- 16 Aralık 2014
- 1.146
- 1.065
- 133
- 31
- Konu Sahibi SirriEyvan
-
- #49.201
oh iyi şimdi bekle bakalım cimcimeyibende pazartesi vücut temizliği yapıcam neyse bu sezeryan bi tek ona yaradı en azından ona göre hazır gidiyoz bende doğum sonrası başlicam şimdilik bol su içiyorum bol bol karpz yiyorum inşalaah bi faydası olur
aa daha ne en azından alışkınız ameliyat izine
çarşaf da sarıyolar o nasıl oluyosa haklısın hemen takılmaz sıcakta takarsak terleriz bi güzel göbek möbek kalmaz yani inşallah kalmaz
heycan doruktadır şimdi hala şoku atamadın değilmi üstünden ben daha düşünüyorum acaba beklesem mi diye
Evet zaten en çok ameliyat izi olan yerden çatladım , önce ordan başladı çatlamaya
Hiç sorma yaa o kadar ani oldu ki beklemiyordum bide hiç , biliyorsun sende yolundaydı herşey ..
Hala inanamıyorum pazartesi kollarımda olacağınatatlı bi heyecan , korku , endişe hepsi bir arada
Amin canım çok saolRabbim su gibi dogum nasib etsin sana ve suan bekleyen tum anne adaylarina canim benim tez zamanda kavusun bebeklerinize insaallah
Ay hakikaten ya ne meraklilar herseye mudahale etmeye.. Ben yalniz kaliyorum valla annem ilk eve geldigimiz gece kaldi bizde sonra geliyo gidiyo ama kalmana gerek yok diye gonderiyorum iki gundur yalniziz gayet de iyiyiz elhamdulillah , isteyince yapamayacagimiz bisey yok kizlar soyle dusunun ; cok sukur rabbim bize anne olmayi nasib ettiyse biz her zorlugu aşabiliriz
Benimkine de eve geldigimiz gun ben dustayken aglamis, kv de sagdigim sutu biberonla icirdigi icin bi seferde alismis ama cok sukur ugrastim, sagdim kasikla verdim baya zorladim zorladim ve tekrar alistirdim gogsume, sutunuzu sagiyosaniz da kasikla yedirin, ben oyle yapiyorum artik akillandim , hem biberona nasil alisiyolarsa tekrar gogsumuze de oyle alisirlar rahat olun canlar
Canım maşallah çok sevindim . Allah nazar dan saklasin sizi . Bol bol.da.sutunn olsun inşallah. Benim de sütum gazlı olcak.l gibi ggeliyor şimdiden. Hamilelikte reflü oldum. Ne bilim. Aman ne yapalım azben de dün doğum yaptım. büyük insan gb gazı oluyor. hemşireler anca gazını ilaçla çıkarmıştı. artık kaldık başbaşa bakalım inşallah başa çıkabilirim. ilaç var ama zorda kalmadıkça kullanmam. gazını çıkarıyorum ama yeterli gelmiyor gibi. gazı çıkınca rahatlayıp gene süt istiyor.
sürekli süt, gaz çıkar, uyku üçgeninde çocuk
zamanla öğrenecegiz artık
Bir doğum. Haberi daha. Çok sevindim canım Allah nazarlardan korusun sizi ne güzel bir.duygu. olmalı. En kısa zamanda sarılığı geçer inşallah canım. Sütun de coookk artar Allahın izniyle normal doğum sanırım senin demi. Darısı bize canım şimdi baktım takvimine 4.gun önce olmuş benim de.9 günüm kaldı bekliyorum tık yok. Belirti yok senin de öyle miydi. Nisan falan gelmismiydi canım senin.Kızlar 12.06.2015 cuma günü saat 17.37 de bebeğimi kucağıma aldım. Benim için ciddi anlamda zor bi tecrübe oldu. Bebeğimin ve benim sağlığımız gayet iyi çok şükür. Sık sık emzirmeye gayret ediyorum. Bugün sabah taburcu olduk saat 9da. Ve öğleden sonra kızımda göz altlarında hafif sarılık başladı. Sütüm şuan çoook az geliyo. Ve muhtemelen yetersiz. Dualarınızı bekliyorum. İnşallah sütüm artarda bebeğimi besleyebilirim.
Hayırlı olsun canım çok sevindim Rabbim nazarlardan korusun maşallah yhaAllah razı olsun ben doğurdum çok şükür normal epidural doğumla
Canim normal epidural nasıl anlatır misinBen doğurdum sonunda 40+4 te hastanemden çok memnun kaldım normal doğumyaptım ama normal çok zormuş en son dayanamayıp epidural istedim, epidural normal doğum yaptım yani, bu arada normal isteyenler sakın koşuyolu medipole gitmesin ben ilk başta suyum gelince oraya gittim ama inanılmaz kötüydü doğumhanesi ordan çıkıp kendi doktoruma gittim çok iyiydi
Canim sen yine al yanina bazi hastaneler ccikmasina izin vermiyo kucakta. Anakucagini al yanina benceKızlar bebeği hastaneden ana kucağında çıkarmayı düşünüyodum ama annem yok onunla çıkmaz ben kucağıma alırım öyle çıkarrım dedi sizce ne yapim
Canim bana persembe gel muayene edicem duruma gore yatis yapilir dedi. Tahlillerden bahsetmedisagol canım teşekkür ederimyok canım spinal olcam kan tahlili ekg ve muayeneler yapıldı senin doktorun da ister kontrolde, sana gün verdi mi peki?
Aynen canım hiç uyumadm. Sürekli VC deydim bir.damla iki.damla.bile.kaldrdi beni yataktan kaşıklarim da.agriyor . Beklemekteyim bende ama.bence gene enfeksiyondan kaynaklanıyor bu ağrı. Azıcık. Da benim ağrıyor yarın kontrolüm var gerçi dayanamayıp. Gidesim var hasataneyeGünaydın güzel anneleriyi pazarlar bugün hiç uyumadım desem yeridir 5 buçukta uyudum 8 de kalktım çok aricam bu günleri biliyorum ama uyku denen şey 9 aydır uğramadı bana bide istediğim şekilde de yatamıyorum ömer efendi sıkışıyo mu rahatsîz mı oluyo ne hemen baßlıyo ayğıyla poposuyla ittirmeye neyse az kaldı şafak 3
Canim yha.bayildim doğum hikayene Darısı bize. Inşallah . Masalllah size . Inşallah sütun D3 bol olur bende bekliyorum. Bakalım benim. Ömer Asaf pasam Ne zaman gelmek istyeecek. Bugün bel.agrim agrimda var. E ne yapıyor yavrun uyuyirdur bol. Bol gerçi çok öz3ndim şimdi. Msalah yha nazar siz inşallahMerhabalar teyzeleri :) gelelim bizim kızımla buluşma hikayemize uzun zamandır karnımda ağrı vardı ptesi doktor kontrolümde dr daha inmemiş zamanı var dedi o gün karın ağrım arttı gecesine 3 gibi sancı da başladı sabah 8 e kadar bekledim 4 dkya inmişti hastaneye gidince sancim hafifledi sanırım stresten. nişan falan gelmedi. açıklığım 2 cmdi doktor suni sancı falan dogurturuz seni dedi biraz kendi sancımı çektim ögleden sonra serumla suni sanci verdiler kolumu çok tepistirdigimden pek akmamis o da suni sanci almadim gibi bsy oldu sancim da o kadar çok çikmadi nstde ama Allah tarafından açikligim artti ve 15:30da kizima kavustum. 3150 g 50 cm doğdu kuzucuk. Ebeler falan o kadar sancıyla iyi açılman oldu dediler Fatmaana eli otunu suyuna koydurmuştum onun etkisi oldu sanırım.Rabbim herkese bu duyguyu yasatsin gercekten bambaska bi duyguymus pek bakamıyorum yeni doğum yapanların da gözü aydın olsun Allah analı babalı büyütsün hepimizinkileri :) Bekleyenlere de hayırlı doğumlar nasip etsin
Geçmiş olsun Allah analı babalı büyütsün sarlık da geçer inşallahKızlar 12.06.2015 cuma günü saat 17.37 de bebeğimi kucağıma aldım. Benim için ciddi anlamda zor bi tecrübe oldu. Bebeğimin ve benim sağlığımız gayet iyi çok şükür. Sık sık emzirmeye gayret ediyorum. Bugün sabah taburcu olduk saat 9da. Ve öğleden sonra kızımda göz altlarında hafif sarılık başladı. Sütüm şuan çoook az geliyo. Ve muhtemelen yetersiz. Dualarınızı bekliyorum. İnşallah sütüm artarda bebeğimi besleyebilirim.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?