2015 Haziran Anneleri

Bebeğimin cinsiyeti

• Ankete Katılan
    487
Hayirli ugurlu olsun gule gule buyutun bebeginizi

Allah anali babali buyutsun ins pembis tavsanda hep mutlu olsun annesi

Canim cok sevindim amin amin saol. Masallah dualarin için inşallah senin de bolbol. Sütun olsun. Ne.guzel.bir duygudur şimdi yasadigin. DARISI. BİZE inşallah dedin gibi hayırlı zamanda.

Görmemişin oğlu olmuş tutmuş çüküsünü yemiş hesaaaabı oldum ben kizlar galba
Dogum yapan varsa hayirli ugurlu olsun anali babali buyusunler insaallah, rabbim herkesin evine huzur saglik bereket versin

Görmemişin oğlu olmuş tutmuş çüküsünü yemiş hesaaaabı oldum ben kizlar galba
Dogum yapan varsa hayirli ugurlu olsun anali babali buyusunler insaallah, rabbim herkesin evine huzur saglik bereket versin
Maşallah size annesi benim de oğlum. Olacak her yerini yerim.bende bir kavusayim. Hayirlisi ile hayatima

Nst de ilk iki kere cok heyecan yapmistim ben. Ama artik gittigimde tv yi actiriyorum izliyorum rahatim uyukluyorum bile butona basmasam. Yarinda giricem. Insallah iyi olur hersey
canım o buton olayı ne? Bende 2 kere nst ye girdim, karnıma iki tane yuvarlak bişi koydular, lastikle gerdirerek sabitlediler 15 dk durdum çıktım okadar

canım o buton olayı ne? Bende 2 kere nst ye girdim, karnıma iki tane yuvarlak bişi koydular, lastikle gerdirerek sabitlediler 15 dk durdum çıktım okadar
Canim.bazi nst cihazlarında buton var bir de o dediklerin hariç eline onu veriyorlar bebeğim hareket ettikce basıyon ona. Ama.bazilarinda. yok. O önemli bir şey değil yani. Canim

kızlar spinal anestezi ile doğum yaptım sağ sırtım kopacak gibi çok ağrıyor ilaç fayda pek etmiyor bugun 3. gün..ne yapacam bilmiyorum birincisinde bu kadar olmamıştı..
Hayırlı ugurlu olsun maşallah sana ve bebeğine canım TezTez zamanda tüm ağrılarındn kurtul inşallah. Kıyamam bazıları zor bazirlari kolay geçiriyor sezeryani o da herhalde yapı ile ilgili. Tez zamanda sağlığına kavus Canim inşallah bol.bol da.sutun olsun

Persembe gunu canim ultrason yaniltiyo bazen canim insallaj bizde de olumlu yonde yanilmistir napalim kucuk olsun saglikli olsun ben spinal olcakmisim

Hımm.. Anladım canım , bizim doktorumuz bekletmeyelim dedi 17 gün önce gittiğim kilosuyla aynı çıktı , hiç almamış Plesanta yaşlanmış ultrasonda gösterdi , bu yüzden erken zaman da alalım dedi .. İnşaAllah dediğin gibi olur yine de ölçümler de olumlu yönde yanılma olmuştur

Kızlar günaydın herkese dun çatı muayenesinde önce doktora sordum elinizin tamamını mı sokuyorsunuz dedim hayır.dedi iki parmağımı sokuyorum ölçüyorum dedi tam parmaklarını sokarken derin bir nefes aldım çok rahat muayene etti 15 saniye kadar surdu korkmayın kızlar normal doğum istiyorsanız korkmayın derin bir nefes alın daha kolay ve acısız muayene oluyor

(herkes aynı.benim kızım ilk 24 saatte sarılık oldu bide bizde kan uyuşmazlığı olduğundan daha tehlikeli dedi doktor.dün hemen yatırdılar kuzumu.sınırda çıktı bide üzerine kansızlık varmış.kan vermeleri gerekecekmiş.sarılık içinde antibiyotik ve ilaç tedavisi başlatıldı.bu tedavi işe yaramazsa kan değişimine kadar gidiyor kızlar.hiç iyi değilim.bebeğimi orada bırakıp gelmek mahfetti beni.kuzuma süt götürmem lazım sağıyorum sürekli gelsin diye.bide alttaki dikişler yürümemi bile zorlaştırıyor.yani anlayacağınız sıkıntılı günler geçiriyoruz.nolur dualarınızı eksik etmeyin.bebeğimi eve getireyim başka birşey istemiyorum

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…