2015 Haziran Anneleri

Bebeğimin cinsiyeti

• Ankete Katılan
    487

Canım 10 gün sonra gel dedi bize , zaten şimdiye kadar ki kontrollerde hiçbir sorun çıkmamıştı herşey yolundaydı verdiği kontrol gününde gidemedim , sonra araya cumartesi pazar girdi birde eşimin izin alması gerekiyordu iş yerinden alamadığı için de 4-5 gün biz erteledik durum böyle yani son anda bile değişebiliyormuş herşey canım 2800 fena değil üzülme inşaallah 3 kg'yu bulur senin minik doğduktan sonra da misler gibi bakarız biz

Aa ewet esinin isi cikmisti dimi canim o aklimdan gitmis. Bundada wardir bi hayir canim. Insallahh iyi olir hersey. Yarin aksam annem gelicek kalcak biraz ben toparlanana kadar. Ilk basta yikamayi falan tek yapamayiz zorlaniriz. Zaten ben disardada bebek agladigini gorsugumde hemen kulagimi kapatiyodum gozlerim doluyodu. Hic dayanamiyorum bakalim nasil alisicaz. Annemde simdiden aglar kizim bsy olmaz demeye basladi

Aynen yaa bende annem gidince napıcam bilmiyorum o zamana kadar alışırız inşaAllah canım
Insallahh. Kuzenimde epidural sezaryn oldu uc ay once. Annesi yaninda iki gun kalmis. Ben yikadim tirnagini kestim kimse yardim etmedi ve kuzenimde bi tisort katlamayi bilmezdi cocugu olana kadar. Allah yardim ediyo diyo insallah bizde beceririz

Epiduralde olabilirsin dedi dr ama biraz heyecanlanirsan yine genel anestezi veririz dogum sirasinda, bana kalirsa genel ol daha iyi yinede tercih senin dedi. Bende tamam genel olcam dedim. Ama tahlil falan sormadim hangi tahliller yapilcak acaba

Bana na tahlilden bahsetmedi yapılmicak mı acaba yada yatış yapıldığinda kan alırlar belki

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…