2015 Haziran Anneleri

Bebeğimin cinsiyeti

• Ankete Katılan
    487

Canım benim gözün aydın sende kavuşmuşsun sağ salim yavruna , Allah analı babalı büyütsün

Maşallah size annesi benim de oğlum. Olacak her yerini yerim.bende bir kavusayim. Hayirlisi ile hayatima
Rabbim su gibi dogum nasib etsin sana ve suan bekleyen tum anne adaylarina canim benim tez zamanda kavusun bebeklerinize insaallah

Ay hakikaten ya ne meraklilar herseye mudahale etmeye.. Ben yalniz kaliyorum valla annem ilk eve geldigimiz gece kaldi bizde sonra geliyo gidiyo ama kalmana gerek yok diye gonderiyorum iki gundur yalniziz gayet de iyiyiz elhamdulillah , isteyince yapamayacagimiz bisey yok kizlar soyle dusunun ; cok sukur rabbim bize anne olmayi nasib ettiyse biz her zorlugu aşabiliriz
Benimkine de eve geldigimiz gun ben dustayken aglamis, kv de sagdigim sutu biberonla icirdigi icin bi seferde alismis ama cok sukur ugrastim, sagdim kasikla verdim baya zorladim zorladim ve tekrar alistirdim gogsume, sutunuzu sagiyosaniz da kasikla yedirin, ben oyle yapiyorum artik akillandim , hem biberona nasil alisiyolarsa tekrar gogsumuze de oyle alisirlar rahat olun canlar

Selam hanimlar nasilsiniz bebilsr nasil biz daha hastanedeyiz anca pazartesi cikariz sanirim girmeye firsatim olmuyo cok tek tek alinti yapamadım kusura bakmayin lutfen iyi dilekleriniz icin cok tesekkur ederim rabbim hayirlisiyla herkese tattirsin bu duyguyu

sinaz pofuduk18 kizlar cok gecmis olsun rabbim kuzulariniza acio sifalar versin

@Arifa nazperver ve daha dogum yapmis varsa gozumden kacdiysa gozunuz aydin rabbim hayirli ewlat eylesin darisi hayirlisiyla bekliyenlerin basina InsaAllah

Pofuduktan haberijiz var mi gecmise bakamiyorum uzun surecek, bilgisi olan yazip bni de etiketler mi aceba?

iyi akşamlar kızlar geçmişi okuyamadım doğum yapan varsa hayırlı olsun bekleyenlerin de Allah yardımcısı olsun inşallah biz bugün sezeryan muayenelerimizi olduk kardiyoloji dahiliye göğüs hastalıkları ve kbb ye gittik benim doğum yapacağım hastanede bu muayeneler rutin sanırımdoğum için günümüzü de aldık 19 haziran saat 9 da minik prensesime kavuşacağım Allahın izniyle tabi daha erken gelmek istemezse son 5 günümüzzzz kaldııııı

mrb kızlar bizm de doktorumuz perşembeye kadar izne ayrıldı inşallah minnoşum erken glmeye kalkmaz.en son catı muayenemde normal douma uygun,15 günümüz var dedi.pzartesi günüydü ve kilosu da 3.300 dü.ben hep zayıf ollur diye endişe ediyodum kendim minyon tipliyim diye o yüzden keçi boynuzu tükettim,balık yedim ve protein olarak et yedim sık sık,muz süt ve yumurta cok tükettim.belki bebişlerine kilo aldırmak isteyen annelerin işine yarar

Ay hadi gozun aydin canim simdiden. Sen genel mi olcaktin, bana tahlillerden bahsetmede doktr

Ben cuma gittiğimde hocam okadar sancıyıçektirip sonra beni sezeryana alcaksanız şimdiden yapın dedim, ben paikopatmıyım sana acı çektirmekten keyif mi alcam dedi :) ama onun garantisini sanaveremem, dünyanın hiçbi yerinde hiçbi doktor veremez dedi. 10 saat sancı çekersin, son dk bebeğin kalp atışı bozulur doğmaz vs acil sezeryana döneriz dedi, sen ikisine de hazırla kendini dedi :/ oyüzden artık hayırlısı diyorum, biraz da teslimiyetçi olmamız gerekiyo

temizliğine dikkat edersen bir şey olacağını sanmam sonuçta içeri neredeyse sokmuyorsun. ztn bn göbekten genelde anca dışa azcık içe yapmıştım.
Canım bişi daha sorcam, neden karnımızı sarmıcakmışız ki ben korse almıştım. Eskiler sarıyomuş hemen ertesi gün. Göbek kalmasın die :/

Demedi canim plesantayla ilgili bsy. Yani normal dedi ama iyi beslenmene bak dedi, hakkimizda hayirlisi

Benim plesanta da yaşlanma varmış 17 gün önceki gittiğim kilosu ile aynı çıktı , 2300-2400 doğar dedi doktorumuz , küçük bi bebek olucak inşaAllah çabucak toplar yavrum .. Senin minik kaç kilo

Epiduralde olabilirsin dedi dr ama biraz heyecanlanirsan yine genel anestezi veririz dogum sirasinda, bana kalirsa genel ol daha iyi yinede tercih senin dedi. Bende tamam genel olcam dedim. Ama tahlil falan sormadim hangi tahliller yapilcak acaba

Canım epidural isteseydin keşke , bebeğini ilk sen görürdün ne güzel tabi yine karar senin

Evet canım hakkımızda hayırlısı artık

Benim plesanta da yaşlanma varmış 17 gün önceki gittiğim kilosu ile aynı çıktı , 2300-2400 doğar dedi doktorumuz , küçük bi bebek olucak inşaAllah çabucak toplar yavrum .. Senin minik kaç kilo
Canim ben iste bu yuzden doktorlara sinirleniyorum haftada bi gitsen dha eeken cozulurdu, sorun yok yok diyolar ama bak sonradanda soyluyolar olani benimkide gecen haftada 2700kilosu, 49cm boyuydu. Bu hafta 2800olmus boyu ayni duruyo. Kaein olcusu iki hafta geride minyon olcak bebeklerimiz ama dua edelim sutumuz bol olsun, yarasin bebeklerimize insallahta istahli oolurlar

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…