- 11 Temmuz 2008
- 11.513
- 5.232
- 773
- Konu Sahibi SirriEyvan
-
- #4.821
Kızlar moralim çok bozukdün geceden beri kasıklarım çok ağrıyo, birazda belim. Az önce kahveden kırmızıya dönük leke geldi hastaneleri aradım, pazar olduğu için kadın doğumcuları yok, gelin acil olduğuna kanaat getirirsek doktoru ararız diyorlar, ne bilecek acildeki adam ultrasonla bakmadan bi yandan da 2. Adet günüm, hani adet olamıyoruz o günlerde böyle lekelenme olabilir diyorlar. Bekliyorum bakalım, devam ederse acile gitcem
Cnm artarsa acile git rabbime emanet.su bir ay daha gecse Rahatlicaz inşallahKızlar moralim çok bozukdün geceden beri kasıklarım çok ağrıyo, birazda belim. Az önce kahveden kırmızıya dönük leke geldi hastaneleri aradım, pazar olduğu için kadın doğumcuları yok, gelin acil olduğuna kanaat getirirsek doktoru ararız diyorlar, ne bilecek acildeki adam ultrasonla bakmadan bi yandan da 2. Adet günüm, hani adet olamıyoruz o günlerde böyle lekelenme olabilir diyorlar. Bekliyorum bakalım, devam ederse acile gitcem
Ne sacma ya bir tane nobetci kadin dogumcu olmali acil durumlar iiçinCanım gece 1 de doktoru nasıl buldun? Dedim ya hiçbir özel hastanede kadın doğumcu yok pazar olduğu içinbu da benim şanssızlığım. İnş tekrarlamaz. Ama yine de yrn sabah erkenden gitcem doktora inş
cnm gecmis olsun birsey olmaz insallah bulundugun sehirde kadin dogum hastanesi yok mu devletin onlar bakar saat kscts olsaKızlar moralim çok bozukdün geceden beri kasıklarım çok ağrıyo, birazda belim. Az önce kahveden kırmızıya dönük leke geldi hastaneleri aradım, pazar olduğu için kadın doğumcuları yok, gelin acil olduğuna kanaat getirirsek doktoru ararız diyorlar, ne bilecek acildeki adam ultrasonla bakmadan bi yandan da 2. Adet günüm, hani adet olamıyoruz o günlerde böyle lekelenme olabilir diyorlar. Bekliyorum bakalım, devam ederse acile gitcem
geçmiş olsun arkadaşım, rabbim bebeğini sana bağışlasın.Canım gece 1 de doktoru nasıl buldun? Dedim ya hiçbir özel hastanede kadın doğumcu yok pazar olduğu içinbu da benim şanssızlığım. İnş tekrarlamaz. Ama yine de yrn sabah erkenden gitcem doktora inş
Git bence bur daha...progestani ihmal etme... Akıntın çoksa sabah öğlen aksam al... Dinlen bolca..hayla devam eden agrım ve kahve rengı akıntım var .Doktor baktı bı sey yok dedı acılde ama bı sey olmasa neden boyle agrı olsun kı anlamadım ben de ,artık yarın da boyle gıderse tekrar doktora gozukecem
Canim muhakkak görün doktora.. rabbim bir sn evvel durdursun...kırmızıya dönükse yatis yababilirler ki serum ve progestan takviyesi olsun... Ama ihmal etmden git...nasil kadın doğumcu yok nöbetçi anlamadım yani... Sakin ol ama eğer kırmızı yoğun gelmezse telaş etme..bir şey yoktur Rabbimin izniylr...Kızlar moralim çok bozukdün geceden beri kasıklarım çok ağrıyo, birazda belim. Az önce kahveden kırmızıya dönük leke geldi hastaneleri aradım, pazar olduğu için kadın doğumcuları yok, gelin acil olduğuna kanaat getirirsek doktoru ararız diyorlar, ne bilecek acildeki adam ultrasonla bakmadan bi yandan da 2. Adet günüm, hani adet olamıyoruz o günlerde böyle lekelenme olabilir diyorlar. Bekliyorum bakalım, devam ederse acile gitcem
Saol canım.. Yok ya gerçekten kendimi hiç yormuyorum 1 haftadır evdeyim, yemek bile yapmıyorum.. Rahatlık battı heralde banageçmiş olsun arkadaşım, rabbim bebeğini sana bağışlasın.
arkadaşlar bu leke kanama olayı çok görülmeye başladı sanki, kendinizi yoruyor musunuz, yoksa durup dururken mi oluyo.biz ilerledikçe rahatlarız diye düşünüyoruz ama bakıyorum hep tehlike var.inşallah bir an önce yaz gelsin, arkasından da bebişler sağlıkla kucağımıza gelsin.
Canım özel hastanelerde kadın doğumcu olmuyormuş pazar günü, eğer nöbetçi dahiliyeci yani acil doktoru gerekli görürse çağırıyormuş .. Ama arkadaşlardan birinin dediği gibi devlet kadın doğum hastanesi gelmedi hiç aklıma, eğer devam ederse oraya giderimCanim muhakkak görün doktora.. rabbim bir sn evvel durdursun...kırmızıya dönükse yatis yababilirler ki serum ve progestan takviyesi olsun... Ama ihmal etmden git...nasil kadın doğumcu yok nöbetçi anlamadım yani... Sakin ol ama eğer kırmızı yoğun gelmezse telaş etme..bir şey yoktur Rabbimin izniylr...
Saol canım.. Yok ya gerçekten kendimi hiç yormuyorum 1 haftadır evdeyim, yemek bile yapmıyorum.. Rahatlık battı heralde bana
Canım özel hastanelerde kadın doğumcu olmuyormuş pazar günü, eğer nöbetçi dahiliyeci yani acil doktoru gerekli görürse çağırıyormuş .. Ama arkadaşlardan birinin dediği gibi devlet kadın doğum hastanesi gelmedi hiç aklıma, eğer devam ederse oraya giderim
Canim devlette oluyor...ozeli bilemem... Git tabii tatlim ihmal etme :)Canım özel hastanelerde kadın doğumcu olmuyormuş pazar günü, eğer nöbetçi dahiliyeci yani acil doktoru gerekli görürse çağırıyormuş .. Ama arkadaşlardan birinin dediği gibi devlet kadın doğum hastanesi gelmedi hiç aklıma, eğer devam ederse oraya giderim
Teşekkür ederim çiğdemDoktorum beni 12.haftada çağırdı.sanırım 11 ve 14. hafta aralığında yapılıyormusş.
Canim gecmis olsun. Insallah onemli degildir ya. Cok dinlen. Bizide habersiz birakmaCanım gece 1 de doktoru nasıl buldun? Dedim ya hiçbir özel hastanede kadın doğumcu yok pazar olduğu içinbu da benim şanssızlığım. İnş tekrarlamaz. Ama yine de yrn sabah erkenden gitcem doktora inş
Kanaman artarsa ki insallah aartmaz mutlaka kadindogum hastanesine gitCanım özel hastanelerde kadın doğumcu olmuyormuş pazar günü, eğer nöbetçi dahiliyeci yani acil doktoru gerekli görürse çağırıyormuş .. Ama arkadaşlardan birinin dediği gibi devlet kadın doğum hastanesi gelmedi hiç aklıma, eğer devam ederse oraya giderim
Fena. Ihlamur kaynatip icsen.doktoruna git olmazsa ilac verir ilerletme hastalığınıKızlar bianda boğazlarım şişti çok fena ağrıyo gözlerimden ateş fışkırıyo ama ateşim yok bütün kemiklerim ağrıyo napıcam ben ya çok halsizim bide doktor iki hafta sonra gel demişti ama ben dört haftayı tamamlamaya çalışıyorum napsam gitsemmi?
Kızlar bianda boğazlarım şişti çok fena ağrıyo gözlerimden ateş fışkırıyo ama ateşim yok bütün kemiklerim ağrıyo napıcam ben ya çok halsizim bide doktor iki hafta sonra gel demişti ama ben dört haftayı tamamlamaya çalışıyorum napsam gitsemmi?
Çok geçmiş olsun canım. İnşallah kötü bir şey olmaz. Sen yine de kendini yorma...Kızlar moralim çok bozukdün geceden beri kasıklarım çok ağrıyo, birazda belim. Az önce kahveden kırmızıya dönük leke geldi hastaneleri aradım, pazar olduğu için kadın doğumcuları yok, gelin acil olduğuna kanaat getirirsek doktoru ararız diyorlar, ne bilecek acildeki adam ultrasonla bakmadan bi yandan da 2. Adet günüm, hani adet olamıyoruz o günlerde böyle lekelenme olabilir diyorlar. Bekliyorum bakalım, devam ederse acile gitcem
Geçmiş olsun canım, acil şifalar...Kızlar bianda boğazlarım şişti çok fena ağrıyo gözlerimden ateş fışkırıyo ama ateşim yok bütün kemiklerim ağrıyo napıcam ben ya çok halsizim bide doktor iki hafta sonra gel demişti ama ben dört haftayı tamamlamaya çalışıyorum napsam gitsemmi?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?