- 15 Nisan 2015
- 1.611
- 1.227
- 53
- 34
- Konu Sahibi SirriEyvan
-
- #48.961
Ewet canim suyu birakma kari olur süt acisindan. Ama en ufak idrarin geldiginde hemen yap gecede olsa kalincada sikinti oluyoEvet tatlim sezaryen olcam. Insalah sezaryende skinti olmaz Sonuc cikana kadar daha cok su iciyim ben belki biter o zamana kadar
Bende ondan korkuyorum. Biraz daha kalsin istiyorumİnşallah :) Gelmek için acele etmesin de :)
Ben doğsun istiyorum artik:-(Bende ondan korkuyorum. Biraz daha kalsin istiyorumyarin doktora gidicem bakalim ne dicek
Karnım çok kasılıyor ve bebişim ters olduğu için sürekli top gibi kafasını kaldırıyor kafasına kafasına vurarak seviyorum acele etme oğluşum diyorum :)Kizlar karninin kasilmasina gülesi gelen war mii, ben tuvalete oturdugumda hem biraz agri hissediyorum hemde guluyorum. Cok degisik bi duygu yasadiklarmiz
eşimi bekliyorum işten gelsin gideyim bii..Hareketlerinde azalma warsa bi git nst ye gir istersen canim icin rahat etsin
ee nişan geldiyse seni sezeryana neden bekletiyolar ya sancın yada suyun grlirsee canm.. nst ye baglandm 2 cm açılmam vardı ddemişsin ya ultrasondanmı baktlar yoka alttanmi canmCanım iki gün önce hareketleri azaldı diye nst ye girdim aşırı hareketlendi nst de ve ebe neden bu kadar hareketli ki dedi. 1 saate yakın nst de kaldım ve 2 cm açılmam varmış ertesi gün nişanım geldi. Şimdi bekliyorum yatıyorum sürekli 20 haziranda sezeryanım var beklesin diye dua ediyorum.
eşim gelsin bi bakaymm... doğumun yaklaşıyo magnzymu bırakman gerekmiyomu dr a sordunmu canmAllah Allah ne acababende kullanmadim hic ama ne muz yiyorum ne elma, kasilmamda agrimda oluyo.diye dr bi ara wermisti bende simdilerde kullanmaya basladim. Galiba tersim biraz
Benimki de geçen hafta doğum pozisyonu almıştı ama bugün ters olduğunu gördük. Haftaya kontrole gittiğimde dönmemiş olursa sezaryen olacak. Tabi o zamana kadar gelmezse çünkü 2 cm açılmam varKarnım çok kasılıyor ve bebişim ters olduğu için sürekli top gibi kafasını kaldırıyor kafasına kafasına vurarak seviyorum acele etme oğluşum diyorum :)
Oy kiyamam ben o melegee, canim uzmemeye calis kendini sutunu etkilemesin. Eskiler hep der uzulme sutun kesilir diye. simdi bebegine odaklan sut arttirici yicek icicekler arastir, ne yaparsan o kar. Bol bol emzirirsin mis gibi yaparsin guzel yawrunu. Hazirliklarin tamam mi, annene haber verdinmi oda gelse iyi olirdu artik. Dinlenmene bak son gunlerin canim kendini yorcak bsy yapma. Bebegin herseyden onemli disardayken en azindan kontrolun altinda olur hersey.
Nehir sen ne zaman oluyosun sezaryen?
Canım hiç sancım yok nstde de sancı çıkmıyor, kendimi gayet iyi hissediyorum sancım ya da suyum geldiğinde mecbur sezeryana gircem artık. Nişandan 1 hafta sonra da doğum olabiliyormuş 2 gün sonra da. Daha erken gibi geliyor.Kendi doktorum izinde şuan biraz da onu beklemek istiyorum. Alttan baktılar canım.eşimi bekliyorum işten gelsin gideyim bii..
ee nişan geldiyse seni sezeryana neden bekletiyolar ya sancın yada suyun grlirsee canm.. nst ye baglandm 2 cm açılmam vardı ddemişsin ya ultrasondanmı baktlar yoka alttanmi canm
eşim gelsin bi bakaymm... doğumun yaklaşıyo magnzymu bırakman gerekmiyomu dr a sordunmu canm
Koyu kıvamda kanlı akıntı gibi canımNişan nasil bişi??
nehir nilll canim doktorunmu epidurale karar verdi
Hayırlısı olsun canmCanım hiç sancım yok nstde de sancı çıkmıyor, kendimi gayet iyi hissediyorum sancım ya da suyum geldiğinde mecbur sezeryana gircem artık. Nişandan 1 hafta sonra da doğum olabiliyormuş 2 gün sonra da. Daha erken gibi geliyor.Kendi doktorum izinde şuan biraz da onu beklemek istiyorum. Alttan baktılar canım.
Hadi bakalim hayirlisi hiç kendini üzme normal olmuyor diye en sağliklisi neyse o olsunPazartesi canım sabah 8'de yatış yapılıcak tahliller'den sonra da kızıma kavuşucam inşaAllah
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?