2015 Haziran Anneleri

Bebeğimin cinsiyeti

• Ankete Katılan
    487
Sancin çok mu kötüydü nasil bir şey doğum sancisi açilma olmadi mi geçmiş olsun

Canım doktorum bana gece 12'den sonra birşey yiyip içmiyorsun , oruçlusun farzet dedi

İnan hiç bir fikrim yok , bilen bi arkadaşımız yanıtlaer heralde canım bende merak ettimm şimdi

aklıma gelmişken sorim doğumdan sonra korse falan takacakmısın ben istiyorum ama acıtır herhalde kimi doktor heme tak diyo kimi önermiyo nasıl olacak eczanede sezeryan sonrası korsesi varmış ondan mı alsak acaba çok dert yaptım nefret edrim göbekten eminim sende de yoktu önceden benim dümdüzdü öyle olsun istiyorumm

nehir nilll cnm naptın eksiklerini hallettin mi süt arttırıcı çaya başladınmı

Şükürler olsun canım eksikleri hallettik , kızımın yatağını da kurduk bugün vücut temizliğimi de dün yaptım bittiçaya başlamadım doğumdan sonra içilmesi lazımmış canım , doğumdan önce bi faydası yokmuş

Benimde hiç göbeğim yoktu canım , dümdüzdü dediğin gibi hemen takmıcam sezeryanın acısı ortalama bi 10 güne geçer , o zaman takıcam doğum sonrası korseyi , acır sonuçta nasıl kullanıcaz ki ben öle yapmayı düşünüyorum

oh iyi şimdi bekle bakalım cimcimeyi bende pazartesi vücut temizliği yapıcam neyse bu sezeryan bi tek ona yaradı en azından ona göre hazır gidiyoz bende doğum sonrası başlicam şimdilik bol su içiyorum bol bol karpz yiyorum inşalaah bi faydası olur

çarşaf da sarıyolar o nasıl oluyosa haklısın hemen takılmaz sıcakta takarsak terleriz bi güzel göbek möbek kalmaz yani inşallah kalmaz

heycan doruktadır şimdi hala şoku atamadın değilmi üstünden ben daha düşünüyorum acaba beklesem mi diye

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…