2015 Haziran Anneleri

Bebeğimin cinsiyeti

• Ankete Katılan
    487

Aynen vallahi o kadar içim rahat gidicem ki , en çok ona sewiniyorum canım bu arada en doğrusunu yapıyorsun önemli olan bol sulu içecekler ve su içmek

çarşaf da sarıyolar o nasıl oluyosa haklısın hemen takılmaz sıcakta takarsak terleriz bi güzel göbek möbek kalmaz yani inşallah kalmaz

Aynen canım korse takmadan önce yumuşak bi çarşafla sarıyolar hem acıtmıyorda tam sıkmıyorsun , rahim doğumdan sonra gevşek olduğu için öyle yapınca daha çabuk toparlıyormuş

heycan doruktadır şimdi hala şoku atamadın değilmi üstünden ben daha düşünüyorum acaba beklesem mi diye

Hiç sorma yaa o kadar ani oldu ki beklemiyordum bide hiç , biliyorsun sende yolundaydı herşey ..
Hala inanamıyorum pazartesi kollarımda olacağına tatlı bi heyecan , korku , endişe hepsi bir arada

Evet zaten en çok ameliyat izi olan yerden çatladım , önce ordan başladı çatlamaya

Çok şükür 1 tane bi çatlağım yok önceden de yoktu ama kullandığım yağ alerji yaptı çok fena daha yeni yeni geçmeye başladı ilaç kullanıyorum ay bi görecen göbeğimin her yeri benek benek oldu aynaya bile bakmıyorum canım sıkılıyo

Hiç sorma yaa o kadar ani oldu ki beklemiyordum bide hiç , biliyorsun sende yolundaydı herşey ..
Hala inanamıyorum pazartesi kollarımda olacağına tatlı bi heyecan , korku , endişe hepsi bir arada

Vardır bunda da bi hayır sağ salim doğsunlarda ne yapalım bende de hafiften heycan başladı çok farklı bi his çok merak ediyorum nasıl bişe çıkacak ortaya

Amin canım çok saol

Canım maşallah çok sevindim . Allah nazar dan saklasin sizi . Bol bol.da.sutunn olsun inşallah. Benim de sütum gazlı olcak.l gibi ggeliyor şimdiden. Hamilelikte reflü oldum. Ne bilim. Aman ne yapalım az uyuruz biz de.bol bol gaz cikartiriz sağlıklı olsun da bebeislerimiz

Bir doğum. Haberi daha. Çok sevindim canım Allah nazarlardan korusun sizi ne güzel bir.duygu. olmalı. En kısa zamanda sarılığı geçer inşallah canım. Sütun de coookk artar Allahın izniyle normal doğum sanırım senin demi. Darısı bize canım şimdi baktım takvimine 4.gun önce olmuş benim de.9 günüm kaldı bekliyorum tık yok. Belirti yok senin de öyle miydi. Nisan falan gelmismiydi canım senin.

Canim normal epidural nasıl anlatır misin

Hayırlı sabahlar kızlar bana yardımcı olur musunuz nisan tam.olarak nasıl. Oluyor şimdi. Ayıptır söylemesi ben peçete ile küçük. Abdest sonrası silindim kırmızı iğne ucu kadar akıntı şeklinde değil ama sizin ki gibi kan vardı hatta elledim bu dedim tüy falandir. Kan yani dağıldı çünkü ama iğne. Ucu diyorum ya bir kere daha olmuştu ama çok küçük değil sanırım akıntı şeklinde değil yha ne.bilim bana yardım edin dün geceden beri VC den de çıkmadı sürekli VC deyim

Günaydın güzel anneleriyi pazarlar bugün hiç uyumadım desem yeridir 5 buçukta uyudum 8 de kalktım çok aricam bu günleri biliyorum ama uyku denen şey 9 aydır uğramadı bana bide istediğim şekilde de yatamıyorum ömer efendi sıkışıyo mu rahatsîz mı oluyo ne hemen baßlıyo ayğıyla poposuyla ittirmeye neyse az kaldı şafak 3

Günaydın kızlar, son 11 günüm kaldı ama bence okadar beklemicek, çook heyecanlıyım ya :) dün alışveriş merkezinde klozetteki çeşmeyi bi açtım ne külodum kaldı ıslanmayan ne pantolonum :) çıkınca eşime suyum geldi dedim 5 dk boyunca îkna edemedim :) suyun gelse böyle rahat olamazsın, doğru söyle îşedin mi Dio bana :)) gerçekten suyum geldiğinde o panik olmasın die sakin olursam înanmcak demekki, çığlık atmam lazım :))

Aynen canım hiç uyumadm. Sürekli VC deydim bir.damla iki.damla.bile.kaldrdi beni yataktan kaşıklarim da.agriyor . Beklemekteyim bende ama.bence gene enfeksiyondan kaynaklanıyor bu ağrı. Azıcık. Da benim ağrıyor yarın kontrolüm var gerçi dayanamayıp. Gidesim var hasataneye

Merhabalar teyzeleri :) gelelim bizim kızımla buluşma hikayemize uzun zamandır karnımda ağrı vardı ptesi doktor kontrolümde dr daha inmemiş zamanı var dedi o gün karın ağrım arttı gecesine 3 gibi sancı da başladı sabah 8 e kadar bekledim 4 dkya inmişti hastaneye gidince sancim hafifledi sanırım stresten. nişan falan gelmedi. açıklığım 2 cmdi doktor suni sancı falan dogurturuz seni dedi biraz kendi sancımı çektim ögleden sonra serumla suni sanci verdiler kolumu çok tepistirdigimden pek akmamis o da suni sanci almadim gibi bsy oldu sancim da o kadar çok çikmadi nstde ama Allah tarafından açikligim artti ve 15:30da kizima kavustum. 3150 g 50 cm doğdu kuzucuk. Ebeler falan o kadar sancıyla iyi açılman oldu dediler Fatmaana eli otunu suyuna koydurmuştum onun etkisi oldu sanırım.Rabbim herkese bu duyguyu yasatsin gercekten bambaska bi duyguymus pek bakamıyorum yeni doğum yapanların da gözü aydın olsun Allah analı babalı büyütsün hepimizinkileri :) Bekleyenlere de hayırlı doğumlar nasip etsin

Tmm
Canim yha.bayildim doğum hikayene Darısı bize. Inşallah . Masalllah size . Inşallah sütun D3 bol olur bende bekliyorum. Bakalım benim. Ömer Asaf pasam Ne zaman gelmek istyeecek. Bugün bel.agrim agrimda var. E ne yapıyor yavrun uyuyirdur bol. Bol gerçi çok öz3ndim şimdi. Msalah yha nazar siz inşallah

Geçmiş olsun Allah analı babalı büyütsün sarlık da geçer inşallah

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…