hiç yemek aklıma gelmiyor. Bebik için yiyorum Zaten 1 kilo verdim, iyi oldu hafif balık etliyim zaten. Bebişe 5 ay yetecek besin oldugunu düşünüyorum

Kizlarrr merhabaaa 9 hafta 1 günlük gebeyimm, rahimde septum söz konusu benimgibi sıkıntı yaşayanlar var mi aranizda
Merhaba benim vardı fakat hamile kalmadan önce ameliyat olarak açtırdım. Şu anda bir sıkıntım yok. Hsg veya sıvılı ultrasonla baktılar mı ne seviyede olduğuna? İlk aylarda sıkıntı yapmıyor ama ilerleyen dönemlerde rahim içini daralttığı için bel ağrısı, veya düşük riski veya erken doğum olabilir yada hiç sorun yaşamaya bilirsin demişti bana doktor ama tabi seviyesi de önemli. Umarım sıkıntı yaşamayanlardan olursun.

Kiss bende senin gibi diyodum bes ay ona yeterim diyodum ama hic oyle olmadi bes kilo aldim simdi dikkat ediyorum birini verdim bakalim bu hafta:)

Ben devletten bahsediyosun sanmistim. Ben direk devlet hastanesine gittim. Gayet guzel ilgilendiler. Hemen ultrasona soktular.kalp atisini gordum rahatladim. Haziran annelerinin cogunda oldu bu kanama.

Canim devlette oluyor...ozeli bilemem... Git tabii tatlim ihmal etme :)

Canim gecmis olsun. Insallah onemli degildir ya. Cok dinlen. Bizide habersiz birakma

öncelikle hepinize ayrı ayrı çok teşekkür ederim desteğiniz için :) dün akşam iyice meraklandım kanamam devam etmemesine rağmen devlet hastanesine gideyim dedim, gittik resmen ahır gibi bi ortamla karşılaştım, pislikten yıkılıyordu resmen. Kanamam var dedim, vajinal muayeneye almak istediler, kabul etmedim. Ultrasonla bakamayız, önce vajinal bakcaz dediler, bende çıktım yaptırmadım. Sonra benim özel hastaneye gittik, ebeye yönlendirdiler, ebe çamaşırıma baktı, doktorumu aradı, yanmam da vardı, doktor acil yatış demiş, iğne ve sabaha kadar serum verdiler. Sabah doktorum geldi, ultrasonla muayene yaptı, şükür çok iyi dedi, kese etrafında kanama olmuş. 1 hafta rapor verdi, Dinlen korkulacak bişi yok dedi. Bide protestan verdi, fitil olarak kullan dedi, eczaneden bi aldık hapmış meğer ağızdan alınır yazıyo prospektüsünde. Tekrar aradım, sen fitil olarak kullanacaksın dedi, garip geldi :) sizinki de mi öyle?? Baa uzattım, işte böyle, korkuttu bizi sıpaam :)

günaydın arkadaşlarr geceleri 3-6 arası ayaktayım malum bugünde uyuyakalmışım oğlum uyandırdı 8 de. hala açamıyorum gözlerimi. sizler nasılsınız? keyifler yerindedir inşallah.
benim aklım bebeğimde normalde pantolonlarım sıkmaya başlamıştı bu sanah sanki göbişim gitmiş gibi geldi pantolonumda sıkmadı tedirgin oldum hemen. şu 3 ayı bir atlatsaydık iyiydi.

canım bununla geçmiş olsun. daha önce grupta fitil olarak kullanan olmuştu daha etkili diye biliyorum.

oyy maşallah paşa geliyor desene canım benim oğlumdada 11. haftada erkek demişti doktor öylede oldu.
bulantılar çok fena cidden.
Benim gibi sürekli miğde bulantısı yaşayan var mı ne yaptıysam ne denediysem azalmadı. Sürekli miğde bulantısı çıkartma istediği :,(
canım bende birkaç kere oldu sadece
bende bulgur severim ama bu aralar hiç yemedim iyi oldu hatırlattığın canım.

gecmıs olsun sana da canım evt oyle progestan yumsak kapsul hem agızdan ala bılırsın hem de alttan koya bılırsın.Daha yenı yazmıstım sana devlete gıtme deye ,ben agrıdan ıkıye katlanmıs halde 2 devlet hastanesı gezdım sonuc ozele gıttım.En azından ozelde adam gıbı davranıyorlar sana benı

günaydın canım istanbulda olmak vardı:) doğal doğumu destekleyen doktorlar çok var. oğlum istanbulda oldu ailem orda olduğu için ama bu sefer ya sakarya ya izmitte yaparım diye düşünüyorum.

kızlar günaydın göbekler yavaştan büyüyor diymi,,
geçen hafta kapanan pantalonum bu sabah kapanmadı büyümeye başlıyoruz hadi hayırlısı :)

bu arada ben 2. doktoruda değiştirmek zorunda kaldım ilki iyiydi ama cumartesileri çalışmıyor ve nerdeyse her hafta çağırıyordu bende sürekli işten izin alamayacağım için bıraktım. ikincisinide bırakma nedenim ulaşılamamasıydı. bir hafta boyunca kaşıntı sıkıntım oldu resmen morardı her yerim ama tlf lara bakmadı bile. doktor arayışındayım sakaryada doğru dürüst özelde doktor yok direk sezeryana alıyorlar. izmit e gideceğim tavsiye üzerine olmadı istanbul artık.

kızlar günaydın göbekler yavaştan büyüyor diymi,,
geçen hafta kapanan pantalonum bu sabah kapanmadı büyümeye başlıyoruz hadi hayırlısı :)
bende aynıydım canım hatta dün hamile pantolonu alayım dedim ama bulamadım lcw da vardı ama bacaklarıma yapıştı resmen bugünde niyeyse sıkmıyor endişelendim bende

kızlar merhabalar ben bu cuma ikiliye gidicem kısmetse iki gün önce dr a gittik ense kalınlığı var biraz dr henüz konuşmak için erken dedi taktir Allah'ın hepimiz ona teslimiz ikilide riskli çıkarsa amniyosentez yaparız dedi ama ben yaptırmak istemiyorum sıkıntılı bir durum çünkü bu arada demir ve vitamin haplarıma başladım demir hapı midemi tuhaf yaptı bi de dışkı siyah oluyor dr unuz söylemezse aklınızda olsun diye yazayım dedim.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…