- 22 Ekim 2014
- 592
- 430
- 358
- Konu Sahibi SirriEyvan
-
- #49.221
amin canım inşallah Allah size de erdirsin. şimdilik uslu bi kızız teyzesi annemizi pek üzmüyoz :) emzirmede ilk alırken problem yaşıyoduk şimdi ona da epey alıştık inşallah böyle devam ederTmm
Canim yha.bayildim doğum hikayene Darısı bize. Inşallah . Masalllah size . Inşallah sütun D3 bol olur bende bekliyorum. Bakalım benim. Ömer Asaf pasam Ne zaman gelmek istyeecek. Bugün bel.agrim agrimda var. E ne yapıyor yavrun uyuyirdur bol. Bol gerçi çok öz3ndim şimdi. Msalah yha nazar siz inşallah
kıyamam yaaMerhaba kızlar bakamadım bi kam gündür buraya...
Kontrole gittik, sarılık olmuş kızım. Yarın acilde kan alacaklar tekrar, 17yi geçtiyse yatıracaklarmış...
Koprucuk kemiğinde kırık varmış kızımın. Doğuma bağlı olabilir dediler.
Şimdi de gobeği hafiften iltihaplanır gibi olmuş. Artarsa hemen götürün hastaneye dedi sağlık ocağındaki ebe.
Çok sıkıntılıyız. Kuzum hep acı çekiyor...
Amin canım yha annesi Üzmez seni meleğin ilk emişler zor oluyordur sutun olsun diye içtiğin bir şey var miamin canım inşallah Allah size de erdirsin. şimdilik uslu bi kızız teyzesi annemizi pek üzmüyoz :) emzirmede ilk alırken problem yaşıyoduk şimdi ona da epey alıştık inşallah böyle devam eder
Canim dr neden alalim dedi?Arkadaslar merhaba oncelikle dogum yapan arkadaslar olduysa hepsini tek tek tebrik ediyorum bekleyenleride saglikla kucaklarina almalarini diliyrum bana gelince sinirlerim cok bozuk bugun itibariyle36*4gunluk hamileyim dun aksam adet sancim vardi agriyla sizip kalmisim sabahtan beride ayni agri var bacaklarim uyusuyo cati kemiklerim ayriliyo kimsemde yok acaba dogarsa nolur bebisim endisesitasiyorum drum bu persembe alalim demisti o bile erken diye stres yapiyodum simdi kafayi yemek uzereyim esimde asiri sakin ben patliyacak yer ariyorum nolur dua edin
Nişan zaten böle kirmizi kahvemsi bisi cook kirmizi deglki :-^günaydın kızlar ben dün gece hastaneye gittim hafif agrılarım vardı hemen tuşe yapmak istedi ordakı bayan 2 cm açıklığın var bide doktor bey bakcak dedi bende müsade etmedim bayan doktor vardı o baksın dedim olmaz dediler sonra nst de sancım çıktı yatışını yapmamız lazım doğum başlamış dedi doktor bnde imza attım çıktım fakat eve geldiğimde camasırımda kan vardı ama okudugum kadarıyla nişan oalamz cnkü bnömki sıvı ve rengi çok kırmızı değildi sizce muayneden mi olmuştur
ama sümüksü bişey diye okumuştum kanlı sümüksü akıntı diye ama bnm sıvı bişey çamasırıma akmış sonra peçeteyle sildim rengi kahverengiye dönmüştüNişan zaten böle kirmizi kahvemsi bisi cook kirmizi deglki :-^
Bn olsam bidaha gtmstm hastaneye sonc olarak gunun yaklasms en azndan ne oldgnu ogrende icin rahatlasnama sümüksü bişey diye okumuştum kanlı sümüksü akıntı diye ama bnm sıvı bişey çamasırıma akmış sonra peçeteyle sildim rengi kahverengiye dönmüştü
Canim erken dogum riski vardi igne ve fitilde kullandim bebiste kanaldaydi dr beklemeye gerek yok demisti ama insan acaba erkenmi diyo kafam cok karisti benim kizda erken gelmeyi kafaya koydu sanirimCanim dr neden alalim dedi?
ya bence kontrol yuzunden oldu nişan 2 cm acılmada gelirmi ki ?Bn olsam bidaha gtmstm hastaneye sonc olarak gunun yaklasms en azndan ne oldgnu ogrende icin rahatlasn
Valla gelende var her insanda bir olmuyorki . Bnim annemde yngemde teyzmde ne nisan geldi ne su ama dogrdularya bence kontrol yuzunden oldu nişan 2 cm acılmada gelirmi ki ?
canım belki senin gittiğin hastane yatış yapılınca tahlil istiyordur senin spinal mi olacak peki?Canim bana persembe gel muayene edicem duruma gore yatis yapilir dedi. Tahlillerden bahsetmedi
aynen benimde 12 den sonra bişey yiyip içmicem senin doğum ne zaman?Canım doktorum bana gece 12'den sonra birşey yiyip içmiyorsun , oruçlusun farzet dedi
anladım canım çok sağol bilgilendirdiğin içinValla gelende var her insanda bir olmuyorki . Bnim annemde yngemde teyzmde ne nisan geldi ne su ama dogrdular
37haftasini doldurunca korkma canim. Kilosu falan nasil iyi mi? Magnezyum kullaniyo musun?Canim erken dogum riski vardi igne ve fitilde kullandim bebiste kanaldaydi dr beklemeye gerek yok demisti ama insan acaba erkenmi diyo kafam cok karisti benim kizda erken gelmeyi kafaya koydu sanirim
Genel anesteziyle olcam ben canim. Dr bisey yeme icme demedi oeesembe gunu gel.muayeneye gore hareket edicem dedi. Hakkimizda hayirlisicanım belki senin gittiğin hastane yatış yapılınca tahlil istiyordur senin spinal mi olacak peki?
canım neden çıktın ki? Taa geçen hafta gitsem suniyle doğurturlar mı acaba diyodun. Bence risk alma canım yagünaydın kızlar ben dün gece hastaneye gittim hafif agrılarım vardı hemen tuşe yapmak istedi ordakı bayan 2 cm açıklığın var bide doktor bey bakcak dedi bende müsade etmedim bayan doktor vardı o baksın dedim olmaz dediler sonra nst de sancım çıktı yatışını yapmamız lazım doğum başlamış dedi doktor bnde imza attım çıktım fakat eve geldiğimde camasırımda kan vardı ama okudugum kadarıyla nişan oalamz cnkü bnömki sıvı ve rengi çok kırmızı değildi sizce muayneden mi olmuştur
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?