- 7 Mayıs 2015
- 80
- 146
- 13
- Konu Sahibi SirriEyvan
-
- #49.161
Kızlar 12.06.2015 cuma günü saat 17.37 de bebeğimi kucağıma aldım. Benim için ciddi anlamda zor bi tecrübe oldu. Bebeğimin ve benim sağlığımız gayet iyi çok şükür. Sık sık emzirmeye gayret ediyorum. Bugün sabah taburcu olduk saat 9da. Ve öğleden sonra kızımda göz altlarında hafif sarılık başladı. Sütüm şuan çoook az geliyo. Ve muhtemelen yetersiz. Dualarınızı bekliyorum. İnşallah sütüm artarda bebeğimi besleyebilirim.
iyi akşamlar kızlar geçmişi okuyamadım doğum yapan varsa hayırlı olsun bekleyenlerin de Allah yardımcısı olsun inşallahbiz bugün sezeryan muayenelerimizi olduk kardiyoloji dahiliye göğüs hastalıkları ve kbb ye gittik benim doğum yapacağım hastanede bu muayeneler rutin sanırım doğum için günümüzü de aldık 19 haziran saat 9 da minik prensesime kavuşacağım Allahın izniyle tabi daha erken gelmek istemezse son 5 günümüzzzz kaldııııı
Ayy canım bende 19 haziranda nasipse alcam kızımı kucağımı
Sezeryan seklin belli mi?
sagol canım teşekkür ederimAy hadi gozun aydin canim simdiden. Sen genel mi olcaktin, bana tahlillerden bahsetmede doktr
Bende 17 hazirannnnama benimki niye erken acaba sen nasıl olacaksın ben genel olacam kanım çok düşük bide belden uyuşursam zaten heycandan tamamen bayılırım zaten
ayy kızlarımızın doğum tarihleri aynı olacak deseneAyy canım bende 19 haziranda nasipse alcam kızımı kucağıma
Sezeryan seklin belli mi?
Tam adı maltana bir kaç meyve seçenekli tadı da çok güzelOzaman migrosta bulabilirim, bakicam canim tesekkurler
ayy kızlarımızın doğum tarihleri aynı olacak desenebenim spinal olacak canım senin belli mi peki?
bende hem heyecanla hemde korkuyla bekliyorum ameliyat olacağım için canımAynen canımm yaa,
Dört gözle cumayı bekliyorum şimdi. Koca 9 ay gecti ama sanki su 6 gün geçmicekmiş gibi
Benim dr.umda spinal önerdi canım. Yatışım yapıldığı gün tahlillerimde yapılcak.
13.00 gibi doğuma alcak kısmetse
Hepimiz sağlıkla kavuşuruz inşallahhh.
bende aldım ondan ama daha kullanmaya başlamadım emziren arkadaşlarım önermişti doğum çantama da koydum 1 şişe ne olur ne olmaz sütüm gelmezse diye bide humana still tea yı öneriyorlar ama onu almadım alsam mı ki acabaTam adı maltana bir kaç meyve seçenekli tadı da çok güzel
canım sen yine de götür yanında ana kucağını bazı hastaneler kucakta çıkarmaya izin vermiyormuşKızlar bebeği hastaneden ana kucağında çıkarmayı düşünüyodum ama annem yok onunla çıkmaz ben kucağıma alırım öyle çıkarrım dedi sizce ne yapim
bende hem heyecanla hemde korkuyla bekliyorum ameliyat olacağım için canım
banada sanki daha çook varmış gibi geliyor nedense
benim doktorum da spinali önerdi anestezi doktoru da spinal olacaksın dedi
benimde 8 de yatışım yapılacak 9 da sezeryana alacaklar tatlım
inşallah hayırlısıyla atlatırız sağlıkla gelir bebişlerimiz senin neden sezeryan olacak canım kendin mi istedin?
Allah razı olsun ben doğurdum çok şükür normal epidural doğumlaOff canım kötü olmuş yaa , sinir oluyorum böyle doktorlarainşaallah kendi sancıların başlar dua edicem
o zaman riske atma dediğin gibi canım sonuçta herkes normal istiyor ama nasip işte olacağı varsa oluyor doktorum her muayenemde sen normal doğurursun diyordu zaten normal doğum taraftarı diye seçmiştim ama olamayınca olmuyor malesefAmin canım
Çatım çok darmış, iki kere denedi bakamadı dr.um. Bide kızımın kafası haftasına göre 2 hafta önde
Ama yinede dr.um normal doğumu denemek istedi, ben riske atmak istemedim.
Zaten kan sulandırıcı iğnelerle geldim bugüne, 1 hafta oldu keseli.
Öyle yani canımm, hayırlısı olsun hakkımızda.
Ben doğurdum sonunda 40+4 te hastanemden çok memnun kaldım normal doğumyaptım ama normal çok zormuş en son dayanamayıp epidural istedim, epidural normal doğum yaptım yani, bu arada normal isteyenler sakın koşuyolu medipole gitmesin ben ilk başta suyum gelince oraya gittim ama inanılmaz kötüydü doğumhanesi ordan çıkıp kendi doktoruma gittim çok iyiydidevlet hastanesine de bir görünsen? gittiğin özel diye düşünüyorum doktor bu kadar sezaryen yanlısı olduguna göre?
Tam adı maltana bir kaç meyve seçenekli tadı da çok güzel
Insallahh. Kuzenimde epidural sezaryn oldu uc ay once. Annesi yaninda iki gun kalmis. Ben yikadim tirnagini kestim kimse yardim etmedi ve kuzenimde bi tisort katlamayi bilmezdi cocugu olana kadar. Allah yardim ediyo diyo insallah bizde beceririz
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?