2015 Haziran Anneleri

Bebeğimin cinsiyeti

• Ankete Katılan
    487
amin canım inşallah Allah size de erdirsin. şimdilik uslu bi kızız teyzesi annemizi pek üzmüyoz :) emzirmede ilk alırken problem yaşıyoduk şimdi ona da epey alıştık inşallah böyle devam eder

kıyamam yaa Geçmiş olsun canım Allah acil şifa versin tam okuyamadım geçmişi ama nasıl oldunuz?

amin canım inşallah Allah size de erdirsin. şimdilik uslu bi kızız teyzesi annemizi pek üzmüyoz :) emzirmede ilk alırken problem yaşıyoduk şimdi ona da epey alıştık inşallah böyle devam eder
Amin canım yha annesi Üzmez seni meleğin ilk emişler zor oluyordur sutun olsun diye içtiğin bir şey var mi

Arkadaslar merhaba oncelikle dogum yapan arkadaslar olduysa hepsini tek tek tebrik ediyorum bekleyenleride saglikla kucaklarina almalarini diliyrum bana gelince sinirlerim cok bozuk bugun itibariyle36*4gunluk hamileyim dun aksam adet sancim vardi agriyla sizip kalmisim sabahtan beride ayni agri var bacaklarim uyusuyo cati kemiklerim ayriliyo kimsemde yok acaba dogarsa nolur bebisim endisesitasiyorum drum bu persembe alalim demisti o bile erken diye stres yapiyodum simdi kafayi yemek uzereyim esimde asiri sakin ben patliyacak yer ariyorum nolur dua edin

Canim dr neden alalim dedi?

Mrb arkadaşlar bileniniz varmı acaba anne sütüne yediklerimiz ne zaman geçiyor?

günaydın kızlar ben dün gece hastaneye gittim hafif agrılarım vardı hemen tuşe yapmak istedi ordakı bayan 2 cm açıklığın var bide doktor bey bakcak dedi bende müsade etmedim bayan doktor vardı o baksın dedim olmaz dediler sonra nst de sancım çıktı yatışını yapmamız lazım doğum başlamış dedi doktor bnde imza attım çıktım fakat eve geldiğimde camasırımda kan vardı ama okudugum kadarıyla nişan oalamz cnkü bnömki sıvı ve rengi çok kırmızı değildi sizce muayneden mi olmuştur

Nişan zaten böle kirmizi kahvemsi bisi cook kirmizi deglki :-^

Canim erken dogum riski vardi igne ve fitilde kullandim bebiste kanaldaydi dr beklemeye gerek yok demisti ama insan acaba erkenmi diyo kafam cok karisti benim kizda erken gelmeyi kafaya koydu sanirim
37haftasini doldurunca korkma canim. Kilosu falan nasil iyi mi? Magnezyum kullaniyo musun?

canım neden çıktın ki? Taa geçen hafta gitsem suniyle doğurturlar mı acaba diyodun. Bence risk alma canım ya

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…