- 9 Haziran 2015
- 892
- 346
- 33
- 41
- Konu Sahibi SirriEyvan
-
- #49.001
Nst de ilk iki kere cok heyecan yapmistim ben. Ama artik gittigimde tv yi actiriyorum izliyorum rahatim uyukluyorum bile butona basmasam. Yarinda giricem. Insallah iyi olur herseyBenim de sali günü hiç gidesim yok nst ye de giricem 38+5 oluom o gün
Hayirli ugurlu olsun gule gule buyutun bebeginiziSelam kizlar bende bugun turkiye saatiyle 9:30 kizimi kucagima aldim 6 cm ladar hizli ilerledi 6 cm de biranda durdu hizlanmasi icon suyumu patlattilar suni sanci veridler ve allahima sukurler olsun fazla beklemeden kizima kavustum darisi bekleyen tum arkadaslara rabbimnasip eylesin
Allah anali babali buyutsun ins pembis tavsanda hep mutlu olsun annesiKızlar bugün spinal sezeryan ile doğum yaptım zaten ne fark var bilmiyorum Devlette yim. Çok ilgilendiler Allah razı olsun ama benim rahim toplanmıyo muş iğne yaptılar fitil dil altı verdiler kızım çok iyi ameliyat ta Dr lara hepimiz tavşanız demişim kızımı göstermişler ben pembe tavşan görüyorum demişim biz nerdeyiz diye sormuşlar Alis Harikalar diyarındayız demişim Dr son zamanda geçirdiğim en neşeli ameliyat tı dedi. Ama imkanı olan epidural normal yapsın Allaha emanet olun bana da dua edin
Canim cok sevindim amin amin saol. Masallah dualarin için inşallah senin de bolbol. Sütun olsun. Ne.guzel.bir duygudur şimdi yasadigin. DARISI. BİZE inşallah dedin gibi hayırlı zamanda.Selam kizlar bende bugun turkiye saatiyle 9:30 kizimi kucagima aldim 6 cm ladar hizli ilerledi 6 cm de biranda durdu hizlanmasi icon suyumu patlattilar suni sanci veridler ve allahima sukurler olsun fazla beklemeden kizima kavustum darisi bekleyen tum arkadaslara rabbimnasip eylesin
Bu ikinci de mi senin çatı muayenn canım biz aynı günüz. Benim ki hala bakmadı. Pazartesi sadece nst ye çağırdı.Sen nezaman gidiceksin canim?
Maşallah size annesi benim de oğlum. Olacak her yerini yerim.bende bir kavusayim. Hayirlisi ile hayatimaGörmemişin oğlu olmuş tutmuş çüküsünü yemiş hesaaaabı oldum ben kizlar galba
Dogum yapan varsa hayirli ugurlu olsun anali babali buyusunler insaallah, rabbim herkesin evine huzur saglik bereket versin
canım o buton olayı ne? Bende 2 kere nst ye girdim, karnıma iki tane yuvarlak bişi koydular, lastikle gerdirerek sabitlediler 15 dk durdum çıktım okadarNst de ilk iki kere cok heyecan yapmistim ben. Ama artik gittigimde tv yi actiriyorum izliyorum rahatim uyukluyorum bile butona basmasam. Yarinda giricem. Insallah iyi olur hersey
iyi düşünelim iyi olsun ben de sevmiyorum nst yiNst de ilk iki kere cok heyecan yapmistim ben. Ama artik gittigimde tv yi actiriyorum izliyorum rahatim uyukluyorum bile butona basmasam. Yarinda giricem. Insallah iyi olur hersey
Canim.bazi nst cihazlarında buton var bir de o dediklerin hariç eline onu veriyorlar bebeğim hareket ettikce basıyon ona. Ama.bazilarinda. yok. O önemli bir şey değil yani. Canimcanım o buton olayı ne? Bende 2 kere nst ye girdim, karnıma iki tane yuvarlak bişi koydular, lastikle gerdirerek sabitlediler 15 dk durdum çıktım okadar
Hayırlı ugurlu olsun maşallah sana ve bebeğine canım TezTez zamanda tüm ağrılarındn kurtul inşallah. Kıyamam bazıları zor bazirlari kolay geçiriyor sezeryani o da herhalde yapı ile ilgili. Tez zamanda sağlığına kavus Canim inşallah bol.bol da.sutun olsunkızlar spinal anestezi ile doğum yaptım sağ sırtım kopacak gibi çok ağrıyor ilaç fayda pek etmiyor bugun 3. gün..ne yapacam bilmiyorum birincisinde bu kadar olmamıştı..
Tahlil falan yapilmasi gerekiyomuymus acaba
Persembe gunu canim ultrason yaniltiyo bazen canim insallaj bizde de olumlu yonde yanilmistir napalim kucuk olsun saglikli olsun ben spinal olcakmisim
Merhaba kızlar bakamadım bi kam gündür buraya...
Kontrole gittik, sarılık olmuş kızım. Yarın acilde kan alacaklar tekrar, 17yi geçtiyse yatıracaklarmış...
Koprucuk kemiğinde kırık varmış kızımın. Doğuma bağlı olabilir dediler.
Şimdi de gobeği hafiften iltihaplanır gibi olmuş. Artarsa hemen götürün hastaneye dedi sağlık ocağındaki ebe.
Çok sıkıntılıyız. Kuzum hep acı çekiyor...
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?