- 16 Aralık 2014
- 1.146
- 1.065
- 133
- 31
- Konu Sahibi SirriEyvan
-
- #49.121
ben de dün doğum yaptım. büyük insan gb gazı oluyor. hemşireler anca gazını ilaçla çıkarmıştı. artık kaldık başbaşa bakalım inşallah başa çıkabilirim. ilaç var ama zorda kalmadıkça kullanmam. gazını çıkarıyorum ama yeterli gelmiyor gibi. gazı çıkınca rahatlayıp gene süt istiyor.
sürekli süt, gaz çıkar, uyku üçgeninde çocuk
zamanla öğrenecegiz artık
Rabbim su gibi dogum nasib etsin sana ve suan bekleyen tum anne adaylarina canim benim tez zamanda kavusun bebeklerinize insaallahMaşallah size annesi benim de oğlum. Olacak her yerini yerim.bende bir kavusayim. Hayirlisi ile hayatima
Ay hakikaten ya ne meraklilar herseye mudahale etmeye.. Ben yalniz kaliyorum valla annem ilk eve geldigimiz gece kaldi bizde sonra geliyo gidiyo ama kalmana gerek yok diye gonderiyorum iki gundur yalniziz gayet de iyiyiz elhamdulillah , isteyince yapamayacagimiz bisey yok kizlar soyle dusunun ; cok sukur rabbim bize anne olmayi nasib ettiyse biz her zorlugu aşabilirizKızlar benim bebis de emmiyo malesef biberona alisti. Sutumu sagip veriyorum ama cok zorlaniyorum bi yandan da annemin kayinvalidemin baskisi emzir emzir diye psikokojim cok bozukne zormus lohusalik. Ben hic istez miyim emmesini herkesden cok bn istiyorum. Bi de her arayan her gelen emiyo mu diye sormuyo mu cildiriyorum
Ewet canim yaptirdim, sezaryen olcam.kismet olursa, genel anesteziyleSana sezeryan mi dedi kelevekcik çati muayeneni naptin?
Ay hadi gozun aydin canim simdiden. Sen genel mi olcaktin, bana tahlillerden bahsetmede doktriyi akşamlar kızlar geçmişi okuyamadım doğum yapan varsa hayırlı olsun bekleyenlerin de Allah yardımcısı olsun inşallahbiz bugün sezeryan muayenelerimizi olduk kardiyoloji dahiliye göğüs hastalıkları ve kbb ye gittik benim doğum yapacağım hastanede bu muayeneler rutin sanırım doğum için günümüzü de aldık 19 haziran saat 9 da minik prensesime kavuşacağım Allahın izniyle tabi daha erken gelmek istemezse son 5 günümüzzzz kaldııııı
Demedi canim plesantayla ilgili bsy. Yani normal dedi ama iyi beslenmene bak dedi, hakkimizda hayirlisiCanım plesanta 'da yaşlanma yoksa bebeğin kalmasında bir sakınca olmaz , sanırım öyle bişe dememiş doktorun
Benim.kuzen de onu önerdi faydasını görmüş bende ilk.gün deneme yapacam İnş faydasi.olur hepimizeCanlarım ben tavsiye üzerine malt içeceği içiyorum.hemen gördüm faydasını sütüm gelmeye başladı.deneyin isterseniz.
Canim sezaryen diyebilir kendini cok normale ikna etme uzulme. Hakkinda hayirlisi neyse o iksun. Hepimiz pespese dogriiiciikkbide beni.persembe muayeneye cagirdi ona gore yatis yapilcakmis. Biraz daha kalsin karninda dermi acep, tabi ogune kadar benim oglan gelmeye calismazsa
Ben cuma gittiğimde hocam okadar sancıyıçektirip sonra beni sezeryana alcaksanız şimdiden yapın dedim, ben paikopatmıyım sana acı çektirmekten keyif mi alcam dedi :) ama onun garantisini sanaveremem, dünyanın hiçbi yerinde hiçbi doktor veremez dedi. 10 saat sancı çekersin, son dk bebeğin kalp atışı bozulur doğmaz vs acil sezeryana döneriz dedi, sen ikisine de hazırla kendini dedi :/ oyüzden artık hayırlısı diyorum, biraz da teslimiyetçi olmamız gerekiyoCanım ben o kadar istiyordum ki normal doğum.. Doktorum sezeryan diyince birden çok kötü oldum , birde bebeğimin küçük olması daha da üzdü tabi , İnşaAllah senin hakkında da hayırlısı neyse o olur , herşeye hazırlıklı olmak gerek kendini çok şartlama
Canım bişi daha sorcam, neden karnımızı sarmıcakmışız ki ben korse almıştım. Eskiler sarıyomuş hemen ertesi gün. Göbek kalmasın die :/temizliğine dikkat edersen bir şey olacağını sanmam sonuçta içeri neredeyse sokmuyorsun. ztn bn göbekten genelde anca dışa azcık içe yapmıştım.
Nerden bulabiliriz bunu acabaBenim.kuzen de onu önerdi faydasını görmüş bende ilk.gün deneme yapacam İnş faydasi.olur hepimize
Ewet canim yaptirdim, sezaryen olcam.kismet olursa, genel anesteziyle
Demedi canim plesantayla ilgili bsy. Yani normal dedi ama iyi beslenmene bak dedi, hakkimizda hayirlisi
Epiduralde olabilirsin dedi dr ama biraz heyecanlanirsan yine genel anestezi veririz dogum sirasinda, bana kalirsa genel ol daha iyi yinede tercih senin dedi. Bende tamam genel olcam dedim. Ama tahlil falan sormadim hangi tahliller yapilcak acabaCanım sen mi istedin genel anestezi
Epiduralde olabilirsin dedi dr ama biraz heyecanlanirsan yine genel anestezi veririz dogum sirasinda, bana kalirsa genel ol daha iyi yinede tercih senin dedi. Bende tamam genel olcam dedim. Ama tahlil falan sormadim hangi tahliller yapilcak acaba
Ben cuma gittiğimde hocam okadar sancıyıçektirip sonra beni sezeryana alcaksanız şimdiden yapın dedim, ben paikopatmıyım sana acı çektirmekten keyif mi alcam dedi :) ama onun garantisini sanaveremem, dünyanın hiçbi yerinde hiçbi doktor veremez dedi. 10 saat sancı çekersin, son dk bebeğin kalp atışı bozulur doğmaz vs acil sezeryana döneriz dedi, sen ikisine de hazırla kendini dedi :/ oyüzden artık hayırlısı diyorum, biraz da teslimiyetçi olmamız gerekiyo
Canim ben iste bu yuzden doktorlara sinirleniyorum haftada bi gitsen dha eeken cozulurdu, sorun yok yok diyolar ama bak sonradanda soyluyolar olaniBenim plesanta da yaşlanma varmış17 gün önceki gittiğim kilosu ile aynı çıktı , 2300-2400 doğar dedi doktorumuz , küçük bi bebek olucak inşaAllah çabucak toplar yavrum .. Senin minik kaç kilo
Canim ben birazcik panigimCanım epidural isteseydin keşke , bebeğini ilk sen görürdün ne güzel tabi yine karar senin
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?