- 3 Şubat 2012
- 4.218
- 693
- 398
- Konu Sahibi SirriEyvan
-
- #4.901
O masallah cok sevindim senin adina canim ins rabbim kucaginada almayi nasip eder saglikli bi sekilde darisi bizim basimiza
Tebrik ederim canım gözün aydın. Darısı benim gibi görmeyenlerin başına
oyy maşallah paşa geliyor desene canım benim oğlumdada 11. haftada erkek demişti doktor öylede oldu.
bulantılar çok fena cidden.
canım bende birkaç kere oldu sadece
bende bulgur severim ama bu aralar hiç yemedim iyi oldu hatırlattığın canım.
günaydın canımm
anlayabiliyorum seni canım ama doktorundada hata var daha 2 liyi yapmadan birşey söylememesi gerekiyordu. amcamın kızıda amniyosentez yaptırdı ve nerdeyse 1 ay yataktan çıkmadı düşük tehlikesinden dolayı o süreçteki psikolojiyi saymıyorum bile ve çok şükür ondada bir sorun çıkmadı.
aminn canım. bu arada elevitle alakalı konuşulmuştu domuz jelatininden üretiliyor diye kalmış aklımda bir bakın isterseniz. onun yerine kullanılabilecek başka bir hap vardı sanırım.hepinize teşekkür ederim
biz 11+5 olarak gittik 12+2 olmuş
folik asiti kesti elevit ve gynoferon diye bir hap verdi
hepimizin hakkında hayırlısı olsun
eşimde yerinde duramıyor oynadığını görmek ne güzel bir duyguymuş Rabbim tüm isteyenlere nasip etsin inşallah
sağlıkla kucaklarımıza almayı nasip etsin amin
rabbim büyük canım aklımıza kötüyü getirmeyelim.ne bilim belkide beni hazırlamak istedi duruma bilmiyorum internete girmeyeceksin bakmayacaksın hiçbirşeye dedi ikiliyi yapmadan konuşmak için erken dedi ama demek ki durumdan da haberdar olmamı istedi neyse canım sağol verdiğin cevaplar için rabbim hepimizin miniklerini korusun inşallah.
Bende elevit kullanıyorumaminn canım. bu arada elevitle alakalı konuşulmuştu domuz jelatininden üretiliyor diye kalmış aklımda bir bakın isterseniz. onun yerine kullanılabilecek başka bir hap vardı sanırım.
valla 13 haftadan önce olması gerektiğini biliyorum ama bu hafta çağırdı beni de bakalım olmadı giderim ama kararsız kaldım nedense..
aminn canım. bu arada elevitle alakalı konuşulmuştu domuz jelatininden üretiliyor diye kalmış aklımda bir bakın isterseniz. onun yerine kullanılabilecek başka bir hap vardı sanırım.
siz daha iyi bilirsiniz tabi canım .Bende elevit kullanıyorumbenim doktorum muhafazakar bi bayan öyle bi ilaç tavsiye edebileceğini sanmıyorum bi araştıralım bakalım.
canım burda konuşuldu hatta bir arkadaş üretici firmayı arayıp sordu onlarda inkar etmedi diye kalmış aklımda ama yanılıyor olabilirimde tabii.evet elevit hakkında bende duymustum doktorla paylaştık
içmemi söylentilerin doğru olmadığını söyledi baya da deneyimli biri
sağlık ocağında doktora bir sorarım eşdeğer bir ilaç varsa onu yazar teşekkürler canım
Evet okudum şimdi o Yazıyı, şok oldum ve üzüldüm. Bir çok ilaçta kullanılıyormuş sanırımsiz daha iyi bilirsiniz tabi canım .
canım burda konuşuldu hatta bir arkadaş üretici firmayı arayıp sordu onlarda inkar etmedi diye kalmış aklımda ama yanılıyor olabilirimde tabii.
yapılabilir ben herşeyi belli olurmu acaba diye merak içindeyim o yuzden geç gideyimmi diye düşünüyorum ama senin tama ne zaman oluyor 11+1 benim perşembe günü doluyorda.Cnm ben tam 11+1 iken gidicem ins.zaten 4 haftadir bekliyorum daha fazla bekleyemecegim.bakicaz artik ikili testi ogun yapar mi?
malesef canım ilaçlarda kullanılıyor. ama elevitin muadilinde yok diye biliyorum.Evet okudum şimdi o Yazıyı, şok oldum ve üzüldüm. Bir çok ilaçta kullanılıyormuş sanırımAllah'ım sen Koru bizi
bende folik asiti unutuyorumbenim doktorum bana elevit vermedi gyneferon demir ilacı birde decavit multivitamin verdi bunları içiyorum ama tabiki düzenli değil aklıma geldikçe kızıyorum bazen kendime ama unutuyorum yaaa.((
günaydın arkadaşlarr geceleri 3-6 arası ayaktayım malum bugünde uyuyakalmışım oğlum uyandırdı 8 de. hala açamıyorum gözlerimi. sizler nasılsınız? keyifler yerindedir inşallah.
benim aklım bebeğimde normalde pantolonlarım sıkmaya başlamıştı bu sanah sanki göbişim gitmiş gibi geldi pantolonumda sıkmadı tedirgin oldum hemen. şu 3 ayı bir atlatsaydık iyiydi.
- günaydınnnn güzel haziran anneleri
Günaydıınn :)
merhaba güzel anneler benimde bu hafta 11 haftam doktor 2 test için gel dedi perşembe günü randevum var ama 12.haftadamı gitsem diye düşünüyorum sizler ne zaman gideceksiniz
Merhaba kızçelerim ..iki gündür kasıklarımda adet ağrısı gibi bir ağrı vardı ,sabah uyandığımda kahverengi leke tarzında bi akıntı gördüm..saat 13 e randevu aldım (çalıştıım için uygun saate aldım mecburen) bana dua edin nolur , korktum acıkcası ((
Merhaba kızçelerim ..iki gündür kasıklarımda adet ağrısı gibi bir ağrı vardı ,sabah uyandığımda kahverengi leke tarzında bi akıntı gördüm..saat 13 e randevu aldım (çalıştıım için uygun saate aldım mecburen) bana dua edin nolur , korktum acıkcası ((
merhaba canım bu dönemlerde oluyor diye biliyorum güzel haberlerle gelirsin inşallah.Merhaba kızçelerim ..iki gündür kasıklarımda adet ağrısı gibi bir ağrı vardı ,sabah uyandığımda kahverengi leke tarzında bi akıntı gördüm..saat 13 e randevu aldım (çalıştıım için uygun saate aldım mecburen) bana dua edin nolur , korktum acıkcası ((
aynen canımyaa
hehehbenimde gece yatmadan önce davul gibi sabah puff sönüyor
doktor geçen perşembe 20 gün sonra gel dedi 12+4e denk geliyor benim sanırım.
hadi bakalım canım darısı bizeevet kızlar saat 3e aldım randevumuu bebişimi görmeye gidicem özledimmm cok dayanamıyorum
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?