2015 Haziran Anneleri

Bebeğimin cinsiyeti

• Ankete Katılan
    487
Kizlar karninin kasilmasina gülesi gelen war mii, ben tuvalete oturdugumda hem biraz agri hissediyorum hemde guluyorum. Cok degisik bi duygu yasadiklarmiz

Kizlar karninin kasilmasina gülesi gelen war mii, ben tuvalete oturdugumda hem biraz agri hissediyorum hemde guluyorum. Cok degisik bi duygu yasadiklarmiz
Karnım çok kasılıyor ve bebişim ters olduğu için sürekli top gibi kafasını kaldırıyor kafasına kafasına vurarak seviyorum acele etme oğluşum diyorum :)

Hareketlerinde azalma warsa bi git nst ye gir istersen canim icin rahat etsin
eşimi bekliyorum işten gelsin gideyim bii..

ee nişan geldiyse seni sezeryana neden bekletiyolar ya sancın yada suyun grlirsee canm.. nst ye baglandm 2 cm açılmam vardı ddemişsin ya ultrasondanmı baktlar yoka alttanmi canm

Allah Allah ne acaba bende kullanmadim hic ama ne muz yiyorum ne elma, kasilmamda agrimda oluyo.diye dr bi ara wermisti bende simdilerde kullanmaya basladim. Galiba tersim biraz
eşim gelsin bi bakaymm... doğumun yaklaşıyo magnzymu bırakman gerekmiyomu dr a sordunmu canm

Bu arada karnım hala küçücük. 1 hafta sonra doğumum var deyince herkes çok şaşırıyor 7 aylık gibi duruyor diyorlar. Bazen acaba karnım küçük olduğu için bebişim rahat hareket edemiyor mu diyorum

Karnım çok kasılıyor ve bebişim ters olduğu için sürekli top gibi kafasını kaldırıyor kafasına kafasına vurarak seviyorum acele etme oğluşum diyorum :)
Benimki de geçen hafta doğum pozisyonu almıştı ama bugün ters olduğunu gördük. Haftaya kontrole gittiğimde dönmemiş olursa sezaryen olacak. Tabi o zamana kadar gelmezse çünkü 2 cm açılmam var

Evet kuzum anneme haber verdik gelicek o da pazar günü , birkaç eksiğim var onları alıcaz yarın onun haricinde herşey tamam .. Doktorum da dinlenmemi söledi sıkıntıya girme herşey iyi olucak dedi .. Bende Dua ediyorum çokkk , herşey iyi olucak inşaAllah

Canım hiç sancım yok nstde de sancı çıkmıyor, kendimi gayet iyi hissediyorum sancım ya da suyum geldiğinde mecbur sezeryana gircem artık. Nişandan 1 hafta sonra da doğum olabiliyormuş 2 gün sonra da. Daha erken gibi geliyor.Kendi doktorum izinde şuan biraz da onu beklemek istiyorum. Alttan baktılar canım.

Hayırlısı olsun canm

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…