2015 Haziran Anneleri

Bebeğimin cinsiyeti

• Ankete Katılan
    487
Kızlar 12.06.2015 cuma günü saat 17.37 de bebeğimi kucağıma aldım. Benim için ciddi anlamda zor bi tecrübe oldu. Bebeğimin ve benim sağlığımız gayet iyi çok şükür. Sık sık emzirmeye gayret ediyorum. Bugün sabah taburcu olduk saat 9da. Ve öğleden sonra kızımda göz altlarında hafif sarılık başladı. Sütüm şuan çoook az geliyo. Ve muhtemelen yetersiz. Dualarınızı bekliyorum. İnşallah sütüm artarda bebeğimi besleyebilirim.

Hayırlı uğurlu olsun cnm gözün aydın sarılık her bebekte oluyo ya hiç bıkmadan emzir 3.gun falan tam geliyomuş sezeryan mı oldum normal mi

Ayy canım bende 19 haziranda nasipse alcam kızımı kucağıma
Sezeryan seklin belli mi?

Kızlar bebeği hastaneden ana kucağında çıkarmayı düşünüyodum ama annem yok onunla çıkmaz ben kucağıma alırım öyle çıkarrım dedi sizce ne yapim

Bende 17 hazirannnn ama benimki niye erken acaba sen nasıl olacaksın ben genel olacam kanım çok düşük bide belden uyuşursam zaten heycandan tamamen bayılırım zaten

Erken değil bence canım banada ilk 17si demişti ama o güne baska doğumları varmış 19una attı.
Canım dr.um spinal önerdi, bebeğini ilk sen görürsün vs.söyledi.
Tamam dedim, ama yatışım yapıldığı gün anestesi uzmanıda değerlendircekmiş.
Pazartesi gittiğimde detaylı bilgi alcam.

Benim de kanım düşük çıktı perşembe günü tahlilde, dr.um hemen damardan serumla tedaviye basladı.
Perşembe günü serum+iğne verdi, bugün de aynı sekilde serum+iğne oldu.
Bide pazartesi serum+iğne yapılcak. Doğuma kadar biraz toparlarız kan ihtiyacımız olmasın dedi.

ayy kızlarımızın doğum tarihleri aynı olacak desenebenim spinal olacak canım senin belli mi peki?

Aynen canımm yaa,
Dört gözle cumayı bekliyorum şimdi. Koca 9 ay gecti ama sanki su 6 gün geçmicekmiş gibi
Benim dr.umda spinal önerdi canım. Yatışım yapıldığı gün tahlillerimde yapılcak.
13.00 gibi doğuma alcak kısmetse

Hepimiz sağlıkla kavuşuruz inşallahhh.

bende hem heyecanla hemde korkuyla bekliyorum ameliyat olacağım için canım
banada sanki daha çook varmış gibi geliyor nedense
benim doktorum da spinali önerdi anestezi doktoru da spinal olacaksın dedi
benimde 8 de yatışım yapılacak 9 da sezeryana alacaklar tatlım
inşallah hayırlısıyla atlatırız sağlıkla gelir bebişlerimiz senin neden sezeryan olacak canım kendin mi istedin?

Tam adı maltana bir kaç meyve seçenekli tadı da çok güzel
bende aldım ondan ama daha kullanmaya başlamadım emziren arkadaşlarım önermişti doğum çantama da koydum 1 şişe ne olur ne olmaz sütüm gelmezse diye bide humana still tea yı öneriyorlar ama onu almadım alsam mı ki acaba

Kızlar bebeği hastaneden ana kucağında çıkarmayı düşünüyodum ama annem yok onunla çıkmaz ben kucağıma alırım öyle çıkarrım dedi sizce ne yapim
canım sen yine de götür yanında ana kucağını bazı hastaneler kucakta çıkarmaya izin vermiyormuşarabanız varsa koy bagaja ne olur ne olmaz bence

Amin canım
Çatım çok darmış, iki kere denedi bakamadı dr.um. Bide kızımın kafası haftasına göre 2 hafta önde
Ama yinede dr.um normal doğumu denemek istedi, ben riske atmak istemedim.
Zaten kan sulandırıcı iğnelerle geldim bugüne, 1 hafta oldu keseli.
Öyle yani canımm, hayırlısı olsun hakkımızda.

o zaman riske atma dediğin gibi canım sonuçta herkes normal istiyor ama nasip işte olacağı varsa oluyor doktorum her muayenemde sen normal doğurursun diyordu zaten normal doğum taraftarı diye seçmiştim ama olamayınca olmuyor malesefpeki sana geceden aç kalacaksın filan dedi mi keşke daha erkene alsalardı seni çünkü ameliyattan sonra da bi süre bişey yiyip içmiyormuşuz sanırım

devlet hastanesine de bir görünsen? gittiğin özel diye düşünüyorum doktor bu kadar sezaryen yanlısı olduguna göre?
Ben doğurdum sonunda 40+4 te hastanemden çok memnun kaldım normal doğumyaptım ama normal çok zormuş en son dayanamayıp epidural istedim, epidural normal doğum yaptım yani, bu arada normal isteyenler sakın koşuyolu medipole gitmesin ben ilk başta suyum gelince oraya gittim ama inanılmaz kötüydü doğumhanesi ordan çıkıp kendi doktoruma gittim çok iyiydi

Insallahh. Kuzenimde epidural sezaryn oldu uc ay once. Annesi yaninda iki gun kalmis. Ben yikadim tirnagini kestim kimse yardim etmedi ve kuzenimde bi tisort katlamayi bilmezdi cocugu olana kadar. Allah yardim ediyo diyo insallah bizde beceririz

Oyy canım iyi ki yardım etmişsin , Allah razı olsun senden Mecuren alışıyoruz acemi de olsak , Dediğin gibi Allah-u Teala yardım ediyor

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…