2015 Haziran Anneleri

Bebeğimin cinsiyeti

• Ankete Katılan
    487
Kızlar bugün spinal sezeryan ile doğum yaptım zaten ne fark var bilmiyorum Devlette yim. Çok ilgilendiler Allah razı olsun ama benim rahim toplanmıyo muş iğne yaptılar fitil dil altı verdiler kızım çok iyi ameliyat ta Dr lara hepimiz tavşanız demişim kızımı göstermişler ben pembe tavşan görüyorum demişim biz nerdeyiz diye sormuşlar Alis Harikalar diyarındayız demişim Dr son zamanda geçirdiğim en neşeli ameliyat tı dedi. Ama imkanı olan epidural normal yapsın Allaha emanet olun bana da dua edin

Selam kizlar bende bugun turkiye saatiyle 9:30 kizimi kucagima aldim 6 cm ladar hizli ilerledi 6 cm de biranda durdu hizlanmasi icon suyumu patlattilar suni sanci veridler ve allahima sukurler olsun fazla beklemeden kizima kavustum darisi bekleyen tum arkadaslara rabbimnasip eylesin

Saglikla buyutun kizinizi hayirli olsun
canim. Darisi bizlerin basina

Benimde elim ayagim her yanim sis yuruyemiyorum artik cok kotuyum iki hafta onceki kontrolde daha iyiydim test mest yapmadi bana.

Yarin gittigimde sorcam canim sormamistim son zamanlarda

Canim insallah tez zamanda iyilesirsin. Allah anali babali buyutsun ne guzel yaptin dogumunu cok sukur. Yazdiklaeina cok guldum ya alis harikalar diyari..bakalim biz neler sayiklicaz. Doktorlara agzimizdan kotu bsy cikmasaydi iyiydi

Persembe gunu canim ultrason yaniltiyo bazen canim insallaj bizde de olumlu yonde yanilmistir napalim kucuk olsun saglikli olsun ben spinal olcakmisim

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…