2015 Haziran Anneleri

Bebeğimin cinsiyeti

• Ankete Katılan
    487
O otu sicak suya mi koydun

Aynen öyle canım,
Sağlıkla doğsunlarda normal-sezaryen farketmez. Her zaman istediğimiz gibi olmuyor malesef.
Bide benim 2 düşüğüm olduğu için hiç riske atmak istemedim, umarım doğru kararı vermişimdir.

Canım dr.um ameliyattan sonra sıvı alımına hemen baslıyorsun dedi.
Sabah gelirkende çok hafif bi kahvaltı yaparsın, meyve suyunu falan içip gelirsin dedi ama ben yarın gittiğimde tekrar sorcam bu durumu.
Sana ne dediler bu konuda?

Gözün aydın olsun canim beniiimm:)
O dikisler can yakıyor..üstüne oturamiyorsun gerçekten.. 10 gün olacak daha yeni yeni oturabiliyorum..ama geçip gidecekler Allahın izniyle..:)

Evet canim magnezyum kullaniyorum hala gecen hafta 2700grdi cok tsk ederim moral verdigin icin sanirim seninde persembe olabilirmis belki ayni gun gelir bizim bebisler senin icinde hayirlisi olsun ins
Insallah canim. Kilosuda yerinde o gune kadar biraz daha alir Allah izin verirse. Miss gibi bakariz yawrularimiza. Benimki ya persembe olcak yada persembe kesinlesicek muayeneden sonra

Allah razı olsun canım benim, çok teşekkürler.

Gozun aydin caniim, masallah melegine. Allah bagislasinn

Selam kızlar bizim doğuma az kaldı ama hala bizde hiç belirti yok yalancı sancımız bile yok sadece 2 gundur magnezyumu bıraktık kasıklarıma ağrı giriyor gece gündüz doğum biraz gecikcek gibi :|

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…