Merhabalar teyzeleri :) gelelim bizim kızımla buluşma hikayemize uzun zamandır karnımda ağrı vardı ptesi doktor kontrolümde dr daha inmemiş zamanı var dedi o gün karın ağrım arttı gecesine 3 gibi sancı da başladı sabah 8 e kadar bekledim 4 dkya inmişti hastaneye gidince sancim hafifledi sanırım stresten. nişan falan gelmedi. açıklığım 2 cmdi doktor suni sancı falan dogurturuz seni dedi biraz kendi sancımı çektim ögleden sonra serumla suni sanci verdiler kolumu çok tepistirdigimden pek akmamis o da suni sanci almadim gibi bsy oldu sancim da o kadar çok çikmadi nstde ama Allah tarafından açikligim artti ve 15:30da kizima kavustum. 3150 g 50 cm doğdu kuzucuk. Ebeler falan o kadar sancıyla iyi açılman oldu dediler Fatmaana eli otunu suyuna koydurmuştum onun etkisi oldu sanırım.Rabbim herkese bu duyguyu yasatsin gercekten bambaska bi duyguymus pek bakamıyorum yeni doğum yapanların da gözü aydın olsun Allah analı babalı büyütsün hepimizinkileri :) Bekleyenlere de hayırlı doğumlar nasip etsin