2015 Haziran Anneleri

Bebeğimin cinsiyeti

• Ankete Katılan
    487
herkese günaydın kızlarr
bnm neden midem bulanmıyo bnm neden sıkıntım yok acaba bişey ters mi gidiyo diye içim içimi yedi kaç haftadır ama bebişim pıtır pıtır kalp atışlarıyla 'merak etme anne benim keyfim yerinde' dedi. poposunu yaya yatmış çok tatlı Allah'ım bi görseniz

günaydınnn kızlarrr...... geçen de de yazmıştım idrar yaparken yanmam hala devam edıyor bır de kaşıntı başladı biraz biraz zaten otururken bıle rahat değilim doktora gıdı cem bugun artık dayanamıyorum bebeğimi merak etmeye başladım... sizin nasıl gidiyor..

merhaba canım şimdiden beynini bulandırma rabbim büyük bir arkadaşımın oğlundada ikilide üçlüde sıkıntı oldu amniyosentez yaptırmadı çok şükür hiçbir sıkıntısı yok çocuğun.
günaydın canım maşallahh pıtırcığına

idrar yollarında sıkıntı olabilir canım ihmal etme tabii. bende en son geçen hafta gitmiştim nasıl sabredeceğim 3 hafta bilmem.

bende aynıydım canım hatta dün hamile pantolonu alayım dedim ama bulamadım lcw da vardı ama bacaklarıma yapıştı resmen bugünde niyeyse sıkmıyor endişelendim bende

cnm gaz olabılır o kabızlık varsa ondan da olabılır. yatarken yada oturrken hissetmiyıorum da ayağa kalktığımda gayet belli sert bir göbeğim var artık.
rahimin buyumesinden kaynaklı galiba yoksa bebişler badem kadar :)

benimde aynı canım birde midemle birleşti resmen. eşimde baya büyüdü göbeğin diyor.

Cok tesekkur ederim canim..gercekten cok kotuyum..ama dune gore iyiyim..en azindan bas agrim gecti..biraz daha bekleyim olmadi dedign gibi doktora gideyim saglik ocagina..hap atmak istemiyorum sadece.. ;(

bol sivi tuket..su ihlamur bol bol..dinlen mumkunse en.iyi ilaci istirahat..ates in olmadikca bebek icin endiselenme..bende bir cirkn oksuruyorum kuru kuru...karin kasi yaptim yeminle:)
Sana da gecmis olsun canim..normalde calisiyorum ama bugun evdeyim..istrahatle meyveyle ihlamurla iyilesmeye calisyorum

inşallah dediğin gibi olur canım ben de yaptırma taraftarı değilim aslında dr amniyosentez dediği anda zaten sinirlerim bozuldu

bende 1 kilo aldım bile dikkat edip vermem gerek onuda
Evet canim dikkat et gercekten kilonun hicbi faydasi yok bu aylarda . Benimde cok fazli gazim var ve tuvalete cikamiyorum kabizlik yok ama tembellik var..

merhaba güzel anneler benimde bu hafta 11 haftam doktor 2 test için gel dedi perşembe günü randevum var ama 12.haftadamı gitsem diye düşünüyorum sizler ne zaman gideceksiniz

• günaydınnnn güzel haziran anneleri
günaydın canımm
inşallah dediğin gibi olur canım ben de yaptırma taraftarı değilim aslında dr amniyosentez dediği anda zaten sinirlerim bozuldu
anlayabiliyorum seni canım ama doktorundada hata var daha 2 liyi yapmadan birşey söylememesi gerekiyordu. amcamın kızıda amniyosentez yaptırdı ve nerdeyse 1 ay yataktan çıkmadı düşük tehlikesinden dolayı o süreçteki psikolojiyi saymıyorum bile ve çok şükür ondada bir sorun çıkmadı.

merhaba güzel anneler benimde bu hafta 11 haftam doktor 2 test için gel dedi perşembe günü randevum var ama 12.haftadamı gitsem diye düşünüyorum sizler ne zaman gideceksiniz
merhaba canım oğlumda 12. haftada yaptırmıştım. 8. haftada gittiğimde doktor 12. haftada muayeneye çağırmıştı ama ikiliden bahsetmemişti doktor değiştireceğim o ne der bilmiyorum.

merhaba canım oğlumda 12. haftada yaptırmıştım. 8. haftada gittiğimde doktor 12. haftada muayeneye çağırmıştı ama ikiliden bahsetmemişti doktor değiştireceğim o ne der bilmiyorum.

[
günaydın canım maşallahh size. heyecan devam ediyor demekki insan bir an önce öğrenmek istiyor.
Günaydın arkadaşlar nasıl gidiyor hamilelik :)
günaydın canım biz iyiyiz çok şükür sizin nasıl gidiyor?

Cnm ben tam 11+1 iken gidicem ins.zaten 4 haftadir bekliyorum daha fazla bekleyemecegim.bakicaz artik ikili testi ogun yapar mi?

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…